Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kendime güzel ama küçük beden bir kıyafet satın alıp öyle yeniden motive olmak istiyorum. Sizce işe yara mı?
Kesinlikle işe yarıyor. Ben yaptım bunu. İnanılmaz gaza geldim.
Diyete başladığımda aldığım elbise artık tam oluyo. Giydikçe mutlu oluyorum.:KK28:

Kendime güzel ama küçük beden bir kıyafet satın alıp öyle yeniden motive olmak istiyorum. Sizce işe yara mı?
Diyete başladığımda aldığım elbise artık tam oluyo. Giydikçe mutlu oluyorum.:KK28:

Günaydın kızlar sessiz sesi okudum hep içimden konuştum yazmayı beceremedim içim gitti gurup kapanacak diye ama çok şükür toparlandiniz bende bugünden sonra dahada asilacam ins çocuklar evde olunca bi duzenum bozuldu ne güzel ıf yapıyordum anne pogca tatlı derken sapittim dün uyku arasinda mutfaga gitmisim bir parça peynir ekmek yemisim bitirince kendime geldim ben napıyorum dedim ama bugun kendime söz verdim ins tutucam yapıcam ama kizimin uyku düzeni beni cok zorluuor gece 2 buçuk 3 muydu uyuduğunda o state kadar oturmak sıkılıyorum sıkıldıkça acikiyorum bazen tutuyorum kendimi bazen yiyorum işte kiloyu da bu yüzden alıyorum oooff yazacak başka şeylerde varda neys3ee

Dun yedıgım mantılar hatrına bugun orucum. Persembe de oructum. Sunu farkettım oructan sonra 2 gun orucum zannedıp tutuyorum kendımı. Insallah pazartesı persembe orucum artık ☺
allah kabul etsin inşallah canim

cnm diyete başlamadan 42 beden giyiyordum. Hatta bazı kesimlerde o bile dar gelmeye başlamıştı.
Aldığım elbise 40 bedendi. rahatlıkla giyebiliyorum şimdi. Sıra geldi 38 bedene.
Vay be harikasın ya :) Sanırım ben de 42den 40a düştüm. O zaman 38 alayım ben de :)

Kızlar ben iki haftadır yoktum kilom sabıt hala 63teyim çünkü sporu bıraktım bu süreçte. Spor çok önemli, sıkılaşmıştım ne güzel valla. Kendime gelmem lazım yeniden, hem spor insana mutluluk da veriyor. Mutluluğa ihtiyacım var, kafamı boşaltmama ihtiyacım var.

Şimdi kimler takımda düzenli paylaşım yapmaya devam ediyor, listemiz var mı? Ona göre ben de yeniden spor puanlarını tutayım?
Hoşgeldin tekrar aramıza 🥰🥰canım az çok belli oldu aslinda devam edecekler akşam bakarım yazarım seni etiketlerim 🤗
Kızımın lise mezuniyetine kadar hedefe ulascam inşallah☺
Ayy hadi inş fit bir anne olursun 😊
Merhaba kızlar , takıma fazla gelemediğim için kimsenin motivasyonunu etkilemek istemiyorum izin hakkımda henüz yok... bundan sonra diyet serüvenime 13.takım da devam edeceğim.. hakkınızı helal edin hepinizi seviyoreeee ❤❤❤😘😘
Hakkında hayırlısı olsun canım 😊
Merhaba kizlar
Bizde disaridayiz kizlarimla avmye geldik havada guzel egleniyorlar
Banada yuruyus oldu bugun iyi oldu
Iyi yapmışsın canım 🥰

X