- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
Ben verdim bi kısmını geri aldım uğraşıp duruyoruz işte takıma girdin mi yoksa adaymisineve çalışıyorum.
doğumdan sonra kilolarim hiç gitmedi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben verdim bi kısmını geri aldım uğraşıp duruyoruz işte takıma girdin mi yoksa adaymisineve çalışıyorum.
doğumdan sonra kilolarim hiç gitmedi.![]()
listeye giremiyorum maalesef.Ben verdim bi kısmını geri aldım uğraşıp duruyoruz işte takıma girdin mi yoksa adaymisin
Selam canım nasıl gidiyor izin
Tövbe de tükür
Niye öyle dedin giiiTövbe de tükür![]()
Selam canım nasıl gidiyor izin![]()
Tövbe de tükür![]()
Niye öyle dedin giii![]()
Bilmem kimse gelmiyor artık. Ben de 2 gecedir uyumadım bakamıyorum ekrana gözlerim acıyor.Ayyyy kızlar iyi misiniz? noldu bu takıma? nerede herkes?
Rabbim.yardimcin olsun canim, annelerin hakki ödenmez ama seninki 2 kati ödenmez senin veledler yandiBilmem kimse gelmiyor artık. Ben de 2 gecedir uyumadım bakamıyorum ekrana gözlerim acıyor.
Ben şimdi farkettim canım mesajı açmışım ama okumamışım kusura bakmaİui akşamlar kızlar.Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.
Çok geçmiş olsun canımİui akşamlar kızlar.Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.
Ben şimdi farkettim canım mesajı açmışım ama okumamışım kusura bakma![]()
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin![]()
Saolun KızlarÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin babanaİui akşamlar kızlar.Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.
Rabbim acil sifalar versin insallahİui akşamlar kızlar.Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.