- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.643
Sağol canım mesajlarını da okudum ben sana her türlü hak veriyorum senin kararın , üzülüyorum ama senin ne hissettiğin daha önemli ..hakkımızda hayırlısı olsun
3_4 kisiylede devam ederiz anka ama ben kararlıyım ayrılmak istiyorum dersen saygı duyarım
Sanırım kimsede kaptanlığı ustlenmiyor çok üzülüyorum çünkü sensiz olmazkitakim kapanacak büyük ihtimalle
Anka cim dogru herkes ayrilmak istiyor sende bosuna ugras gibi goruyorsun cok haklisin su 15 tatili bi atlatsaydik bence degisirdi iyiydi bence simdi tatil herkes ya bir yerde yada misafiri var uzuldum gercekten boyle olmasina
Ha bu arada daha ilgili kaptan demissin lutfen haksizlik etme sen gayet ilgilisin biz yetersiziz ☹
Anka
Yok kızlar bu 15 tatil diye olan bişey değil. Öncesinden de hep aynı kişiler yazıyordu.Haklısın kaptanım ben o yönden düşünmemiştim Sadece seni seviyoruz evet biri devralabilir takımı, sen nasıl mutlu olacaksan saygı duyarız.
Perşembeye kadar kaptan olmak isteyen çıkmazsa son bildirimleri yapar gideriz. Özür dilerim hepinizden. Ama herkes kuralları okudu geldi keşke daha sağlam asılsaydık