- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
Liste doğru da yüzdemiz doğrumu bilmiyorum ben hEsaplamayıKontrol edebilecek var mi ?
Hayirli cumalar kizlar, benim kilo 89.4 baslangicim olsun insallah.
Kilo veren hanimlar sizide tebrik ediyorrum
Ah ins canimmHoşgeldin canım. Hayırlı bir başlangıç olur inşallah
Karar defterine baktım 2. Takım yazıyor ama kime sorsak yardım eder bence .Bizim kardes takim kim listeyi kontrol ettireyim
***12. TAKIM 657. ETAP***
Elifcig93 (59,4 ) Sabit
MorVampirella(64,9) bildirimsiz izne ayrildi
asliayet(70.3)Sabit, izine ayrilmak istiyor
Suukaa(83,5/)babasının sağlık problemi nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı.
gulenyuzumsunsen(77,7/ 77 / 0.7 / %0.90)
wendy (79,2/78.9/0.3/%0.38)
Anka(68,5 ) Sabit
ada81(63,9/ 64.1/+0.2/ %_0.31 )
zeyneppk(72,2) Sabit
12. Takım Ortalama : % 0.11
CansinGeldim
Kardes takimiz hem
Nasilsin canim tekrar donmussun ❤
Ortalamayi yuvarlamissiniz sanirim canimZipzip-
Kaptanım listemiz böyle yüzdemizi bi kontrol edermisiniz ankanın misafirleri var da size zahmet
Evet yuvarlanmiyomuydu ? Unutmusum vallaOrtalamayi yuvarlamissiniz sanirim canim
0.107 olarak cikiyor
Iyiyim bende cook şükürCansinbi öyle bi böyle canim, debeleniyoruz iste sen nasilsin
Ortalama yuvarlanmiyor canim 3 hane olarak yaziliyorEvet yuvarlanmiyomuydu ? Unutmusum valla
Tamamdir,tasiyorum o vakit :)Ortalama yuvarlanmiyor canim 3 hane olarak yaziliyor
Aynen öyle, bende son zamanlarda tatli bisey yiyince migdem asiri rahatsiz oliyordu o yüzden seker orucuna basladim , saglik olunca isin ucunda daha kolay oldu adapte olmasiDiyeti bozdum bozalı saçma sapan besleniyorum. Çok fazla şekerli şeyler tüketiyorum bide sırf diyeti bozdum diye yemiş olmak için yiyorum canım istediğinden değil. Midem hep rahatsız gerçekten diyet değil de sağlıklı beslenmek çok önemli ya. Vücudumuza eziyet ediyoruz resmen
Aynen bende öyle düşünüyorum yanlış bişi yedikten hemen sonra ,ama alışmışız işteDiyeti bozdum bozalı saçma sapan besleniyorum. Çok fazla şekerli şeyler tüketiyorum bide sırf diyeti bozdum diye yemiş olmak için yiyorum canım istediğinden değil. Midem hep rahatsız gerçekten diyet değil de sağlıklı beslenmek çok önemli ya. Vücudumuza eziyet ediyoruz resmen
Aynen öyle, bende son zamanlarda tatli bisey yiyince migdem asiri rahatsiz oliyordu o yüzden seker orucuna basladim , saglik olunca isin ucunda daha kolay oldu adapte olmasi
Aynen bende öyle düşünüyorum yanlış bişi yedikten hemen sonra ,ama alışmışız işte