Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar nerelerdesiniz
artik dönün aramıza anka neler yazmış hakli olarak

takım kaç haftadır sessiz ben listede değilim ama üzerime düşeni yapmaya hazırim

daha fazla paylaşımla gelin artık anka gitmesin biz ayrılmayalım

Kaptanım üzgünüm kendi adıma ama kilo veriyordu herkes iyi kötü böyle bir kararı neden verdin birden bire. iş yerinde soruşturma geçirdiğim için giremedim ama döneektimm soruşturma bitince. Su Perisi mesaj atmış Anka takımı kapatıyor diye çok üzüldüm.

Ne olmuş böyle takıma kimse kalmamış

Aslında çok haklısın ben tek çocukla bile yeri geliyor vakit bulamıyorum seni bu konuda gerçekten takdir ediyorum. Ama deprem seni fazla etkiledi belli ki bence biraz daha devam edelim. Kendi adıma elimden geleni yaptım bugüne kadar. Haftaiçi tekrar diyete başlayıp en kısa zamanda listeye dönmek için uğraşacağım yine

Aynen canım çok etkilendim gerçekten. Zaten sürekli sorguluyordum. Açtığıma çok pişman oldum. Eskiden de benim işim çıkardı burda gelirdim liste hazır olurdu herkes çabalardı. Dün geldim kimse yok. Ortada liste yok. İnanılmaz moralim bozuldu. Üzerine deprem kendime getirdi artık. Ben kimseye bizzat senin yüzünden senin yüzünden demiyorum. Herkes kendi imkanlarınca vakit ayırıyor. Kimseye sen çocuğunla az ilgilen daha fazla gel, sen bu gün işini aksat daha çok gel diyemem. Buna kimsenin hakkı yok. Ama ben de artık çocuklarımın vaktini çalmak istemiyorum.

Takımı kapatmıyorum kaptanlığı bırakıyorum yanlış anlaşılmış. Kaptan olmak isteyen varsa kapanmaz

Haklısın canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

Ama Ankasız bu takım olur mu hiç
Olur tabii ki öyle derseniz kimse kaptanlığa yanaşmaz. Gerçekten anlayış bekliyorum herkesten. Çoğu kişi çocukları bahane edip girmiyor. Benim çocuklarımın da ilgiye ihtiyacı var. Gece gündüz uykusuz her şeye yetişmeye çalışmaktan yoruldum.

Ankacim en azindan cuma listesini bi arkadas yapsin bide cuma gunleri onun stresini yaşamazsın

Kizlarda gerçekten kilo vermek istiyorlarsa biraz menulerine ve paylasima dikkat etsin
Cok kişi olmak onemli degil
Az olsun, azimli üyeler olsun

Çok teşekkür ederim desteğin için
Aynen çok kişi olunca zaten herkes aynı emeği vermiyordu ortalamamız düşüyordu. Liste yapmak beni yormuyor excelden hesaplayıp giriyorum o konuda sıkıntı yok. Şu an takımda 3-4 kişi var gelip kimse yok herkes nerde diyip gidiyor. yazdım yani ben kimseye bütün vaktini burda harcasın demiyorum ama ben de harcamak istemiyorum daha fazla. Yaparım gibi gelmişti hevesle açtım takımı yapamadım olmadı

Kuzum kurallara uyamicak olan çıksın listeden
Gercekten emek verenlerle devam edin
Kuru kalabalik olmasin
Sürekli kacamak yapip yüzdeyi düşürenler de digerlerinin enerjisini düşürür

Herkesin colugu cocugu, işi gücü var
Ama yalniz yapamadigimiz icin burdayız
Ve motive olalim diye yarismadayiz
Kimseye 24 saat burda olun denmiyor zaten
Oncelikle kisilerin takim sorumlulugunu bilmeleri gerekir

Günaydın kızlar
ada81 Sarayca ailelerinize çok geçmiş olsun. gulenyuzumsunsen size de çok geçmiş olsun canım
Rabbim yardımcıları olsun ordakilerin çok üzüldüm
Sağol canım mesajlarını da okudum ben sana her türlü hak veriyorum senin kararın , üzülüyorum ama senin ne hissettiğin daha önemli ..hakkımızda hayırlısı olsun

3_4 kisiylede devam ederiz anka ama ben kararlıyım ayrılmak istiyorum dersen saygı duyarım
Sanırım kimsede kaptanlığı ustlenmiyor çok üzülüyorum çünkü sensiz olmazkitakim kapanacak büyük ihtimalle

Anka cim dogru herkes ayrilmak istiyor sende bosuna ugras gibi goruyorsun cok haklisin su 15 tatili bi atlatsaydik bence degisirdi iyiydi bence simdi tatil herkes ya bir yerde yada misafiri var uzuldum gercekten boyle olmasina

Haklısın kaptanım ben o yönden düşünmemiştim Sadece seni seviyoruz evet biri devralabilir takımı, sen nasıl mutlu olacaksan saygı duyarız.

Aynen bak kimseyi sıkmayalım dedik. Ben hani menü hani spor diyen, kilo veremedi diye kızıp rencide eden biri değilim. Menü paylaşmaz ama muhabbet eder kilo verir. Spor yapamaz ama diğerine destek olur. Ama bizimkiler iyice boşladı. Gelip 5 mesaj yazan bile yok. Kaç aydır ortalamanın üzerine çıkamadık bi de kaç kere sonuncu olduk. Yok gerçekten olacak gibi değil gücü olan toparlasın. Benim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…