- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
Hoşgeldin canım tekrar yaparsın inşallah yine gerçekten zor sürekli yemek yapmakSlm kizlar nasilsiniz ? Bugünden itibaren takima gün icinde ugrayamasamda en azindan aksamdan aksams menü bildirmek istiyorum zira kendi basima toparlayamiyorum, sekersiz 21 günle basladim bugünden ama ilk etapda sadece seker olarak yapicam adapte oldukca katilastirmak istiyorum, Karatay yapmaya calistim.ama olmuyor malesef acliktan can cekmesinden degil her zmn düzenli yemek pisiremiyorum kendime evdekilere yaptiklarim cogu zmn uymuyor bana
Allah rahmet eylesin inşallah2 gündür ugrayamadım kızlar. Cenaze miz var. Bir yakınımız. Yarın akşam a ancak ugrayabilirim. Sonra spora da tam gaz devam Allah ın izniyle
Tesekkür ederim canim, inssHoşgeldin canım tekrar yaparsın inşallah yine gerçekten zor sürekli yemek yapmak
Allah rahmet eylesin2 gündür ugrayamadım kızlar. Cenaze miz var. Bir yakınımız. Yarın akşam a ancak ugrayabilirim. Sonra spora da tam gaz devam Allah ın izniyle
Allah rahmet eylesin canım2 gündür ugrayamadım kızlar. Cenaze miz var. Bir yakınımız. Yarın akşam a ancak ugrayabilirim. Sonra spora da tam gaz devam Allah ın izniyle
Geçmiş olsun canimİui akşamlar kızlar. @Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.
Günaydın kızlar elinde detoks tarifi olan varmi cumadan beri sapittim bi detoks yapayım diyorum şu aldıkları hızlıca gişede motivasyonum artsa
Tebrik ederimKızlar şekersiz 8. Gün bitti. Bugün en büyük hatam patates çorbası içmek oldu. Kısıtlı patates tüketmem gerekiyor ama ben çok içtim galiba. Neyse çok şükür başka bişeye saldırmadım. Sadece çiğ kabak çekirdeği ve çiğ fındık yedim. Eskiden olsam eşimi kesin markete göndermiştim
Aynen öyle sağlıktan başka herşey yalan dünyadaBu hafta modumu bi türlü yukseltemedim bi yakinima aile icinden hastaligiyla ılgili yeni bir tedavi denendi bi gün hastanede yatti
Sonuc pazartesi ilaçin ağır yan etkisi kusmak çok aferdersiniz kan gelene kadar
Tekrar eski ilaclarina döndü her gün yanindayiz dün değişiklik olsun diye Sabahtan bize getirdim
Rabbim kimseyi sagligiyla sınamasın çok zor çok zor
Canım çok sağol daha bugün ayağa kalkabildik ama benim çok mide bulantım var bişeyler yer yemez mide bulantısı başlıyor .. hala mikropları atamadım sanırım ben domuz gribi oldum çok ağır geçirdim...ada81 nasıl oldunuz canım
Sağol canım aminAynen öyle sağlıktan başka herşey yalan dünyada
Yakınına da allah şifalar versin tüm hastalar iyi olur inşallah
Mide gribide olabilir rabbim şifa versin tekrar geçmiş olsunCanım çok sağol daha bugün ayağa kalkabildik ama benim çok mide bulantım var bişeyler yer yemez mide bulantısı başlıyor .. hala mikropları atamadım sanırım ben domuz gribi oldum çok ağır geçirdim...
Çok geçmiş olsun benim de şu an aşırı bulantım var başım çatlıyorCanım çok sağol daha bugün ayağa kalkabildik ama benim çok mide bulantım var bişeyler yer yemez mide bulantısı başlıyor .. hala mikropları atamadım sanırım ben domuz gribi oldum çok ağır geçirdim...
Evet onu bende araştırdım ayyy artık bi an önce iyileşmekkkk istiyorummmmmMide gribide olabilir rabbim şifa versin tekrar geçmiş olsun
Aman dikkat et canim inşallah önemli bişey değildir... burada herkesi kırdı geçirdi kime sorsak haftalardır yatıyorÇok geçmiş olsun benim de şu an aşırı bulantım var başım çatlıyor