Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hosgeldin Firuzee gobeen hayirli olsunn kaydirigubbakcemile3 Vercez vercezzz:)

Bugunku yediklerimi yazam
Sabah, kahve bi dilim kepek ekmegi
Oglen diyet yogurt, sebze
Arada diyet yogurt meyve
Capicino icdim kocaman hemde sanirim baya seker almiss oldumm
Aksam et salata

Veeeee Sinavimdan 100 aldimmşakkıdı Kahretsin yaa cok mu zekiyim neeesengözlerimebaksanab Kilo vermekdede basarili olsam ya birazcik ahhh ahhh:sm_confused:

Haaa bu arada cumadan sonra 4 gunlugune kayak yapmaya gidioz arkilerle, yazamayabilirim Merak etmeyin beniii okeeee optummmmkaydirigubbakcemile5

canım sorun olmaz da ben herkesin istedigi kiloya kavusmasını istiyorum açıkcası...ama internetin olmayacak ve giremeyeceksen sen bilirsin...tabi genel şartımız öyle ayrıldım diyip cıkıp gitmek bidaha gelmemezlik yapmak yok kalava:

bu arada hayırlı olsun okulda bol başarılar :):1hug:a.s.

hosbulduk canım...bakalım diyete tekrar basladım...umarım verebilirim...
kız tıpta 100 almak büyük başarıdır valla :) geleceğin meshur başarılı dru aramızdan çıkacak desene :hooray: afferim umarım devamı da gelir

**Bugün ne yedim :)
önce haplarımı aldım
sonra 1bardak ılık su icine bi tatlı kaşıgı elma sirkesi ve yarım tatlı kaşıgı bal karışımı içtim..
kahvaltım:
baya kücük bi kasede(5-6tatlı kasıgıyla bitti okadar yani) yulaf ve yarım yaglı süt
1domates
1salatalık
biraz maydonoz ve dere otu
ve peynir

peynirim tam yaglı süt yarım yaglı aldıgım yogurtda yarım yaglı... evde yag yine hic kullanmayacagım için onlardan alıcam yagı...
akşam işde olucam.. orda ne yerim bilmiyorum..
bu arada tam 60.8kg ile geri dönmüşüm bugun tartıldım..klava: ama gidecek...
mekik çekme işi akşama kaldı...şimdi evi toparlayıp duş vs hazırlanmam lazım.. baya geç döncem eve.. tabloyu da hazırlarım şimdiden...öptüm sizi en koccamanından:1hug:

Bu zamana kadar nerelerdeydin arkadaşım?

ahhh keşke ben de 56 yı görebilseydim,61-64 gidip geldim ,irade yok malesef, ama güzel şeyler yazmışsınız inş sağlıla zayıflarız, bu arada sadece 3ay okuyacağım umarım o koşusturmada veririm kilolarımı olmadı yine aranıza dönebileceğime sevindim. teşekkür ederim takım arkadaşlarım.

Genel Değerlendirme Yapasım Geldi...
Spacegirl hırs azim irade veriyor kilolarını:)

Fiyuce baya bi kilo aldı ama vercek söz verdi... oklavayla peşinden kovalanacak vercek o kilolarını en kısa zamandaklava:

sibellee okula geri döndüğü için ayrılmak zorunda kaldı

baby_nurse biraz bi duraklaman var sanırım canım.. ama sen de iyi gidiyorsun :) ayrıca okadar yogun bi hayatta aksatmadan foruma ugradıgın icin de teşekkürlera.s.

Gkcn hırs azim irade veriyor kilolarını :)

tugce Son Aktivite: 08-02-2009 takıma son mesajı 14-01-2009, 16:59 tarihinde...
http://www.kadinlarkulubu.com/4897876-mesaj519.html
siteye giriş yaptıgı halde neden uğramadı bıraktı mı bilmiyorum ama kızlar nerdeyse 1aydır yok arkdsımız... ne diyorsunuz:uhm:

Molihua hırs azim irade + başarı (100 aldığın için :hooray:)

sbnmcsm ben şebneme ayrıca teşekkür etmek istiyorum... azimle verdiği kiloların dışında her gün düzenli gelmesi bildirim yapması... örnek almamız lazım arkdslar!!!!:hooray:
Pengicu dün aksam konuştuk....Şubatın 22si gibi gelicekmiş... kolundan sürükleye sürükleye takıma geri getiricem...

kızlar nacizane içimden geldi yazdım... takımımız çok azaldı yeni üyeler lazım... ne yapalım dersiniz.. isterseniz forumda görüstügünüz bildirim yapacagına inandıgınız ya da reelde katılmak isteyen arkdslarınız varsa çağırın... ayrıca üye alımı yapmamız gerek diye düsünüyorum... çok yazdığımı kafa ütülediğimi farkedip hepiciinizden özür dileyerekden kaçıyoruma.s.

canım ozaman seni geri dönmek üzere ayrıldı gösterelim ki geldiğinde tekrar bizim takımda ol ha ne dersin

12.TAKIM **91. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / / / %)
Fiyuce: (59.0) / / / %)
sibellee: (61 ) Okula Başlayacağı İçin Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
baby_nurse: (66.9) / / / %)
Gkcn56.1) / / / %)
tugce75.6) / / / %)
Molihua63.6 ) / / / %)
sbnmcsm68.3) / / / %)

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (452.5) / / / %)

slm kızlar sabah 1 bardak sirkeli su kahvaltı yapamadımkafamçokkarıştı
öglen bir tabak kısır ve sebze 1 finca kahve
akşama yemiycem

fıruzecimben teşekkür ederim iyiki beni takıma aldınız çünkü eskiden 1 ögünü kaçırsam diyetim bozuldu diye salıyodum kendimi salış o salış ama şimdi öyle degil 1ögün kaçırsam size yazıcam diye diger ögünd e dengelemeye çalışıyorum

selamlar güzeller,
fiyucem bir geldi pir geldi. Analizin için çok teşekkürler güzelim. Arada böyle birşeyler yapmak gerekli cidden.
Bu arada arkadaşlar Demet takımımıza girmedi. İlk mesajını nedense bizim takıma yazmış. Ama takıma giriş yapmadı.
Fiyuce cim evet yeni arkadaşlar alma konusuna ben de katılıyorum. Sizlerin dönmesini bekledim yeni birilerini çağırmak için. Takımımız sizler yokken epey bir sessizleşti. Sağolsun gökçen ve sebnem olmasa baya bir terkedilmiş kasaba havasına bürünecekti. Önce takım arkadaşlarımıza soralım. Forum da olup da takıma girmesini istediğiniz birileri var mı? Varsa öncelikle onları davet edelim. yoksa, başka arkadaşlara davet gönderelim.
Tuğçe de tatile gitmişti. Bu cuma ve gelecek hafta bekleyelim. Bu arada takıma uğramazsa özel mesaj ile bilgi verelim. Tuğçe de çok azimli ve kararlı idi. Sanırım fırsat bulamadı girmek için.
Sibelle herhangi bir şekilde bildirim yapabileceğine inanıyorsan hiç ayrılma. Ama zorlanacağını düşünüyorsan o zaman senin yerini ayıralım. Müsait olduğunda takımımıza gel.
Bu arada arkadaşlar bir hatırlatma. Paylaşım alanını okumanızı öneririm. Daha önce bahsettiğim Püsküütün analizi sonucunda çok güzel cevaplar gelmeye başladı. Yapılan hataları, ayağımıza dolananları görmek ve özeleştiri yapmak için çok güzel bir yöntem.
Doğrusu Fiyuce ne kadar azim, hırs vs ile kilo veriyor demiş olsa bile bence çok ve çok fena yavaşım. Önümüzdeki hafta şu 63 sınırını kırmak için ciddi önlemler alacağım inşallah. Yarına güzel sonuçlarımızı almak üzere

12.TAKIM **91. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.0) / 63,0/ 0/0,0 %)
Fiyuce: (59.0) /60 / -1/ -1,69%)
sibellee: (61 ) Okula Başlayacağı İçin Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
baby_nurse: (66.9) /67 /-0,1 / -0,15%)
Gkcn56.1) /
56.1 /0/0,0 %)
tugce75.6) /75.6/ 0/0,0 %)
Molihua63.6 ) /63,6/0/0,0 %)
sbnmcsm68.3) / 68,8/ -0,5/ -0,73%)

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (452.5) /454,1 /-1,6 / -0,35%)

Son düzenleme:
2. TAKIM **91. ETAP**

Kocaeli (61.5/60.5/1/1.63% )
singing kettle (72/72/0/0.00% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0.00%)
december Diskalifiye Edildi
çiçek (63.5/63.5/0/0.00%)
handemi (71.7/71.7/0/0.00%)
bahar_0186 (68/68/0/0.00%)
misirunu (64/63.5/0.5/0.78%)
Karmen2 (83/83/0/0.00%)
EN-FUR-TU (71.8/71.8/0/0.00%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO (612.8/611.3/1.5/0.24%)

Herkese Merhabaaa.:teytey: Bu hafta yine kilo verilemeyen bir hafta oldu bizim için. Kontrol lütfenşakkıdı

spacem acil misafir geldi yazamıorm... kilom 60 tam olarak... sen hesplayabilrmisin uyuya kaldık ders kaydı var cıkmam lazım cok ozur diliorm

selam kızlar ben yeni üye demet .bnm acilen zayıflamam gerekio .şu anki kilom 75 ama çok üzgünüm .kendimden şuanda hiç hoşlanmıyorm.bana yardımcı olursanız sevinirim :Saruboceq:

spacem çok özür dilerim bugün için:çok üzgünüm:
dün aksam 11de işten çıktım...benden habersiz arkdslar sözlesmis bana gelmek için...gece 1 de bana geldik sabah 7ye kadar muhabbet birazda alkol vardı...saat 13:30da kalktık danışmanım kaydımı onaylamamıs bide bengisunun kaydını onaylatıcaktım onun okuluna gidip... koştur koştur cıktım evden... anca yetistim...daha yeni girdim sayılır eve...aniden oldu direk yıkmış gibi oldum sen de uykusuzmuşsun çok özür dilerim cidden
ders programım açıklandı... dogrusu 2dersim hangi gun belli degil ama suan için 7dersimin 5i belli..
salı pers derslerim var.. cuma da sabahtan oglene kadar tez var... malum bu sne bitirme tezini de alıyorum... cuma gunumun bos olmasını cok istiyordum olmadı secmelileri öyle secerim diyodum ama işte malesef tez zorunlu almak zorundayım ve cuma sabaha konuldu..
her hafta tez muhabbeti olur mu bilmiyorum...ama en azından ilk bikac haftaolmaz sanırım malum kimden alıcam belli olmayacak onlar kararlastırılcak falan...
çok özür dilerim tekrar... zaten kilo da aldım klava: dövün sövün azarlayın beni olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…