kızlar günaydın dün ildışındaydım yazamadım ama resmen cozurtttum
bugünde doktora gidicem 4 gündür müthişbi baş agrısı çekiyorum
yazarım yediklerimi akşama bugün dikkat edicem
takım bana kaldı heralde:uhm:nerde geçtigimiz haftalar nerde bu haftamirmirmirmirneyse
ben sabah lahana çorbası öglen közlenmiş tavuk ve kepekli ekmek arada yulaflı bisküvi 3tane 1 elma akşam lahana çorbası yogurtve sebze
güzeller nasılsınız. Şebnem cim sayende takımımıza yazan olmuş valla. hey güzeller toparlanın gelin bakalım şuraya.. hani hedefler hani giden kilolar. bunu diyen ben tabi veriyor muyum hayır. çünkü evde boş boş oturmaktan ve can sıkıntısından kendimi çekirdeğe verdim ((.. dövün beni dövün valla.
benim göz yine aynı ama kısa süreli lens takabileceğimi söyledi doktor. iş olunca filan takıyorum sadece, korkumdan. Cuma günü yine bir kontrol var. Kızlar listemizi yarından hazırlayalım olur mu? Cuma 2'de randevum. 1 gibi çıkmış olurum evden. Gelişim ise belirsiz maalesef. O yüzden tüm takımları geciktirmeyelim. biz erkenden listemizi yayınlayalım.
Öğrencilerimiz tatilden dönünce ben de normal 20 saatlik bilgisayar başına geçime dönünce yine eski hızımızı kazanırız. o zaman yeni arkadaşlar da alırız. iki kişilik kontenjanımız var. Hadi güzeller koyvermeyin ipin ucunu. biz bu yola başvurduk. daha öncede takımımızda gevşeme vs oldu ama toparlandık. şimdi de toparlanma zamanımız. Farkında mısınız bahara ne kadar az kaldı. Bir bakmışız üzerimizden kalın giysileri atmışız. O zaman ordan burdan fırtlayan fazlalıkları istiyor muyuz gerçekten? Yoksa baharda kendimize yeni bir gardolap kurmayı mı hayal ediyoruz?
söz ben de lensi taktıkça burada olacağım. takımımızı yalnız, ıssız bırakmayacağım.
Son not: Perşembe veya en geç cuma erken saatte bildirimde bulunmayı unutmayalım olur mu? Ben yarın listemizi ekleyeceğim.
Walla bn iyyce bozdumm duzenii ne yiyom ne iciom belli dglsenağlama Alerjim yuzunden sporda yapamiyorumsenağlama
Acil bi duzen sart, ama aldigim antihistaminik ilaclar beni sarhos gibi yapioo aralarda mal mal dolanioom hahaha kaldiki diyet rejim dusuncem
Gecen hafta midemi usutmusdumm kusuodum ondan brz kilo vermis olabilirim pantlonlarimda bolluk var ama tartiya cikmaya korkuom walla
kızlar 68.3 çok mutluyum ama inanamıyorum ya yrn tekrar tartılıp yazarım.regl dönemim bu aralar aslında çok şişkinlik var ama bilmiyorum zayıflamışım valla
günaydın kızlar. annemler burdaydı ve ben yedikçe yedim. henüz tartılmadım ama kilo almış olabilirim. böyle ekstra durumlar emeklerimi boşa götürüyor.bugün klasik bi kahvaltı yaptım.temizlik yapıcam oğlumu uyuttuktan sonra. spor niyetine. spor aletim kırıldı da.
Selam kızlar
listemizi hazırladım. tekrar bir hatırlatma yapayım. yarın en geç öğlene kadar lütfen bildirimlerinizi tamamlamaya çalışın olur mu? Öğleden sonra olmayacağım evde.
İnşallah motivasyonsuzluk nedeniyle kilo almamışızdır. unutmayın sonra vermesi çok acı oluyor. Şimdi gevşersek sonra çok daha fazla sıkmamız gerekecek. Böreklere keklere yüz vermeyin. Onların popomuza yapışacağını aklınızdan çıkarmayın emi? Hadi bakalım yarın sonuçlarınızı bekliyorum hepinizden. Dereceye girmemiz önemli değil. yeterki hepimiz kilo vermiş olalım.
günaydın bayanlar,
bugun diyetisyene gitmeyeceğim canım sıkıldı, 2 gün hasta yattım evde sadece çorba ve ıhlamur içtim ama kilomda değişiklik yok malesef,moralim bozuldu, 61kg ile yola devam :)
slm kızlar amcamlardan giriyorum nete...istanbuldan slmlar...12de eregliye geçiyorum... gelmişken listeyi düzenleyim dedim... hıı bide pengicu alamanyaya gitti 1ay cık yok onu geri dönmek üzere ayrıldı ya da izinli gösterirsinz ok siz karar verin...haftya çars ankya gecmeyi planlıyorujm...
bol bol yedim göbüş yaptım ama geleyim bomba gibi baslıcam diyete... öptüm sizi kocaman
canlar, çok teşekkür ederim bildirimimizi erkenden tamamlayabildiğimiz için. Çok sağolun ya. Ayrıca bildirim yapan tüm arkadaşlar kilo da vermiş veya en azından korumuş :))). İşte bu çok güzel.Bir tanesiniz siz. İnşallah ben de şu aylardır kıramadığım 63 eşiğini haftaya kırmış olurum. Bir onu kırabilsem 60'a kadar çok daha rahat verebileceğime inanıyorum ama 63 çok zorlu bir kilo benim için. En son 10 küsur sene önce oralardaydım ve tabi iyice yerleşik bir kilo. 5'li rakamları ne zaman görebilceğim acaba. En son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile. Galiba üniversite yıllarımdaydı.. Hadi hepimiz hayal kilolarımıza bir an önce ulaşalım. Artık ben çıkıyorum. Iyhh canım da hiç gitmek istemiyor. Umarım bu son kontrol olur artık. Baydım resmen (