ewt ya kimse yok
öglenle akşam arası elma yedim akşam lahana çorbası 1 dilim kepekli ekmek çok küçük bi parça tavuk fırında pişmiş yarım dilim ekmek kadardı vallahi akşam yemeginden snra elma yedim bukadar
selam. benim kilom hala aynı. vücut direniyor resmen.buarda spor aletim kırıldı çok canım sıkkın. spor yapamıyorum. evde kuzey'in peşinden koşmak tek sporum. :)) kızarmış ekmek,zeytin,yumurta ile kahvaltımı yaptım. akşama kadar meyve ile idare edicem. akşam kızartma varda yemekte.ekmek yemeden idare etcez artık.
canlarım kusura bakmayın ben resmen telef oldum bu hafta....
sınavlarım iyi kötü bitti kurtuldum en azından... yarın saat 10gibi evden cıkmam gerekiyor sabah çunku işe gidicem önce...
2gun önce resmen bi yemek krizine girdim kusana kadar yedim derler ya o hesap oldu...bugun tartıda 59.8i gördüm okadar yani üstelk regl de bitti..bende lapa yapayim dedim bugun zaten evde bisi de kalmadı yenecek...
umarım yarın kabızlıktan da kurtulurum da güzel bisiler cıkar...ama cidden 2gundur acaip abarttım... bi gecede 2paket cips 2bazlama vs... düsünün artık
sunbul canım ben hala ısrarla ve inatla ayrılmanı istemiorm...ama diyorsan ki bu bana iyi gelecek ve söz geri dönücem sen bilirsin cnm gene msnden görüşürüz biz... ama gelceksin geri en kısa zamanda ok... sbnmcsm cnm süper gelişme ben battım siz çıkın valla yoks yandik ki ne yandık umarım devm eder kilo vermen ben de döneyim söz deli gibi diyet yapıcam Gkcn cnm olur o duraklamalar...bi süre ekmek kızartma yag ve tuzdan uzak durmya calıs işe yarar emin ol... ben bunları keserek bu kiloya geldim... döneyim aynı yöntemi tekrar uygulayacagım... molihua dr hanım sizin de yakın mezuniyet gibi görünüyor bu azimle valla...benim de evde spor aleti yok ama havalar isinsin yürüyüşlere başlıcam bende...
abee napaysınız
sabah lahana çorbası 1 dilim kepekekmek yedim
araögün 1 elma
saat 12 1 avuçtanda az kuruüzüm
saat 14 de 1 kase yogurt 1 elma
saat 15 30 da 2 fincan beşi bir yerde çay 2 kurukayısı
saat 17 2 mandalina
saat 18 salata ve tavukgögsü haşlanmış
az öncede 1 mandalina 2 dilim elma
böyle yatarım artık yemem
ayy kızlar sabah tartılırmışım bi bakmışın 68.5 inşalllaaaahh
sabah bidE pilates yatımm
günaydın arkadaşalar,
tam 61kg.mım evdeki tartımda, öğle arasıda diyetsiyene kotrole gideceğim orada da farklı çıkmam herhalde,bildirimimi erkenden yapayım dedim o yüzden, 61kg.
arkadaşlar günaydın yarın izmire gidiyorum 10 falan giremeyeceğim internete çünkü gittiğim köyde internet yok ama bu sabah tam 62 olarak uyandım mutluyum :) küsüratım yok :) kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi kolay gelsin :)
arkadaşlar günaydın yarın izmire gidiyorum 10 falan giremeyeceğim internete çünkü gittiğim köyde internet yok ama bu sabah tam 62 olarak uyandım mutluyum :) küsüratım yok :) kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi kolay gelsin :)
almanyya gitmion mu kız???:uhm:
tmm sen de benm gibi 2hafta sbt geçersin...sora devam.... ya bengicu dun neler oldu anlatmam lazım sana ama vaktim yok cok gec kaldım daha duş alacam
Kızlar bekledim sizi ama bende çıkmak zorundayım. 6'dan sonra evde olabileceğim.(yani bilgisayar başına geçebileceğim.) Takımıma mesaj bıraktım kontrol için ama kimse ortalıkta yok. Umarım kontrol ederler...