Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hepimizin öyle canım biraz daha sık gelip , hep birlikte sohbet ortamı oluşturabilsek iyi olacak , diyet günlükleri gibi menü yazıp çıkmayla malesef kopuyoruz :KK51:bu hepimizde aynı .. yinede az olsa eksisin güzel tebrik ederim
Çok çok çok haklısın, herkes yoğun, hastalıklar falan derken döküldük resmen 😔

Elazig ve yakınında olan illerde olan varmi arkadaslar geçmiş olsun hepinize

Inş can kaybı olmaz 😔😔tv izleyemiyorum malûm nefesim kesiliyor çarpıntı 😭😭rabbim yardimcilari olsun🙏
Biz osmaniyede hissettik çok fenaydı.. tüm sülale malatyada herseke belli süre ulaşamadık aklım çıktı... çok kötü olmuş kimse evine giremiyor herkes dışarda

Biz osmaniyede hissettik çok fenaydı.. tüm sülale malatyada herseke belli süre ulaşamadık aklım çıktı... çok kötü olmuş kimse evine giremiyor herkes dışarda
Allah yardımcılari olsun 🙏
Bende ist olduğum halde uyuyamam
Manisada olduğu gece gece 3kadar uyuyamadim

Allah yardım etsin dünden önce de burda oldu 5.4 manisada olmuş hissettik bizde . Buradaki daha beter ve malesef ölenler de var yıkılan evler de Gerçekten çok üzücü ailesini kaybedenlere Allah sabır versin çok kötü hava da soğuk insanlar soğukta dışarda beklemek zorunda kaliyolar evlere giremiyorlar çok korkutucu bu depremler

Sağol canım tüm sülale malatyada aslen malatyalıyız biz eşimin görev nedeniyle osmaniyedeyiz... eşimde malatyalı
Gerçekten yeni bakiyorum bende deprem anına filan bi adam çocuklarınin üstüne yatmış hepsi bir ölmüşler aşırı üzüldüm çok.kotu oldum suan Allah yardımcıları olsun hepsinn

Bütün gece düşündüm 1 saniye sonrasına çıkacağımızın garantisi yok. Biz burada zaman öldürüyoruz. Açıkcası ben de devam etmek istemiyorum. grubu kurduğumuzdan beri hiç iyi sonuç alamadık. Az çok demeden verebildiğimiz kadar verelim yeter ki birlik olalım baskı yapmayalım dedik. Yine de herkes bıraktı gitti. Açıkcası 4 çocuğumdan vakit çalıyorum elimden geleni yapıyorum.
Kaptanlık yapmak isteyen varsa devredebilirim
Onun dışında diğer takımlara çok hevesle takımı açtım ama beceremedim diye açıklama yaparak kapatacağım.
Özür diliyorum herkesten.

Eski üyelerden yine başladık kapatıyoruz demelere diyenler olacaktır. Ama gerçekten bizim toparlanacağımız yok. Olmuyor yani daha aktif daha ilgili kaptanlarla devam edebilirsiniz :KK43:

X