- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
Kakaları cok guzel lafını ancak bı anne anlarKesinlikle öyle. Birde benim iki oğlumda da paketli gıdalara hassasiyet var. Yediğimde kakaları yeşile dönüyordu. Hatta renk renk oluyor. Şimdi 2 aydır yemiyorum. Oğlumun kakaları çok güzel
Ve tabi haklısın. Bende de aynı durum oluşuyor.
IYI AKŞAMLAR KIZLAR
Takımımız az paylaşım yüzünden kapatilmayla karsi karsiya
Kaptanimiz @Anka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum
yarın akşam 20:00 kadar cvplarinizi bekliyor olacagiz
@fantastikaaa
@Elifcig93
@asya_01
@zeyas
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@cemrenil
suukaa
madamhd
@gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
@wendy
@ada81
@zeyneppk
Kızlar hadi görelim sizleride cevaplarinizida
aslında aşılmayacak bir şey değil. Yemek istediğimiz şey önümüze geldiğinde 10 sn düşüneceğiz. Bunu yiyip anlık mutluluk, mide ağrısı ve sabah dinç olarak uyanamamak mı yoksa sabah göreceğimiz eksi, birkaç ay sonra giyeceğimiz 38 beden kıyafet mi? Hangisi bizi daha çok mutlu eder? Eğer ilki diyorsak zaten yemek hakkımiz. Ama burda olmak hakkımız değil.Aslında yediklerimizin ne olduğunu biliyoruz, tatlarini ama ne hikmetse o cikolatali pastadan yemeliyim,bu pogca çok güzel olmus,bu tatliyida ye sonra tarifini versene halbuki yeme iste biliyosun ama olmaz
Saol canım.Alkıs tusuda olmalı begenın yanında
evet işte paketli ürünlerin hepsi zararlı. Aslında gözümüzün önüne hiç gelmemeliler.Kakaları cok guzel lafını ancak bı anne anlarbende dayanamayıp cıkolata alırım bazen aman cocuklar görmesin onlara zararlı deyıp ben yıyorum sankı bana zararı yok
çok teşekkür ederizDevam karariniza cok sevindim kizlar
Hayirli olsun
Güzel dereceler, basarilar insallah
Ben buradayım ve her konuda destek olmaya hazırımbiraz kilo aldım ama detoks metoks bişeyler yapıp biran önce listeye girmek için uğraşacağım
Tşk ederizDevam karariniza cok sevindim kizlar
Hayirli olsun
Güzel dereceler, basarilar insallah
Iyi uykular canımŞimdi gidip dişlerimi fırçalayayım sonra da uyuyayım. Yol beni çok yordu. İnşallah gece çok kalkmam.
Kizcem uyudu
Maşallah benimkide uyudu
Sana da canım. İyi geceler kızlarIyi uykular canıminş
Süpersin canım 6li rakamlara merdiven dayadik dimi amaBen buradayım ve her konuda destek olmaya hazırımbiraz kilo aldım ama detoks metoks bişeyler yapıp biran önce listeye girmek için uğraşacağım
Süpersin canım 6li rakamlara merdiven dayadik dimi ama
Benim kizimda öyle yaptı 4masal kitabı okudum uyumuyo cocuk alıştı 12de uyumaya tabiiMaşallahne güzel çocuk onlar. Benimki elinde çikolata sağa sola koşturuyor tuzlu çubukları fırlatıyor ve uyku aklının köşesinden bile geçmiyor
Aynen bende canim inş bu yaz görürüzAy evet ya bende en az 10 yıl olmuştur 6ları görmeyeli
O cimcime seni uyutup kendi gezmemiş iyiki zaten bize masal kitabida lazim degilki birisi piş piş dese gitcezBenim kizimda öyle yaptı 4masal kitabı okudum uyumuyo cocuk alıştı 12de uyumaya tabii
Daha sonra uykum yok dedi hayır uyuyacaksin dedim o zaman masaj yap dediyaptım mayıştı uyudu
Benim kizimda öyle yaptı 4masal kitabı okudum uyumuyo cocuk alıştı 12de uyumaya tabii
Daha sonra uykum yok dedi hayır uyuyacaksin dedim o zaman masaj yap dediyaptım mayıştı uyudu
Aynen bende canim inş bu yaz görürüz
Kiz onu babasina çok yapiyo babası masal anlatıyor birazda yanimda yat gitme baba diyoO cimcime seni uyutup kendi gezmemiş iyiki zaten bize masal kitabida lazim degilki birisi piş piş dese gitcez