- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
benimde..Günaydın Kızlar,
59,4 Sabitim.
Acil detoksa ihtiyacım var. Yardımmmmm
İnşallah canım herkes hedeflediği kiloya gelmesi dileğiyle
Bende 2 sene diyete başladığımda 86 kiloydum 70 lere gelince çok mutlu olmuştum sende olursun inşallah çok güzel sonuç
Aynn canim oyle oldu pazartesi oruca basliycam yine toparlanirim inşallahuykusuzluk yine seni vurdu bu hafta canın sağolsun inşallah toparlarsın canım
çocuklardan disipline olamıyorum demiştin elinden geldiğince burda ol canım toparlanalım inşallahartı değilsin en azından o da güzel
İlaçlardan olur canım bir an önce toparlan güzel olur herşey inşallah
Ayran asini tavsiye ederimGünaydın Kızlar,
59,4 Sabitim.
Acil detoksa ihtiyacım var. Yardımmmmm
Canım sağol kızım iyi öksürük ve iştahsızlık kaldı sadece.. ben düzelemiyorum bi türlü şimdi eşim başladı
Harikasın bakalım yarın ne kadar eksi gelecek
Sabah kahvaltı yapmadan su içmeden, tuvalete girdikten sonra mümkünse çıplak ya da ince kıyafetlerimizle tartılıyoruz
Evet yaa tam motivasyon işte ne güzel darısı başıma
Aksine daha sık gelsen belki istikrar sağlarsın. Gerçi şu sıralar çok iyi değiliz ama toparlarız inşallah.
Oyy zor tabii ya çok geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin inşallah
Hayırdır artı mıydın bu ne
Ama herkes izin alıp giderse istediğimize ulaşabilecekmiyiz yaa niye böyle herkes gidiyorTakıma nooolmus ya oyle. Herkesler heveslenıyordu muhabbetımızebende dahıl hepımız dokulduk bırer bırer ınsallah 15 tatıl bıtınce eskı enerji ve ıstegıme dönerim
Ben yapmaya calisayim , unutmamisimdir ins :)Listeyi yapacak müsait biri var mı kızlar
Emeğine sağlık canım***12. TAKIM 657. ETAP***
Elifcig93 (59,4 ) Sabit
MorVampirella(64,9) bildirimsiz izne ayrildi
asliayet(70.3)Sabit, izine ayrilmak istiyor
Suukaa(83,5/)babasının sağlık problemi nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı.
gulenyuzumsunsen(77,7/ 77 / 0.7 / %0.90)
wendy (79,2/78.9/0.3/%0.38)
Anka(68,5 ) Sabit
ada81(63,9/ 64.1/+0.2/ %_0.31 )
zeyneppk(72,2) Sabit
12. Takım Ortalama : % 0.11