En iyisi. Bende atamazdımKızım bir paket 48 tane külot bezi kenarlarından yırtmış atmaya kıyamadım oturdum dikiyorum
İzinli görünüyordun sankiArkadaslar cok tatlısınız yaizne ayrıldım mı ben ayrılmadım mı sımdı ona gore yazıcam
Izne ayrilsanda aramiza bol sohbetle katilabilirsin emin ol izinde kilon ya sabit oluyor yada artıyorArkadaslar cok tatlısınız yaizne ayrıldım mı ben ayrılmadım mı sımdı ona gore yazıcam
Hadi ya canım bende atamazdim hem ısraf hemde pahalı bezlerKızım bir paket 48 tane külot bezi kenarlarından yırtmış atmaya kıyamadım oturdum dikiyorum
Izınlıysem 3 hafta kendımı ıyıce hazırlayım detokslar fılan yapıyım doneyım benİzinli görünüyordun sanki ☺
Cok haklısın. Burdayken yesem bıle ayy kızlar kızacak dıye evın ıcınde kosuyodum. Sımdı hesap verecek kımse yok tabı ohhh yayıldım ıyıce su 2 haftadır. Neyse kı +1 gozukuyor tartıdaIzne ayrilsanda aramiza bol sohbetle katilabilirsin emin ol izinde kilon ya sabit oluyor yada artıyor
Ben izne ayrilmasaydim belki 74 75 kilo olurdum Ama olsun yine yapabilirim
Sizlerinde desteğiyle 10yil aradan sonra 6li rakamları görebilirim neden olmasın
Inş canım hep beraber mezun oluruz yeni gelen arkadaslara ışık oluruz destek oluruzEvet evet bende 13 yıl sonra 6ları göreceğim inşallah
Yaparsın rahat ol. Hem sabahları uyanamıyorsan karbonhidratı abartmış olabilirsin.Izınlıysem 3 hafta kendımı ıyıce hazırlayım detokslar fılan yapıyım doneyım ben
Cok haklısın. Burdayken yesem bıle ayy kızlar kızacak dıye evın ıcınde kosuyodum. Sımdı hesap verecek kımse yok tabı ohhh yayıldım ıyıce su 2 haftadır. Neyse kı +1 gozukuyor tartıda
Aman allahim,çokta zevkli yapmistir bilirim benimkide sever öyle seyleriKızım bir paket 48 tane külot bezi kenarlarından yırtmış atmaya kıyamadım oturdum dikiyorum
Evet inşallah. Yeter artık bu kilolarInş canım hep beraber mezun oluruz yeni gelen arkadaslara ışık oluruz destek oluruz
Olsun olsun sen yaz menünü. Bir süre sonra buraya yazamayacağın şeyleri yememeye başlarsın.Bıde ben sohbetı sevıyorum ama menu paylaşmak zor gelıyor nedensesacma beslendıgım ıcın utanıyorum yazmaya
Aksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırımYaparsın rahat ol. Hem sabahları uyanamıyorsan karbonhidratı abartmış olabilirsin.
Haklısın valla ınsan durduruyor kendını sımdı yazamam bunu dıyeOlsun olsun sen yaz menünü. Bir süre sonra buraya yazamayacağın şeyleri yememeye başlarsın.
Ya valla gıptayla takip ediyorum kendisini. Maşallah. Bende istiyorumKızlar 6 takimda yarisiyor şuan daha önce 8takim arkadasimdi 100lu kilolardan 71li kiloya düştü bu hafta da gene birinci hasibeg
Özelden önceki sonraki resimlerini atti bayıldım nasıl genclesmis anlatamam
Evet duymustum nasıl bir etki yapıyor acabaAksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırımbıde bı kac gun sabah yemeyıp hındıstan cevızı yagıyla turk kahvesı ıctım oglen kahvaltı yaptım 1 de yedım. Gerı 5 te pılavları goturunce şişkın hıssedıyorum kendımı ama sabah o yaglı kahveye bıttım kesınlıkle denemelısın
Pilavmı ohhh afiyet olsunAksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırımbıde bı kac gun sabah yemeyıp hındıstan cevızı yagıyla turk kahvesı ıctım oglen kahvaltı yaptım 1 de yedım. Gerı 5 te pılavları goturunce şişkın hıssedıyorum kendımı ama sabah o yaglı kahveye bıttım kesınlıkle denemelısın
ayy nasıl acaba merak ettim. Evet evet pilav anında şişiriyor. Diyete başlayalı 2 ayı geçti benim. Artık sağlıksız bir şey yiyince mide bulantısından ölüyorumAksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırımbıde bı kac gun sabah yemeyıp hındıstan cevızı yagıyla turk kahvesı ıctım oglen kahvaltı yaptım 1 de yedım. Gerı 5 te pılavları goturunce şişkın hıssedıyorum kendımı ama sabah o yaglı kahveye bıttım kesınlıkle denemelısın
bende öyle oluyorHaklısın valla ınsan durduruyor kendını sımdı yazamam bunu dıye