Aç karna canım. Yemeklerden yarım saat önce veya 3-4 saat sonra. Yanlış maalesef.Anka yemekten önce mi sonra öı içilir limonu
Ben limonu yemekten sonra yiyorum yanlış mı
Maşallah büyümüş onlar. Zor olmuştur 12 yıl aradan sonraBenim büyük kizim 18yasinda,Oğlum 13yasinda,minnak olanda 1yasinda amaa 2sinede top söktürüyooo sanırım şımarık büyücekk
Olmazzzz bence de 85 neymiş yaza 60 lardasın inşallahTanitmadim vallaaaha
Ben 36yasindayim 3cocuk annesiyim,çalisiyodum takımı benim minnak olana kadar ama olsun eve nese geldi sanırım...gecen sene kardeşim bahsetmisti sizleri oda mezun oldu bakalim inşallah banada kismet olur ben 62kiloyla hamile kaldim simdi ise 85kiloyum kendimden nefret eder oldum 38beden kiyafetlerim dolapta asili dururken ben 44beden kiyafet giyiyorum aslinda azimliyim kendimi hamilelik sureci,emzirme sureci derken yemeye verdim ama oda neeee 85yokk olmaz dedim amaaa artik sizler varsiniz motive olup vermek istiyorum
Allah yardımcın olsun canımGünaydın
Yine uykusuz bir gece geçirdim kafayı yemezsem iyidir başım dehşet ağrıyor
soffty nasılsın:)Günaydın kızlar elinde detoks tarifi olan varmi cumadan beri sapittim bi detoks yapayım diyorum şu aldıkları hızlıca gişede motivasyonum artsa
İyi canım sen 2017 Mart annelerinden orkidesin dimi yalnis hatirlamiyorumsoffty nasılsın:)
evet benim :) oğlunuz vardi demi artık 3 yaşında olacak :)İyi canım sen 2017 Mart annelerinden orkidesin dimi yalnis hatirlamiyorum
Yok canım kızımız var seninki napiyon sen çalışıyon mu halaevet benim :) oğlunuz vardi demi artık 3 yaşında olacak :)
eve çalışıyorum.Yok canım kızımız var seninki napiyon sen çalışıyon mu hala