- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
Ben verdim bi kısmını geri aldım uğraşıp duruyoruz işte takıma girdin mi yoksa adaymisineve çalışıyorum.
doğumdan sonra kilolarim hiç gitmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben verdim bi kısmını geri aldım uğraşıp duruyoruz işte takıma girdin mi yoksa adaymisineve çalışıyorum.
doğumdan sonra kilolarim hiç gitmedi.
listeye giremiyorum maalesef.Ben verdim bi kısmını geri aldım uğraşıp duruyoruz işte takıma girdin mi yoksa adaymisin
Selam canım nasıl gidiyor izin
Tövbe de tükür
Niye öyle dedin giiiTövbe de tükür
Selam canım nasıl gidiyor izin
Tövbe de tükür
Niye öyle dedin giii
Bilmem kimse gelmiyor artık. Ben de 2 gecedir uyumadım bakamıyorum ekrana gözlerim acıyor.Ayyyy kızlar iyi misiniz? noldu bu takıma? nerede herkes?
Rabbim.yardimcin olsun canim, annelerin hakki ödenmez ama seninki 2 kati ödenmez senin veledler yandiBilmem kimse gelmiyor artık. Ben de 2 gecedir uyumadım bakamıyorum ekrana gözlerim acıyor.
Ben şimdi farkettim canım mesajı açmışım ama okumamışım kusura bakmaİui akşamlar kızlar. Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.
Çok geçmiş olsun canımİui akşamlar kızlar. Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.
Ben şimdi farkettim canım mesajı açmışım ama okumamışım kusura bakma
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Saolun KızlarÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin babanaİui akşamlar kızlar. Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.
Rabbim acil sifalar versin insallahİui akşamlar kızlar. Anka ya özelden yazdım. Bir süre gelemeyebilirim babam rahatsızlanmış. Şehir dışına çıkmam gerekiyor. O yüzden de kilo bildiremeyeceğim.