Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

16sene sonra benimde ilk kilo verme sebep olan muhasebeciydi,çalışıyordum benim yanima gelmiş dediki sen genc kizlar gibi giyiniyosunda ilkönce giydigin kıyafetlere bak hicte bu haline yakismiyo neden dedim kilo ver dedi bak ben 2cocuk annesiyim belli olmuyo bile dediben bikafaya taktim 2ay icinde 79kilodan 60kiloya dustum cunku hırs yapmistim sonra bana demesinmi yeter artik noldun boyle çırpı kaldin cunku yağdan verdim,3cüye hamile kalinca ciktim 95lere odaneee ben acil zayiflamam lazim gene ama busefer muhasebeci yoktu yanimdakoydum kafaya 85dustum şükür bu gruba girdim motive olmak icin yarışmak degil amacim zevkle güle oynaya kilo vermek

Hallederiz merak etme. Hedef kilon kaç? Şu anda sen kendi istediğin için zayıflıyorsun. Bu daha önemli bence

Evet duymustum nasıl bir etki yapıyor acaba
Tadını kokusuna bayıldım. Daha da guzellestırdı kahveyı. Ac karnına ıcınce bagırsaklarımı calıstırdı
ayy nasıl acaba merak ettim. Evet evet pilav anında şişiriyor. Diyete başlayalı 2 ayı geçti benim. Artık sağlıksız bir şey yiyince mide bulantısından ölüyorum
bende öyle oluyor
Cok guzel oluyor ben cok begendım esım bıle begendı sabah uyanamıyorum ya resmen. Cocuklar yanıma gelıyor sacımı fılan cekıp aglıyolarda oyle kalkıyorum ama yataktan kazınarak acılen toparlanmam lazım cocuklar etkılenıyor

Ahh ahh böyle insanlar hep yani başımızda malesef

Oyle bı soylemıs kı bende sandım 100 kılonun ustundeydın. Boyle hadsız ınsanlar malesef hayatımızda var. Bı arkadasıma arkadasının annesı bu ne bıcım genc kızsın kılon var (kılo dedıgıe 60 lı kılolardaymıs) deyınce nasıl zoruna gıttıyse kız evlendı cocuk dogurdu hala 49 50 kılo.. yerken kadın aklıma gelıyo dıyodu. Iste bazen agzımızdan cıkan her soz karsımızdakı ınsanda derın yaralar bırakabılıyor bende ılk cocugumu dogurdum 7 8 aylıktı kılomda 80 ın uzerındeydı kız kardesımın dugununde herkesın ıcınde bı akrabamız kılo ver daha gencsın demıstı. Ilk takmadım da sonradan hatırlayınca hala gıcık oluyorum

benim ilk diyete başlama ve takıma girme olayım ne biliyor musun? Bende bel fıtığı var. Doğumda çok zorladım o yüzden birkaç ay ağrısı geçmedi. Küçük oğlum 2 aylıktı o zaman. Gece ağladı ağladı ağladı. Ve ben bel ağrısından kalkamadım. Kilolarım hem kalkmama engel oluyordu hemde fıtığımı azdırıyordu. O gün karar verdim ve başladım.

Kızlar şimdi yemeyi istediğiniz her şeye birkaç ay sonra ulaşma imkanınız var. Öyle düşünün ve yemeyin. İstediğiniz kiloya inince bir öğünde o şeyi yiyip sonraki öğünde yoğurt salatayla dengelersiniz. Sakin olun ve kilo verin. Hep birlikte yapalım.

Kılo ve karbonhıdrat ve paketlı gıdalar ınsanın manevıyatını da bozuyor. Ben daha depresıf oluyorum. Cocuklara bakmak zor gelıyor. Evde duramıyorum mesela. Sureklı dısarı mı cıksak derkrn buluyorum kendımı. Hava da soguk malum daha da canım sıkılıyor. Ama yemeyınce muzıgı acıp cocuklarla halay cekıyoruz onlar mutlu ben mutlu. Sureklı ne yesem dusuncesınden kurtuluyorum

Aslında yediklerimizin ne olduğunu biliyoruz, tatlarini ama ne hikmetse o cikolatali pastadan yemeliyim,bu pogca çok güzel olmus,bu tatliyida ye sonra tarifini versene halbuki yeme iste biliyosun ama olmaz

Kesinlikle öyle. Birde benim iki oğlumda da paketli gıdalara hassasiyet var. Yediğimde kakaları yeşile dönüyordu. Hatta renk renk oluyor. Şimdi 2 aydır yemiyorum. Oğlumun kakaları çok güzel
Ve tabi haklısın. Bende de aynı durum oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…