Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Devam karariniza cok sevindim kizlar 😍😍😍

Hayirli olsun

Güzel dereceler, basarilar insallah 💓💓💓
Teşekkür ederiz desteğin için çok sağol :KK36:
Kocaman öpüyorum seniii :KK74:
Ben buradayım ve her konuda destek olmaya hazırım 💪 biraz kilo aldım ama detoks metoks bişeyler yapıp biran önce listeye girmek için uğraşacağım
Süpersin sen de bana güç veren nadide kişilerdensin 😍😍
Günaydın kizlar,ben bebeğimi doktora götürü yorum gece çok ateşlendi hiç uyumadik busaate kadar,benim kocanederse beyenirsiniz annene gittin geldin hasta ettin çocuğumu ben zaten 3gundur hastayim benimle sürekli tabiki gecebilir dediğim halde bana masal anlatma diyo:olamaz:
Amannn hep öyle olur zaten :KK43: çocukların da hastalanacağı tutar hep :KK43:
Günaydın kızlarrrr bugün süper bir eksi gördüm. 😍😍😍 tahmin ediyordum zaten. 4 günün ardından kilo almadan gelmişim. Üstelik vermişim bile. 🥰🥰
Harikasın yaaa 😍😍
Günaydın,
Yaklaşık 5 aydır diyetteyim ve 12 kilo civarında verdim. Grubun çok faydasını gördüm.
Yıl sonu civarı iş yerinde yoğunluk oldu ve pek katılamadım. Sonrasında geri döndüğümde herkes kopmuştu gruptan. Sonrasında yaşadığım sağlık sorunları beni hedefimden biraz saptırdı ama ben hedefimde hala ısrarcıyım.
Yani buradayım ve elimden geldiğince de daha sık katılmaya çalışacağım.
Sevindim devam etmene 🤗
Düzenli menü ve paylaşım bekliyoruz 🤗
Kolay gelsin canım sana guveniyoruz cislarin tadına bile bakmazsin 🤗
Benimde çarşamba kuzenlerim gelecek 5kuzen 6cocuk en küçüğü 9aylik en büyüğü 9 yasinda o günü bi atlatsaydim🤪🤪 yemek konusunda degil cocuklar altini ustune getirecekler evin hepsinide cok seviyorum gülü seven dikenine katlanir diyoruz 🤗🤗
Gerçekten misafir varken veya ben gidince güvenebilirsiniz ben biri varken yemek aklıma gelmiyor:KK70: yalnızlıktan benimki hep :KK70:
selam kızlar nasılsınız diyetleriniz nasıl gidiyor
yaz geliyor sanki valla hava buz ama takvim ilerliyor
İyiyiz canım sağol:KK36:sen nasılsın :KK36:
Kendime güzel ama küçük beden bir kıyafet satın alıp öyle yeniden motive olmak istiyorum. Sizce işe yara mı?
Olabilir canım. Şöyle baya da pahalı alırsan kesin işe yarar :KK70:
Ayy ne oldu böyle . :skandal:
:-) ben de diyorum bunu okudum aaaa niye aynı mesaj geliyor diye şaşırdım:-)
cnm diyete başlamadan 42 beden giyiyordum. Hatta bazı kesimlerde o bile dar gelmeye başlamıştı.
Aldığım elbise 40 bedendi. rahatlıkla giyebiliyorum şimdi. Sıra geldi 38 bedene.
Aaaa ben seni 36-38 giyiyorsundur diye düşünüyordum

Kızlar bende yürüyüş yaptim 5000adim attim kaldı 5000 onuda akşam yemeği yapayım ütulerimide bitirip öyle evin icinde yürürüm 💪💪
Süpersin misafir olunca yürüyemedim ben ya :KK43:
Kızlar ,
Menüm;
06:30
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 haşlanmış yumurta, 3-4 çeri domates, 2-3 tk labne, 1 dilim TB ekmeği, 8-10 Zeytin
10:00
Yeşil Çay
13:00
1 Bardak ayran
15:00
1 Türk Kahvesi
16:30
3-4 Gün kurusu, 5-6 Badem
19:30
Ispanak Yemeği , Yoğurt
20:30
Yeşil Çay

G gunesli gunler ,

Spor için seni mi etiketleyelim?
Afiyet olsun canım sanki senin kilona göre zeytinler fazla gibi 🤔

Menüm..sabah 11.00 bir bardak sut,1kivi
Öğle saat.13.00..2dilim ekmek,1yumurta,1dilimpeynir,5zeytin,bikac domates salatalik,çay
Akşam..18.30..1kase tarhana çorbası,6kasik bezelye yemeği,yogurt
2litre su yatana 3olur,1kahve
30squat,30mekik,30ip atlama G gunesli gunler

Menüm..sabah 11.00 bir bardak sut,1kivi
Öğle saat.13.00..2dilim ekmek,1yumurta,1dilimpeynir,5zeytin,bikac domates salatalik,çay
Akşam..18.30..1kase tarhana çorbası,6kasik bezelye yemeği,yogurt
2litre su yatana 3olur,1kahve
30squat,30mekik,30ip atlama G gunesli gunler
Menü de spor da güzel. Maşallah 🧿
Bende ipi elime aldım 10 tane atladım. Sonra siz aklıma geldiniz dur bi gireyim napıyolar dedim geldim 🤣🤣🤣

X