Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ada81 çok geçmiş olsun canım yaa kızın da mı domuz gribi oldu bu sene çok fena salgın var
Kızım domuz gribi olmadı sanırım çünkü ona önceden bir ilaç verdi dr yakalanmasın diye ama yinede ateş titreme öksürük kusma yaşandı... şimdi eşim geldi çok fenayım diyor oda yatıyor..benim midw bulantım ve ishal devam ediyor... çok kötü bişeymiş anka Rabbim kimseye vermesin... ben ömrü hayatımda böyle grip olmamıştım ..

selam kızlar bir göründü bir kaboldu gibi oluyorum
diyet yapamıyorum diye vaktinizide almayım dedim

keşke azimle diyet ve spor yapabilsemde tekrardan gelsem

ada81 nasıl oldu kızın ?
Canım sağol kızım iyi öksürük ve iştahsızlık kaldı sadece.. ben düzelemiyorum bi türlü şimdi eşim başladı

Bende şimdi sporumu yapçam ama çocuğum bide uyusaydi keşke
Harikasın bakalım yarın ne kadar eksi gelecek
Sabah kahvaltı yapmadan su içmeden, tuvalete girdikten sonra mümkünse çıplak ya da ince kıyafetlerimizle tartılıyoruz
Ay lütfen benimki 5 ay oldu. Ben de çok sıkıldım aslında , Cumartesi alışverişe çıkıp elbise bakıcam. Küçük bedenleri denediğimde biraz daha gaza geliyorum
Evet yaa tam motivasyon işte ne güzel darısı başıma
selam kızlar bir göründü bir kaboldu gibi oluyorum
diyet yapamıyorum diye vaktinizide almayım dedim

keşke azimle diyet ve spor yapabilsemde tekrardan gelsem

ada81 nasıl oldu kızın ?
Aksine daha sık gelsen belki istikrar sağlarsın. Gerçi şu sıralar çok iyi değiliz ama toparlarız inşallah.
Oyy zor tabii ya çok geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin inşallah
Kahvaltı 10:30
2 haş yumurta 1 yk lor peynir

15:30 1 elma

18:00 1 elma

2 lt su
5000 adım = 75 puan
Hayırdır artı mıydın bu ne

Bugünkü menüm

Kahvalti ( Arkadas da )
Bir parca pide
Peynirli yumurta
Peynir zeytin
Bir kasik soslu biber

Yemekten bi iki saat sonra
Sütle türk kahvesi

Aksam
Bir porsiyon siphagetti ( kendime pirasa yapicaktim aslinda amq yetismedi malesef )
Salata

Su , sayamadim
Spor yok

Bugünkü menü sabah 10:00..2tane yumurtadan peynirli omlet,5zeytin,1dilim ekmek cay
Öğle saat 13.30...yogurt,2kofte,salata
Aksam 18.30..1kase yogurt çorbası,firinda 4tane kofte kucuk,3dilim patates,3kasik kepekli makarna
30dakika lesiee 3litre su,2kahve biri sütlü 2yesil cay

pazartesi artıydım daha hiç tartılmadım bilmiyorum bakalım sabah ne olcak
Masallah ama herkesde beceremez

Akşam hep karbonhidrat olmuş tartı öncesi şişlik yapmaz inşallah

Bu hafta vampir ve suukaa bildirimsiz izine ayrılıyor. Bakalım yarın nasıl çıkacak sonuç yaprak dökümü gibi döküldük birer birer

Bu hafta vampir ve suukaa bildirimsiz izine ayrılıyor. Bakalım yarın nasıl çıkacak sonuç yaprak dökümü gibi döküldük birer birer

Akşam hep karbonhidrat olmuş tartı öncesi şişlik yapmaz inşallah
İnşallah ben unuttum onu,yaaa emziriyorum diye bu aralar çok memeye düştü midem kazınıyo geceleri,suyla geciştiriyorum oyuzden yanlış yaptığımın farkindayim ama benim tabagimdan kizimda yediii azda olsa 1tane 1tane eksildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…