Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaslar cok tatlısınız ya😍 izne ayrıldım mı ben ayrılmadım mı sımdı ona gore yazıcam
Izne ayrilsanda aramiza bol sohbetle katilabilirsin emin ol izinde kilon ya sabit oluyor yada artıyor
Ben izne ayrilmasaydim belki 74 75 kilo olurdum Ama olsun yine yapabilirim
Sizlerinde desteğiyle 10yil aradan sonra 6li rakamları görebilirim neden olmasın 😍😍

Motıvasyonum dustu ya annemler geldı aa nasıl zayıflamıssın yeter yeter dedıler 😣 70 kolı 167 boya 😲 sımdı zayıflamam lazım dıyemıyoeum 😱 tatılde modumu dusurdu duzenımız bozuldu. 6 7 kılo daha vermek cook ıstıyorum😐 bu ara tasınma mevzusu gundemde. Ev sahıbımle ıpler gerım gerım gerılıyor hıc yıldızımız barısmadı. Ev arıyoruz dayanamıyorum artık. Halam sehır dısından geldı bana gelcekler onun stresı. Derkeeeen bu ara baya hareketlı gunler ya napıyım bılemedım. Ipın ucu kactı kendımı mutsuz ve hantal hıssedıyorum. Sabah uyanamıyorum. Yeme duzenınden kesınlıkle.. ayy ne yazdım beee yarına kadar dusuneyım ben. Sızın sevkınızı de kesınlıkle kırmak ıstemıyorun. Yoksa hepınızı cok sevdım gormeden tanımadan. Sagolun var olun sevgıler💓

İzinli görünüyordun sanki ☺
Izınlıysem 3 hafta kendımı ıyıce hazırlayım detokslar fılan yapıyım doneyım ben 😔
Izne ayrilsanda aramiza bol sohbetle katilabilirsin emin ol izinde kilon ya sabit oluyor yada artıyor
Ben izne ayrilmasaydim belki 74 75 kilo olurdum Ama olsun yine yapabilirim
Sizlerinde desteğiyle 10yil aradan sonra 6li rakamları görebilirim neden olmasın 😍😍
Cok haklısın. Burdayken yesem bıle ayy kızlar kızacak dıye evın ıcınde kosuyodum. Sımdı hesap verecek kımse yok tabı ohhh yayıldım ıyıce su 2 haftadır. Neyse kı +1 gozukuyor tartıda 😏

Izınlıysem 3 hafta kendımı ıyıce hazırlayım detokslar fılan yapıyım doneyım ben 😔

Cok haklısın. Burdayken yesem bıle ayy kızlar kızacak dıye evın ıcınde kosuyodum. Sımdı hesap verecek kımse yok tabı ohhh yayıldım ıyıce su 2 haftadır. Neyse kı +1 gozukuyor tartıda 😏
Yaparsın rahat ol. Hem sabahları uyanamıyorsan karbonhidratı abartmış olabilirsin. 🤣

Yaparsın rahat ol. Hem sabahları uyanamıyorsan karbonhidratı abartmış olabilirsin. 🤣
Aksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırım 😂 bıde bı kac gun sabah yemeyıp hındıstan cevızı yagıyla turk kahvesı ıctım oglen kahvaltı yaptım 1 de yedım. Gerı 5 te pılavları goturunce şişkın hıssedıyorum kendımı 😂 ama sabah o yaglı kahveye bıttım kesınlıkle denemelısın

Kızlar 6 takimda yarisiyor şuan daha önce 8takim arkadasimdi 100lu kilolardan 71li kiloya düştü bu hafta da gene birinci hasibeg
Özelden önceki sonraki resimlerini atti bayıldım nasıl genclesmis anlatamam 😍😍
Ya valla gıptayla takip ediyorum kendisini. Maşallah. Bende istiyorum

Aksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırım 😂 bıde bı kac gun sabah yemeyıp hındıstan cevızı yagıyla turk kahvesı ıctım oglen kahvaltı yaptım 1 de yedım. Gerı 5 te pılavları goturunce şişkın hıssedıyorum kendımı 😂 ama sabah o yaglı kahveye bıttım kesınlıkle denemelısın
Evet duymustum nasıl bir etki yapıyor acaba

Pilavmı ohhh afiyet olsun😂😂

ayy nasıl acaba merak ettim. Evet evet pilav anında şişiriyor. Diyete başlayalı 2 ayı geçti benim. Artık sağlıksız bir şey yiyince mide bulantısından ölüyorum 😵
Haklısın valla ınsan durduruyor kendını sımdı yazamam bunu dıye 👍
bende öyle oluyor 🤣🤣

X