Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kesinlikle öyle. Birde benim iki oğlumda da paketli gıdalara hassasiyet var. Yediğimde kakaları yeşile dönüyordu. Hatta renk renk oluyor. Şimdi 2 aydır yemiyorum. Oğlumun kakaları çok güzel 😍😍
Ve tabi haklısın. Bende de aynı durum oluşuyor.
Kakaları cok guzel lafını ancak bı anne anlar 😂😂 bende dayanamayıp cıkolata alırım bazen aman cocuklar görmesin onlara zararlı deyıp ben yıyorum sankı bana zararı yok 😐😐😂

IYI AKŞAMLAR KIZLAR :KK36::KK36:
Takımımız az paylaşım yüzünden kapatilmayla karsi karsiya :KK43::KK43::KK43:

Kaptanimiz @Anka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum

yarın akşam 20:00 kadar cvplarinizi bekliyor olacagiz

@fantastikaaa
@Elifcig93
@asya_01
@zeyas
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@cemrenil
suukaa suukaa
madamhd madamhd
@gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
@wendy
@ada81
@zeyneppk
Kızlar hadi görelim sizleride cevaplarinizida🤗🤗

Ben buradayım ve her konuda destek olmaya hazırım 💪 biraz kilo aldım ama detoks metoks bişeyler yapıp biran önce listeye girmek için uğraşacağım

Aslında yediklerimizin ne olduğunu biliyoruz, tatlarini ama ne hikmetse o cikolatali pastadan yemeliyim,bu pogca çok güzel olmus,bu tatliyida ye sonra tarifini versene halbuki yeme iste biliyosun ama olmaz😁
aslında aşılmayacak bir şey değil. Yemek istediğimiz şey önümüze geldiğinde 10 sn düşüneceğiz. Bunu yiyip anlık mutluluk, mide ağrısı ve sabah dinç olarak uyanamamak mı yoksa sabah göreceğimiz eksi, birkaç ay sonra giyeceğimiz 38 beden kıyafet mi? Hangisi bizi daha çok mutlu eder? Eğer ilki diyorsak zaten yemek hakkımiz. Ama burda olmak hakkımız değil. 😍
Alkıs tusuda olmalı begenın yanında 👏👏👏
Saol canım.

Kakaları cok guzel lafını ancak bı anne anlar 😂😂 bende dayanamayıp cıkolata alırım bazen aman cocuklar görmesin onlara zararlı deyıp ben yıyorum sankı bana zararı yok 😐😐😂
evet işte paketli ürünlerin hepsi zararlı. Aslında gözümüzün önüne hiç gelmemeliler.
Devam karariniza cok sevindim kizlar 😍😍😍

Hayirli olsun

Güzel dereceler, basarilar insallah 💓💓💓
çok teşekkür ederiz 😍
Ben buradayım ve her konuda destek olmaya hazırım 💪 biraz kilo aldım ama detoks metoks bişeyler yapıp biran önce listeye girmek için uğraşacağım
🥰🥰👊🏻

Maşallah 🧿 ne güzel çocuk onlar. Benimki elinde çikolata sağa sola koşturuyor tuzlu çubukları fırlatıyor ve uyku aklının köşesinden bile geçmiyor:skandal:
Benim kizimda öyle yaptı 4masal kitabı okudum uyumuyo cocuk alıştı 12de uyumaya tabii
Daha sonra uykum yok dedi hayır uyuyacaksin dedim o zaman masaj yap dedi 😄yaptım mayıştı uyudu😄

Benim kizimda öyle yaptı 4masal kitabı okudum uyumuyo cocuk alıştı 12de uyumaya tabii
Daha sonra uykum yok dedi hayır uyuyacaksin dedim o zaman masaj yap dedi 😄yaptım mayıştı uyudu😄
O cimcime seni uyutup kendi gezmemiş iyiki zaten bize masal kitabida lazim degilki birisi piş piş dese gitcez😂

Benimki daha 1,5 yaşında masaldan masajdan falan anlamıyor maalesef 😂

Aynen bende canim inş bu yaz görürüz 🤗

Ayy inşallah ya çookk istiyorum gerçekten 🤲

O cimcime seni uyutup kendi gezmemiş iyiki zaten bize masal kitabida lazim degilki birisi piş piş dese gitcez😂
Kiz onu babasina çok yapiyo babası masal anlatıyor birazda yanimda yat gitme baba diyo
Sonra aynen şöyle diyo
Anneee babam uyudu yatagina gitsin uyusun sen gel 😂😂
Esimede sen yanlış anladin galiba sen çocuğu uyutacaktin diyorum 😄😄
Benim cimcime çok fena 🤩🤩

X