Çok çok çok haklısın, herkes yoğun, hastalıklar falan derken döküldük resmenHepimizin öyle canım biraz daha sık gelip , hep birlikte sohbet ortamı oluşturabilsek iyi olacak , diyet günlükleri gibi menü yazıp çıkmayla malesef kopuyoruzbu hepimizde aynı .. yinede az olsa eksisin güzel tebrik ederim
Biz osmaniyede hissettik çok fenaydı.. tüm sülale malatyada herseke belli süre ulaşamadık aklım çıktı... çok kötü olmuş kimse evine giremiyor herkes dışardaElazig ve yakınında olan illerde olan varmi arkadaslar geçmiş olsun hepinize
Inş can kaybı olmaztv izleyemiyorum malûm nefesim kesiliyor çarpıntı rabbim yardimcilari olsun
Hava da buzzBiz osmaniyede hissettik çok fenaydı.. tüm sülale malatyada herseke belli süre ulaşamadık aklım çıktı... çok kötü olmuş kimse evine giremiyor herkes dışarda
Öyle herkes arabada yatacak bu gece ablam tam deprem anında araba kullanıyordum sanki yol yarılıyor zannettim diyor çok şiddetli olmuş...Hava da buzz
Allah yardımcılari olsunBiz osmaniyede hissettik çok fenaydı.. tüm sülale malatyada herseke belli süre ulaşamadık aklım çıktı... çok kötü olmuş kimse evine giremiyor herkes dışarda
Aa ablan mi orda oturuyor gerçekten çok geçmiş olsun çok dikkat etsinlerÖyle herkes arabada yatacak bu gece ablam tam deprem anında araba kullanıyordum sanki yol yarılıyor zannettim diyor çok şiddetli olmuş...
Sağol canım tüm sülale malatyada aslen malatyalıyız biz eşimin görev nedeniyle osmaniyedeyiz... eşimde malatyalıAa ablan mi orda oturuyor gerçekten çok geçmiş olsun çok dikkat etsinler
Gerçekten yeni bakiyorum bende deprem anına filan bi adam çocuklarınin üstüne yatmış hepsi bir ölmüşler aşırı üzüldüm çok.kotu oldum suan Allah yardımcıları olsun hepsinnSağol canım tüm sülale malatyada aslen malatyalıyız biz eşimin görev nedeniyle osmaniyedeyiz... eşimde malatyalı
Amin hemşom. Allah'ım korusun. Çok üzüldüm duyuncaRABBİM korusun bidaha yaşatmasın inşallah