Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bende çok üzüldüm ya. 2 haftadır özellikle hep girip girip yazıyordum ki grup sessiz kalmasın. Sonra babamın durumu olunca giremedim. Bu hafta netleşecek durum. Ona göre gireceğim ben.
Anka canım sonunda Cuma günü regl oldum
Tamam canım etiket yapalım akşam
Şu an çok sevindim

Benim listeye girme şansım yok malesef cnm. Amelşyatım nedeniyle izne ayrılmak zorunda kalmıştımya. Zaten kilo da aldım diyete devam edemedim bu süreçte.

Benim söylediğim gibi. Takımın devam etmesini istiyorum. Babamın durumu kesinleşsin ona göre gireceğim listeye. Eve bugün döndüm ama nolur nolmaz tekrar çıkmam gerekebilir: geçen hafta da kiloyu o yüzden bildiremedim zaten

Benim listeye girme şansım yok malesef cnm. Amelşyatım nedeniyle izne ayrılmak zorunda kalmıştımya. Zaten kilo da aldım diyete devam edemedim bu süreçte.
Izinde olan uyeleride etiketledim belki destek olmak isterler yeniden listeye girmek için kilo vermek isterler diye

Morvampirellayi düğünü var diye etiket yapmadım
Cordelinada nickmi değişti bilmiyorum yapamadim

ben genede menumu paylasayim
Sabah saat 09.30..çeyrek simit,5zeytin,1dilim peynir,2,3dilim domates salatalik,1kucuk kapya biber çay
Öğle saat14.00..4inegol köfte,3kasik patlıcan salatası,
Aksam saat 19.00..1kase mercimek çorbası,1kase yoğurt,3yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
2litre su,1şekersiz kahve,30dakika lesieee

Güzel menü afiyet olsun

Bende kapatilsin ve Anka gitsin istemiyorum elimden geleni yapmaya hazirim

#ankagitmesin
#12.takımbitmesin
#kaldekalalımkiloverdeverelim
#ankabizimdir
#kaptanankahaklıdır
#ankasızasla
#kilovermeyengiremez
#sporyapmayandışarı

Ben burayı takımı çok seviyorum ama yeterince zaman ayıramıyorum bu hastalıklarda benim enerjimi çok düşürdü... listeye yeni girdim çıkma hakkım var mı ? Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum... belki şuan takım benim için doğru zaman olmadı.... Ankanın emeği büyük o kadar yoğun yaşamda buraya zaman ayırıyor ❤ haklı olarakta katılımın olmasını istiyor...
Benim toparlanmam lazım izin alabiliyormuyum ?

Bildigim kadariyla listeye girdikten sonra 2ay izin olmuyor
Bildirim yapılmaz ve takım kurallarina uyulmazsa diskalifiye olunuyor diye biliyorum canım

Afiyet olsun canım menün gayet güzel hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…