- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
BncedeMasallah ama herkesde beceremez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BncedeMasallah ama herkesde beceremez
Anladım canım. Normalde çok sıkıntı yok da biz Perşembe aç gezince ondan çok geldiİnşallah ben unuttum onu,yaaa emziriyorum diye bu aralar çok memeye düştü midem kazınıyo geceleri,suyla geciştiriyorum oyuzden yanlış yaptığımın farkindayim ama benim tabagimdan kizimda yediii azda olsa 1tane 1tane eksildi
Aynen inşallah canım bakalım:)Canlanırız inşallah canım
15 tatil bize yaramadı
Rabbim şifa versin çabuk toparlanır inşallah.İyi canım çok şükür serviste yatıyor. Bakalım hastaneden çıkmasını Beklicez artık
Ya kızlar benim motivem gitti, silkelenip kendime gelmem lazımWendy (79,2/78,9/0,3/%0,38)
Kimin kaldı kiYa kızlar benim motivem gitti, silkelenip kendime gelmem lazım
Hepimizin öyle canım biraz daha sık gelip , hep birlikte sohbet ortamı oluşturabilsek iyi olacak , diyet günlükleri gibi menü yazıp çıkmayla malesef kopuyoruz bu hepimizde aynı .. yinede az olsa eksisin güzel tebrik ederimYa kızlar benim motivem gitti, silkelenip kendime gelmem lazım
Misafir gelecek koşturuyorum. Ben maalesef sabitimNerdesiniz kızlaaaar
uykusuzluk yine seni vurdu bu hafta canın sağolsun inşallah toparlarsın canımMisafir gelecek koşturuyorum. Ben maalesef sabitim
çocuklardan disipline olamıyorum demiştin elinden geldiğince burda ol canım toparlanalım inşallah artı değilsin en azından o da güzelGünaydın kizlar
Sabitim 72.2
İlaçlardan olur canım bir an önce toparlan güzel olur herşey inşallahMerhaba hanımlar ,
Şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum ...bağırsaklardaki hareketlilikte biterse iyileşmiş olacam inşallah...
Kiloma gelirsek
Geçen hafta : 63.900
Bu hafta : 64.100
Gelen : 200
Aslında o kadar bağırsak hareketliline artı gelmem çok şaşırtıcı karnımda şişlik var ....
Bu hafta maalesef hastalıkla boğuştum inşallah haftaya herşey daha iyi olur...
Günaydın kizlar..bende pazar günü basladim 85.1 simdi 83.5