- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Kızım domuz gribi olmadı sanırım çünkü ona önceden bir ilaç verdi dr yakalanmasın diye ama yinede ateş titreme öksürük kusma yaşandı... şimdi eşim geldi çok fenayım diyor oda yatıyor..benim midw bulantım ve ishal devam ediyor... çok kötü bişeymiş anka Rabbim kimseye vermesin... ben ömrü hayatımda böyle grip olmamıştım ..
Canım sağol kızım iyi öksürük ve iştahsızlık kaldı sadece.. ben düzelemiyorum bi türlü şimdi eşim başladıselam kızlar bir göründü bir kaboldu gibi oluyorum
diyet yapamıyorum diye vaktinizide almayım dedim
keşke azimle diyet ve spor yapabilsemde tekrardan gelsem
ada81 nasıl oldu kızın ?
Harikasın bakalım yarın ne kadar eksi gelecekBende şimdi sporumu yapçam ama çocuğum bide uyusaydi keşke
Evet yaa tam motivasyon işte ne güzel darısı başımaAy lütfen benimki 5 ay oldu. Ben de çok sıkıldım aslında , Cumartesi alışverişe çıkıp elbise bakıcam. Küçük bedenleri denediğimde biraz daha gaza geliyorum
Aksine daha sık gelsen belki istikrar sağlarsın. Gerçi şu sıralar çok iyi değiliz ama toparlarız inşallah.selam kızlar bir göründü bir kaboldu gibi oluyorum
diyet yapamıyorum diye vaktinizide almayım dedim
keşke azimle diyet ve spor yapabilsemde tekrardan gelsem
ada81 nasıl oldu kızın ?
Oyy zor tabii ya çok geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin inşallahKızım domuz gribi olmadı sanırım çünkü ona önceden bir ilaç verdi dr yakalanmasın diye ama yinede ateş titreme öksürük kusma yaşandı... şimdi eşim geldi çok fenayım diyor oda yatıyor..benim midw bulantım ve ishal devam ediyor... çok kötü bişeymiş anka Rabbim kimseye vermesin... ben ömrü hayatımda böyle grip olmamıştım ..
Hayırdır artı mıydın bu neKahvaltı 10:30
2 haş yumurta 1 yk lor peynir
15:30 1 elma
18:00 1 elma
2 lt su
5000 adım = 75 puan
O neydi gıKahvaltı 10:30
2 haş yumurta 1 yk lor peynir
15:30 1 elma
18:00 1 elma
2 lt su
5000 adım = 75 puan
Masallah ama herkesde beceremezHiç bisey yememiş
pazartesi artıydım daha hiç tartılmadım bilmiyorum bakalım sabah ne olcakHarikasın bakalım yarın ne kadar eksi gelecek
Sabah kahvaltı yapmadan su içmeden, tuvalete girdikten sonra mümkünse çıplak ya da ince kıyafetlerimizle tartılıyoruz
Evet yaa tam motivasyon işte ne güzel darısı başıma
Aksine daha sık gelsen belki istikrar sağlarsın. Gerçi şu sıralar çok iyi değiliz ama toparlarız inşallah.
Oyy zor tabii ya çok geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin inşallah
Hayırdır artı mıydın bu ne
O neydi gı
Masallah ama herkesde beceremez
Akşam hep karbonhidrat olmuş tartı öncesi şişlik yapmaz inşallahBugünkü menü sabah 10:00..2tane yumurtadan peynirli omlet,5zeytin,1dilim ekmek cay
Öğle saat 13.30...yogurt,2kofte,salata
Aksam 18.30..1kase yogurt çorbası,firinda 4tane kofte kucuk,3dilim patates,3kasik kepekli makarna
30dakika lesiee 3litre su,2kahve biri sütlü 2yesil cay
Ben de tartılmadım bu hafta ama çok uykusuz ve yorgunum ümitli değilim hiçpazartesi artıydım daha hiç tartılmadım bilmiyorum bakalım sabah ne olcak
İnşallah ben unuttum onu,yaaa emziriyorum diye bu aralar çok memeye düştü midem kazınıyo geceleri,suyla geciştiriyorum oyuzden yanlış yaptığımın farkindayim ama benim tabagimdan kizimda yediii azda olsa 1tane 1tane eksildiAkşam hep karbonhidrat olmuş tartı öncesi şişlik yapmaz inşallah
Canlanırız inşallah canımBu hafta vampir ve suukaa bildirimsiz izine ayrılıyor. Bakalım yarın nasıl çıkacak sonuçyaprak dökümü gibi döküldük birer birer