Tamam canım etiket yapalım akşamSana katılıyorum gerçekten kararlı olanlarla devam edelim hatta bu akşam etiket yapıp kizlara bi gün sure tanıyalım gerçekten kim devam etmek istiyor
TabikiAnka isterse kaptan olarak kalmayı
Dün bugün kac kere yazdım sildim çok üzülüyorum
Tamam canım o iş bende yemekten sonra buradayim bol etiketleTamam canım etiket yapalım akşam
bende çok üzüldüm ya. 2 haftadır özellikle hep girip girip yazıyordum ki grup sessiz kalmasın. Sonra babamın durumu olunca giremedim. Bu hafta netleşecek durum. Ona göre gireceğim ben.Sana katılıyorum gerçekten kararlı olanlarla devam edelim hatta bu akşam etiket yapıp kizlara bi gün sure tanıyalım gerçekten kim devam etmek istiyor
TabikiAnka isterse kaptan olarak kalmayı
Dün bugün kac kere yazdım sildim çok üzülüyorum
Şu an çok sevindimTamam canım etiket yapalım akşam
Benim listeye girme şansım yok malesef cnm. Amelşyatım nedeniyle izne ayrılmak zorunda kalmıştımya. Zaten kilo da aldım diyete devam edemedim bu süreçte.IYI AKŞAMLAR KIZLAR
Takımımız az paylaşım yüzünden kapatilmayla karsi karsiya
KaptanimizAnka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum
yarın akşam 20:00 kadar cvplarinizi bekliyor olacagiz
fantastikaaa
Elifcig93
asya_01
Z zeyas
B Baharyagmuru35
G gunesli gunler
@asliayet
cemrenil
suukaa
madamhd
gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
wendy
ada81
zeyneppk
Kızlar hadi görelim sizleride cevaplarinizida
Izinde olan uyeleride etiketledim belki destek olmak isterler yeniden listeye girmek için kilo vermek isterler diyeBenim listeye girme şansım yok malesef cnm. Amelşyatım nedeniyle izne ayrılmak zorunda kalmıştımya. Zaten kilo da aldım diyete devam edemedim bu süreçte.
Güzel menü afiyet olsunben genede menumu paylasayim
Sabah saat 09.30..çeyrek simit,5zeytin,1dilim peynir,2,3dilim domates salatalik,1kucuk kapya biber çay
Öğle saat14.00..4inegol köfte,3kasik patlıcan salatası,
Aksam saat 19.00..1kase mercimek çorbası,1kase yoğurt,3yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
2litre su,1şekersiz kahve,30dakika lesieee
Bende kapatilsin veIYI AKŞAMLAR KIZLAR
KaptanimizAnka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum
fantastikaaa
Elifcig93
asya_01
Z zeyas
B Baharyagmuru35
G gunesli gunler
@asliayet
cemrenil
suukaa
madamhd
gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
wendy
ada81
zeyneppk
#ankagitmesinIYI AKŞAMLAR KIZLAR
fantastikaaa
Elifcig93
asya_01
Z zeyas
B Baharyagmuru35
G gunesli gunler
@asliayet
cemrenil
suukaa
madamhd
gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
wendy
ada81
zeyneppk
Ben burayı takımı çok seviyorum ama yeterince zaman ayıramıyorum bu hastalıklarda benim enerjimi çok düşürdü... listeye yeni girdim çıkma hakkım var mı ? Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum... belki şuan takım benim için doğru zaman olmadı.... Ankanın emeği büyük o kadar yoğun yaşamda buraya zaman ayırıyor ❤ haklı olarakta katılımın olmasını istiyor...IYI AKŞAMLAR KIZLAR
fantastikaaa
Elifcig93
asya_01
Z zeyas
B Baharyagmuru35
G gunesli gunler
@asliayet
cemrenil
suukaa
madamhd
gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
wendy
ada81
zeyneppk
Bildigim kadariyla listeye girdikten sonra 2ay izin olmuyorBen burayı takımı çok seviyorum ama yeterince zaman ayıramıyorum bu hastalıklarda benim enerjimi çok düşürdü... listeye yeni girdim çıkma hakkım var mı ? Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum... belki şuan takım benim için doğru zaman olmadı.... Ankanın emeği büyük o kadar yoğun yaşamda buraya zaman ayırıyor ❤ haklı olarakta katılımın olmasını istiyor...
Benim toparlanmam lazım izin alabiliyormuyum ?
Dimi ama canım az olalım ama istikrarlı bi şekilde devam edelim#ankagitmesin
#12.takımbitmesin
#kaldekalalımkiloverdeverelim
#ankabizimdir
#kaptanankahaklıdır
#ankasızasla
#kilovermeyengiremez
#sporyapmayandışarı
Afiyet olsun canım menün gayet güzel hafifben genede menumu paylasayim
Sabah saat 09.30..çeyrek simit,5zeytin,1dilim peynir,2,3dilim domates salatalik,1kucuk kapya biber çay
Öğle saat14.00..4inegol köfte,3kasik patlıcan salatası,
Aksam saat 19.00..1kase mercimek çorbası,1kase yoğurt,3yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
2litre su,1şekersiz kahve,30dakika lesieee