Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Diğer mesajlara sonra bakarım kızlar arkadaşım geliyormuş etraf toplayım biraz :olamaz:
Kolay gelsin canım sana guveniyoruz cislarin tadına bile bakmazsin 🤗
Benimde çarşamba kuzenlerim gelecek 5kuzen 6cocuk en küçüğü 9aylik en büyüğü 9 yasinda o günü bi atlatsaydim🤪🤪 yemek konusunda degil cocuklar altini ustune getirecekler evin hepsinide cok seviyorum gülü seven dikenine katlanir diyoruz 🤗🤗

Kolay gelsin canım sana guveniyoruz cislarin tadına bile bakmazsin 🤗
Benimde çarşamba kuzenlerim gelecek 5kuzen 6cocuk en küçüğü 9aylik en büyüğü 9 yasinda o günü bi atlatsaydim🤪🤪 yemek konusunda degil cocuklar altini ustune getirecekler evin hepsinide cok seviyorum gülü seven dikenine katlanir diyoruz 🤗🤗
Böyle misafirim geldiğinde ben oyuncakların büyük kısmını kaldiriyorum büyük parçalar duruyor inci cincik kalkiyor

IYI AKŞAMLAR KIZLAR :KK36::KK36:
Takımımız az paylaşım yüzünden kapatilmayla karsi karsiya :KK43::KK43::KK43:

Kaptanimiz Anka Anka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum

yarın akşam 20:00 kadar cvplarinizi bekliyor olacagiz

@fantastikaaa
@Elifcig93
@asya_01
@zeyas
@Mavi95
G gunesli gunler
@asliayet
@cemrenil
suukaa suukaa
@madamhd
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
@Eliff Eylull
@wendy
@ada81
@zeyneppk
Kızlar hadi görelim sizleride cevaplarinizida🤗🤗
Merhaba kızlar;
Ben de varım o halde madem birlik zamanı. Ben de takıma geri döneyim listede olmasam da spor görevime devam edeceğim. Toparlanalım, kötü olayları üzerimizden atalım inşllah.

Kızlar ben iki haftadır yoktum kilom sabıt hala 63teyim çünkü sporu bıraktım bu süreçte. Spor çok önemli, sıkılaşmıştım ne güzel valla. Kendime gelmem lazım yeniden, hem spor insana mutluluk da veriyor. Mutluluğa ihtiyacım var, kafamı boşaltmama ihtiyacım var.

Şimdi kimler takımda düzenli paylaşım yapmaya devam ediyor, listemiz var mı? Ona göre ben de yeniden spor puanlarını tutayım?

X