Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sağol canım mesajlarını da okudum ben sana her türlü hak veriyorum senin kararın , üzülüyorum ama senin ne hissettiğin daha önemli ..hakkımızda hayırlısı olsun
3_4 kisiylede devam ederiz anka ama ben kararlıyım ayrılmak istiyorum dersen saygı duyarım 😔
Sanırım kimsede kaptanlığı ustlenmiyor çok üzülüyorum çünkü sensiz olmazki😭takim kapanacak büyük ihtimalle
Anka Anka cim dogru herkes ayrilmak istiyor sende bosuna ugras gibi goruyorsun cok haklisin su 15 tatili bi atlatsaydik bence degisirdi iyiydi bence simdi tatil herkes ya bir yerde yada misafiri var uzuldum gercekten boyle olmasina
Ha bu arada daha ilgili kaptan demissin lutfen haksizlik etme sen gayet ilgilisin biz yetersiziz ☹
Anka Anka
Haklısın kaptanım ben o yönden düşünmemiştim :KK43: Sadece seni seviyoruz evet biri devralabilir takımı, sen nasıl mutlu olacaksan saygı duyarız.
Yok kızlar bu 15 tatil diye olan bişey değil. Öncesinden de hep aynı kişiler yazıyordu.
Perşembeye kadar kaptan olmak isteyen çıkmazsa son bildirimleri yapar gideriz. Özür dilerim hepinizden. Ama herkes kuralları okudu geldi keşke daha sağlam asılsaydık :KK43:

Bugünkü menüm sabah saat 09.00..4kasik yogurt,çeyrek armut,1kucuk kivi,2kasik yulaf
Öğle saat 13.00 2tane dolma biber icinde mercimek bulgur var,yogurt
Aksam 18.30 1tabak balik,salata
1sekersiz kahve 2litre su spor yok cunku hastayim etlerim agriyo :KK1:

Yok kızlar bu 15 tatil diye olan bişey değil. Öncesinden de hep aynı kişiler yazıyordu.
Perşembeye kadar kaptan olmak isteyen çıkmazsa son bildirimleri yapar gideriz. Özür dilerim hepinizden. Ama herkes kuralları okudu geldi keşke daha sağlam asılsaydık :KK43:
Ben cok uzuldum daha yeni geldim ve sizin takimi en yakın gordum kendime,sende haklisin emek harciyosun ve karsiligi bu olmamasi gerekiyo:KK43:

Anka Anka neler oluyor canım. Kapanmasın grubumuz. Ne kadar emek verdin gruba. Kurallara uyamayanlar gelmez takıma.

Canım , sen gayet ilgili bir kaptansın ❤
Kendi adıma söyleyeyim çok sağlık problemi yaşadık ben böyle hayal etmemiştim ama elimde olmayan nedenler oldu gereği kadar takıma gelemedim.
İnanın hala hökür hökür öksürüğüm var ...bi türlü düzelemedim....

Anka Anka canım o kadar haklısın ki 😔 Sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun, kimse kimseyi burda zorla tutamaz.

Aynen bak kimseyi sıkmayalım dedik. Ben hani menü hani spor diyen, kilo veremedi diye kızıp rencide eden biri değilim. Menü paylaşmaz ama muhabbet eder kilo verir. Spor yapamaz ama diğerine destek olur. Ama bizimkiler iyice boşladı. Gelip 5 mesaj yazan bile yok. Kaç aydır ortalamanın üzerine çıkamadık bi de kaç kere sonuncu olduk. Yok gerçekten olacak gibi değil gücü olan toparlasın. Benim yok :KK43:
Güzelim tabiki sohbet muhabbet olsun, eglenerek bu zorlu sureci beraber atlatalim
Ama yarismada oldugumuzu unutmadan...

Burasi öyle bi yer ki cnm kurallara uyulmazsa işin suyu cikiyor
Biz kilo sorunu olanlar hemen saliyoruz kendimizi

Emek verip kötü sonuclar almak gerçekten moral bozucu, seni anliyorum
O zaman niye vaktimi boşa harcayip millet zsyiflasin diye ugrasayim diyosun

Bence gercekten devam etmek isteyenlerle el ele verin, herkes elini taşın altina koysun ve caba göstersin
Gostermeyene sen yolu göster :)

Biliyosun bizde kapattik ama takim ruhu, yarisma içimize işlemiş :)))
O kadar lafı duyup gururumuzdan feragat ettik 😅
Burasi olmadan kilo veremiyoruz

Hadi bidaha toplaşin, gercek bi takim olun 💕💕💕

Bugünkü menüm sabah saat 09.00..4kasik yogurt,çeyrek armut,1kucuk kivi,2kasik yulaf
Gecmis olsun cnm
Hasta olmana ragmen menün guzel görünüyor
Aksamki ne baligiydi, kizartma degildir insallah :))

Kendi adıma söyleyeyim çok sağlık problemi yaşadık ben böyle hayal etmemiştim ama elimde olmayan nedenler oldu gereği kadar takıma gelemedim.
+1

HEpiniz benim gibisinizdir diye tahmin ediyorum.
Tv nin başında canlı yayınları izliyorum ağlıyorum ..
ciğerim yanıyor
sadece sallandık onlar gibi yaşamadık ama çok etkilendim uyuyamıyorum..
allahım ölenlere rahmet eylesin ,
yararılara şifalar versin ,
hiç bi annenin evladı ölmesin ..
Çocuklar üşümesin aç kalmasınlar anneleri de ölmesin :KK42:
vatanımıza milletimize dirlik birlik nasip eylesin rabbim .. her türlü çok üzgünüm kızlar buraya baktım Mesajlar kesilmiş içimi dökmek istedim :KK43:

HEpiniz benim gibisinizdir diye tahmin ediyorum.
Tv nin başında canlı yayınları izliyorum ağlıyorum ..
ciğerim yanıyor
sadece sallandık onlar gibi yaşamadık ama çok etkilendim uyuyamıyorum..
allahım ölenlere rahmet eylesin ,
yararılara şifalar versin ,
hiç bi annenin evladı ölmesin ..
Çocuklar üşümesin aç kalmasınlar anneleri de ölmesin :KK42:
vatanımıza milletimize dirlik birlik nasip eylesin rabbim .. her türlü çok üzgünüm kızlar buraya baktım Mesajlar kesilmiş içimi dökmek istedim :KK43:

2 gündür bende uyuyamıyorum, dediklerine de harfiyen katılıyorum 😔

Çok geçmiş olsun canım. Baya salgın var herkes hasta :KK43:

Anka Anka neler oluyor canım. Kapanmasın grubumuz. Ne kadar emek verdin gruba. Kurallara uyamayanlar gelmez takıma.
Canım kimse gelmiyor nerdeyse ve yine sonuncu olduk:KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Çok zor geçti senin biliyorum. Zaten diyorum ya ben senin yüzünden onun yüzünden falan diye kimseyi suçlamıyorum. Herkes inkanları doğrultusunda vakit ayırıyor. Ben kimseyi suçlamıyorum zaten ki.
Anka Anka canım o kadar haklısın ki 😔 Sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun, kimse kimseyi burda zorla tutamaz.
💞💞💞💞
Güzelim tabiki sohbet muhabbet olsun, eglenerek bu zorlu sureci beraber atlatalim
Ama yarismada oldugumuzu unutmadan...

Burasi öyle bi yer ki cnm kurallara uyulmazsa işin suyu cikiyor
Biz kilo sorunu olanlar hemen saliyoruz kendimizi

Emek verip kötü sonuclar almak gerçekten moral bozucu, seni anliyorum
O zaman niye vaktimi boşa harcayip millet zsyiflasin diye ugrasayim diyosun

Bence gercekten devam etmek isteyenlerle el ele verin, herkes elini taşın altina koysun ve caba göstersin
Gostermeyene sen yolu göster :)

Biliyosun bizde kapattik ama takim ruhu, yarisma içimize işlemiş :)))
O kadar lafı duyup gururumuzdan feragat ettik 😅
Burasi olmadan kilo veremiyoruz

Hadi bidaha toplaşin, gercek bi takim olun 💕💕💕
Evet ben de çok seviyorum burayı. Hatta çok aşırı önemsiyorum biliyorsun. 🙈
İşte yazıyorum ya hani şöyle bakınca kimse keyfi hareket etmiyor herkesin gerekçesine bakınca haklılar o yüzden ben ya çocuğunu ihmal et gel ya da git diyemiyorum. Haklı herkes kendince. Uykusuzluktan kelimelerimi de toparlayamıyorum :KK43:

İşte yazıyorum ya hani şöyle bakınca kimse keyfi hareket etmiyor herkesin gerekçesine bakınca haklılar o yüzden ben ya çocuğunu ihmal et gel ya da git diyemiyorum. Haklı herkes kendince. Uykusuzluktan kelimelerimi de toparlayamıyorum :KK43:
Anka canim 2-3 gundur yogunlugum vardi yazamadim yardimci olabilecegim bir durum olursa her zaman burdayim biliyorsun 😊😘

Canım kimse gelmiyor nerdeyse ve yine sonuncu olduk:KK43:

Çok geçmiş olsun canım. Çok zor geçti senin biliyorum. Zaten diyorum ya ben senin yüzünden onun yüzünden falan diye kimseyi suçlamıyorum. Herkes inkanları doğrultusunda vakit ayırıyor. Ben kimseyi suçlamıyorum zaten ki.

💞💞💞💞

Evet ya sonuncu olmuşuz. Devam etmek isteyenlerle sürdürelim canım. Ama tabi seni de zorlayamam. 4 çocukla çok yoruluyorsun. Haklısın. Ayrıca çok ilgili bir kaptansın merak etme. Hakkın ödenmez. Ben döneceğim bu hafta sanırım

Evet ya sonuncu olmuşuz. Devam etmek isteyenlerle sürdürelim canım. Ama tabi seni de zorlayamam. 4 çocukla çok yoruluyorsun. Haklısın. Ayrıca çok ilgili bir kaptansın merak etme. Hakkın ödenmez. Ben döneceğim bu hafta sanırım
Sana katılıyorum gerçekten kararlı olanlarla devam edelim hatta bu akşam etiket yapıp kizlara bi gün sure tanıyalım gerçekten kim devam etmek istiyor
Tabiki Anka Anka isterse kaptan olarak kalmayı
Dün bugün kac kere yazdım sildim çok üzülüyorum 😔

X