Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bunu istiyorum ama bir başlayamadım yaDun yedıgım mantılar hatrına bugun orucum. Persembe de oructum. Sunu farkettım oructan sonra 2 gun orucum zannedıp tutuyorum kendımı. Insallah pazartesı persembe orucum artık ☺
Aynen canimGünaydın mutlu haftalar kızlar
Berrrrbat bir hafta sonunu geri de bırakıp önüme bakıyorum ..
Ben sana Cuma yazmıştım ama sen görmedin galiba. Kilonun %10 unu hedef göstererek girebiliyorsun. Yani 60 kiloyla girersen 54 hedefle girebilirsinAnka ben listeye girsem nasıl olacak surec
Şimdi 60.55 im cumaya kadar yarım kilo versem listeye girebilirim o zamanBen sana Cuma yazmıştım ama sen görmedin galiba. Kilonun %10 unu hedef göstererek girebiliyorsun. Yani 60 kiloyla girersen 54 hedefle girebilirsin
AynenŞimdi 60.55 im cumaya kadar yarım kilo versem listeye girebilirim o zaman
Kolay gelsin canım sana guveniyoruz cislarin tadına bile bakmazsinDiğer mesajlara sonra bakarım kızlar arkadaşım geliyormuş etraf toplayım biraz
Böyle misafirim geldiğinde ben oyuncakların büyük kısmını kaldiriyorum büyük parçalar duruyor inci cincik kalkiyorKolay gelsin canım sana guveniyoruz cislarin tadına bile bakmazsin
Benimde çarşamba kuzenlerim gelecek 5kuzen 6cocuk en küçüğü 9aylik en büyüğü 9 yasinda o günü bi atlatsaydim yemek konusunda degil cocuklar altini ustune getirecekler evin hepsinide cok seviyorum gülü seven dikenine katlanir diyoruz
Ayy bacim banada gel geçen sadece kapakları sildim içleri duyorMutfak dolabı bitti yeni silmiştim zaten evi topluycam simdi
Çok teşekkür ederim canim hepsi çok iyi .. Rabbim bidaha yaşatmasın
Merhaba kızlar;IYI AKŞAMLAR KIZLAR
Takımımız az paylaşım yüzünden kapatilmayla karsi karsiya
Kaptanimiz Anka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum
yarın akşam 20:00 kadar cvplarinizi bekliyor olacagiz
@fantastikaaa
@Elifcig93
@asya_01
@zeyas
@Mavi95
G gunesli gunler
@asliayet
@cemrenil
suukaa
@madamhd
gulenyuzumsunsen