Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kizlar,ben bebeğimi doktora götürü yorum gece çok ateşlendi hiç uyumadik busaate kadar,benim kocanederse beyenirsiniz annene gittin geldin hasta ettin çocuğumu ben zaten 3gundur hastayim benimle sürekli tabiki gecebilir dediğim halde bana masal anlatma diyo
çok geçmiş olsun canım. Aman bu eşler niye böyle? Çözüm bulacağına soruna odaklanıyorlarGünaydın kizlar,ben bebeğimi doktora götürü yorum gece çok ateşlendi hiç uyumadik busaate kadar,benim kocanederse beyenirsiniz annene gittin geldin hasta ettin çocuğumu ben zaten 3gundur hastayim benimle sürekli tabiki gecebilir dediğim halde bana masal anlatma diyo
Günaydın,IYI AKŞAMLAR KIZLAR
Takımımız az paylaşım yüzünden kapatilmayla karsi karsiya
KaptanimizAnka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum
yarın akşam 20:00 kadar cvplarinizi bekliyor olacagiz
@fantastikaaa
Elifcig93
@asya_01
@zeyas
B Baharyagmuru35
@aslihancngz
@asliayet
@cemrenil
suukaa
@madamhd
@gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
@wendy
ada81
@zeyneppk
Kızlar hadi görelim sizleride cevaplarinizida
Sağol canımGünaydın canım geçmiş olsun
Eşlerin bir numarali laflaridir "dışarı cikardin çocuk hasta oldu lafi"
Sağol canım,at gözlüklü kocam vardaaaaçok geçmiş olsun canım. Aman bu eşler niye böyle? Çözüm bulacağına soruna odaklanıyorlar
Ayrıldın canım ama vaktin fırsatın varsa yaz yine motivasyona ihtiyacımız varArkadaslar cok tatlısınız yaizne ayrıldım mı ben ayrılmadım mı sımdı ona gore yazıcam
Sordum canım olmuyor galibaayy hemde ne rahatlama. 3 haftadır aynı kilodayım. Hemde şekersiz yaptığım halde. Şimdi şu 3 gün biraz bozdum ama bence artık eksideyim. Yarın tartılacağım.
Evet canım sorarsan sevinirim. Ona göre kendimi ayarlayayım.
Bence de Kızlar ya. Motive olalım. Şimdiki kilonuzdan memnun olsanız burda olmazdınız. Hadi toparlanın
En iyisi. Bende atamazdım
Kızım yapmış pantolonun üzerine üst üste giymiş yırtılanı atmış bi daha giymiş hiç boş bırakmaya gelmiyorHadi ya canım bende atamazdim hem ısraf hemde pahalı bezler
Cocuklar mi yırtmış oyun yapmışlardır
Evet evet bende 13 yıl sonra 6ları göreceğim inşallah
Benim de aklımda instagramda görüyorum kurşun geçirmez kahve mi ne öyle bi adı vardı herkes çok övüyor bu gün Hindistan cevizi yağı alayım olmadı.Aksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırımbıde bı kac gun sabah yemeyıp hındıstan cevızı yagıyla turk kahvesı ıctım oglen kahvaltı yaptım 1 de yedım. Gerı 5 te pılavları goturunce şişkın hıssedıyorum kendımı ama sabah o yaglı kahveye bıttım kesınlıkle denemelısın
Yaaa zaten hep bu muhabbetler dönüyor kilo almışsın ver çok vermişsin al16sene sonra benimde ilk kilo verme sebep olan muhasebeciydi,çalışıyordum benim yanima gelmiş dediki sen genc kizlar gibi giyiniyosunda ilkönce giydigin kıyafetlere bak hicte bu haline yakismiyo neden dedim kilo ver dedi bak ben 2cocuk annesiyim belli olmuyo bile dediben bikafaya taktim 2ay icinde 79kilodan 60kiloya dustum cunku hırs yapmistim sonra bana demesinmi yeter artik noldun boyle çırpı kaldin cunku yağdan verdim,3cüye hamile kalinca ciktim 95lere odaneee ben acil zayiflamam lazim gene ama busefer muhasebeci yoktu yanimda koydum kafaya 85dustum şükür bu gruba girdim motive olmak icin yarışmak degil amacim zevkle güle oynaya kilo vermek
Maşallah yaa benimki gece 10 kere kalkıyor emmeye dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp pirinç unu verdim onu da sindiremedi mi naptı mızladı durduMaşallah benimkide uyudu
Ben de 4. ye hamile olduğumu kimseye söylemedim. Normalde hamile değilken her gören hamile misin diye sorardı bu sefer aaaa ne kadar kilo almışsın tanıyamadım dedilerOyle bı soylemıs kı bende sandım 100 kılonun ustundeydın. Boyle hadsız ınsanlar malesef hayatımızda var. Bı arkadasıma arkadasının annesı bu ne bıcım genc kızsın kılon var (kılo dedıgıe 60 lı kılolardaymıs) deyınce nasıl zoruna gıttıyse kız evlendı cocuk dogurdu hala 49 50 kılo.. yerken kadın aklıma gelıyo dıyodu. Iste bazen agzımızdan cıkan her soz karsımızdakı ınsanda derın yaralar bırakabılıyorbende ılk cocugumu dogurdum 7 8 aylıktı kılomda 80 ın uzerındeydı kız kardesımın dugununde herkesın ıcınde bı akrabamız kılo ver daha gencsın demıstı. Ilk takmadım da sonradan hatırlayınca hala gıcık oluyorum
Tehdit etmedim gidecektim kıyamadım
Aynen aynenO yüzden napiyoruz zayifliyoruz gerci zayiflasanda onekiz oyle kemiaklerin cikmis yedi toparlan dicekler
KesinlikleKılo ve karbonhıdrat ve paketlı gıdalar ınsanın manevıyatını da bozuyor. Ben daha depresıf oluyorum. Cocuklara bakmak zor gelıyor. Evde duramıyorum mesela. Sureklı dısarı mı cıksak derkrn buluyorum kendımı. Hava da soguk malum daha da canım sıkılıyor. Ama yemeyınce muzıgı acıp cocuklarla halay cekıyoruzonlar mutlu ben mutlu. Sureklı ne yesem dusuncesınden kurtuluyorum
Önceden yedim göbeğimde basenimde duruyor hala diye diye telkin ediyorum ben kendimiAslında yediklerimizin ne olduğunu biliyoruz, tatlarini ama ne hikmetse o cikolatali pastadan yemeliyim,bu pogca çok güzel olmus,bu tatliyida ye sonra tarifini versene halbuki yeme iste biliyosun ama olmaz
Analık işte kakadan bile mutlu oluyoruzKesinlikle öyle. Birde benim iki oğlumda da paketli gıdalara hassasiyet var. Yediğimde kakaları yeşile dönüyordu. Hatta renk renk oluyor. Şimdi 2 aydır yemiyorum. Oğlumun kakaları çok güzel
Ve tabi haklısın. Bende de aynı durum oluşuyor.
Çok teşekkür ederim canim hepsi çok iyi .. Rabbim bidaha yaşatmasın
Geçmiş olsun canim birdaha yasatmasin rabbimÇok teşekkür ederim canim hepsi çok iyi .. Rabbim bidaha yaşatmasın