Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

***12. TAKIM 657. ETAP***

Elifcig93 (59,4 ) Sabit
MorVampirella(64,9)
bildirimsiz izne ayrildi
asliayet(70.3)Sabit, izine ayrilmak istiyor
Suukaa(83,5/)babasının sağlık problemi nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı.
gulenyuzumsunsen(77,7/ 77 / 0.7 / %0.90)
wendy (79,2/78.9/0.3/%0.38)
Anka(68,5 )
Sabit
ada81(63,9/ 64.1/+0.2/ %_0.31 )
zeyneppk(72,2)
Sabit

12. Takım Ortalama : % 0.11

Zipzip- Zipzip-
Kaptanım listemiz böyle yüzdemizi bi kontrol edermisiniz ankanın misafirleri var da size zahmet

Diyeti bozdum bozalı saçma sapan besleniyorum. Çok fazla şekerli şeyler tüketiyorum bide sırf diyeti bozdum diye yemiş olmak için yiyorum canım istediğinden değil. Midem hep rahatsız gerçekten diyet değil de sağlıklı beslenmek çok önemli ya. Vücudumuza eziyet ediyoruz resmen :KK43:

Diyeti bozdum bozalı saçma sapan besleniyorum. Çok fazla şekerli şeyler tüketiyorum bide sırf diyeti bozdum diye yemiş olmak için yiyorum canım istediğinden değil. Midem hep rahatsız gerçekten diyet değil de sağlıklı beslenmek çok önemli ya. Vücudumuza eziyet ediyoruz resmen :KK43:
Aynen öyle, bende son zamanlarda tatli bisey yiyince migdem asiri rahatsiz oliyordu o yüzden seker orucuna basladim , saglik olunca isin ucunda daha kolay oldu adapte olmasi

Aynen bende öyle düşünüyorum yanlış bişi yedikten hemen sonra ,ama alışmışız işte :KK51:

Hayırlı aksamalar herkese :KK25:
Bugünkü menüm...sabah saat10.00..2dilim ekmek,1yumurta,1dilim peynir,3zeytin,çay
Öğle saat14.00..1kase corba,1kase yoğurt
Aksam saat18.00..1kase tarhana çorbası,1tabak zeytinyağlı kabak yemeği,1kase yogurt
2litre su 1şekersiz kahve,2yesil çay
Spor yok çunku bugun biraz rahatsizim halsizim yarina kismet:KK1:

Kahvaltı 10:00
2 mantar 1 yumurtayla omlet
1 kk peynir 3 zeytin yarım kapya biber

Öğle 14:30 1 patlıcan karnıyarık
4 kuşbaşı ızgara göğüs eti
1 bardak ayran

Akşam 16:30 1 kase aşure

2 lt

Aynen öyle, bende son zamanlarda tatli bisey yiyince migdem asiri rahatsiz oliyordu o yüzden seker orucuna basladim , saglik olunca isin ucunda daha kolay oldu adapte olmasi

Evet canım bende biran önce diyete döneceğim inşallah

Aynen bende öyle düşünüyorum yanlış bişi yedikten hemen sonra ,ama alışmışız işte :KK51:

Kesinlikle alışkanlık ama bireysel olarak yeme tarzımızı değiştirsek bile çevre değiştirmedikten sonra uygulamam da zor oluyor:işsiz:

X