Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

space bende gelmiyeceksin diye listeni tam hazılıyordum
sonuc dopru fakat 578,2/576,6 olması lazım sonuc doğru 0,28

12.TAKIM **89. ETAP SONUÇLARI**

spacegirl: (63.2) / 63,2/0 / 0,0%)
Fiyuce: (58.7) / 59.0 / -0.3 / -0.51%)
sunbul: (58.4) Geri dönmek üzere takımdan ayrıldı
pengicuu: (62.9) /62.0 /0.9 / 1.43%)
sibellee: (61.3 ) / 61 / 0.3 / 0.49%)
baby_nurse: (66.9) /66,9 /0 / 0,00%)
Gkcn56.5) / 56,2 / 0.3 / 0.53%)
tugce75.6) /75.6 / 0/ 0%)
Molihua63.8) / 64.0 / -0.2 / -0.31%)
sbnmcsm69.3) / 68.7/ 0.6 / 0.87%)

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (578.2) / 576,6/ 1,6/ 0,28%)

kızlar merhaba. bir haftadır giremedim. özür dilerim. bilgisayarın başına çok az oturuyorm. hala tek gözlüyüm ve çok rahatsızlık veriyor birşey okumak, dikkat vermek filan. geçmiş yazılarınızı pek okuyamadım. alalecele bildirim yaptım ama sünbülün niye gittiğini anlamadım. naptın be sünbülcüm. ne oldu öyle. (.. yakalayamadım ki seni. ama kendini böyle iyi hissedeceksen peki.inşallah rahatlar, kafanı toparlarsın.
molihua haklısın takımımıza birilerini almak iyi olacak. ancak sorun şu ki ben pek oturamıyorum buraya. yeni gelen arkadaşlara takımı/kuralları anlatmak, takıma girişte yardımcı olmak lazım. fiyucem de yok 2 hafta. ben kısmetse gelecek hafta filan gözlük almış olacağım sanırım. o zaman daha rahat görebilirim. şimdi inanın tek gözümü kapatıp öyle yazmaya çalışıyorum. bir süre sonra baş ağrısı, odaklanma sorunu filan yaratıyor maalesef.
hiçbirşey yapamıyorum valla ya. ne kitap ne örgü ne bilgisayar. öyle boş boş oturuyorum ve kafayı yemek üzereyim (. sürekli birşeylerle meşgul olmaya alışınca boğuluyorum resmen. Bir normale dönsm ama görünen o ki hala yara devam ediyor ve numara belirlenemiyor. Pazartesi bir kontrol daha var. inşallah o zamana düzelir de şu göz kurtulurum artık. Neyse buna da şükür diyelim. en nihayetinde tedavisi var. biraz daha sabretmem gerek sadece ((.. yazamazsam lütfen kusura bakmayın. takımı bırakmadım. en kısa sürede toparlanır, yeni arkadaşlarla inşallah tekrar motivasyonumuzu geri kazanırız. Azıcık sabır kızlar olur mu (.

Şuan bildiriminizi kontrol ediyorum. Ancak yetiştim

Son düzenleme:
slm kızlar ugün abarttım galiba ama 4 gün lahana çorbamı içtiim 2 gün ara vermem gerekliydi pazar günü yine lahana çrbsı diyeti yapcam
sabah 1 elma
ara1 kurukayısı
ögle 1 mandalna
arada 1 dilim kek 2 kurabiye 5-6 tane sarma (
akşam 1 elma 1 kase tarçınlı yogurt
nohut yemegi yapmıştım 2 kaşık tadına baktımm
sabah pilates yaptım

Space cok gecmis olsun, bizim yapabilcegimiz bisi varsa seve sevehihoyyyt

Benim alerjiide devamm heryerim kasinioo(( vizelerimde basliycak of of resmen hayat zehir oldu, ne istah ne bisi kaldi

Sabah, kahve
Aksam, salata

Gorusmek uzreee optumm uyumaya calisim uyyabilirsem kasintidansenağlamasenağlama

geçmiş olsun canım kaşıntı için ilacın yokmu allerjin varsa vardır herhalde evde bir antihistaminik ilacın
benimde gözüm kapanıyor artık bende yatıcam biras

yaa hafta sonu diye mi kimsecikler yok
bugünn felakettim ya sabah 1 elma
ögle 4 porsiyon kebap(gülmeyinn nolur
ikindi vakti kremalı bi pasta ve börek
akşam yemedim

geçmiş olsun canım kaşıntı için ilacın yokmu allerjin varsa vardır herhalde evde bir antihistaminik ilacın
benimde gözüm kapanıyor artık bende yatıcam biras

War antihistaminigim hemde bi kac tane, ama ise yaramadi doktorda dedi test yaptirman lazimm cunkuu neye karsi oldugunu bulamadikaydirigubbakcemile3 testde cok zor korkuom 50kusur igneyi batircaklar :1no2:
banane yaaa korkarim bn:1no2:

merhaba arkadaşlar
ben bu hafta bildirimde bulunamadım perşembe ve cuma bir arkadaşımda kalmak zorundaydım
ama emin olun ki sonucu etkileyecek bir değişim yok hatta artış var mens oldum dün.....kendimi balon gibi hissediyorum 67,3 oldum.....fitness ta yapıyorum ama anlayamadım gitti bir endokrinciye görünmemin zamanı geldi bence....

neyse bugün lahana çorbamı yaptım
sabah 1 kase çorba saat 12 ye geliyodu ama
saat 16 da 2 elma yedim akşamda lahana çorbamı içicem

yaa nerdesiniz bizim grup:uhm:CADIARZU:uhm:
canlanın canlandırın ya biraz ne yediniz ne içtinizhani hareketleriniz kıvırmalar felan noldu bize yaaklava:klava:klava:

ben bu arada lahana ya devam aralarda elma ve akşam 1 kase tarçınlı yogurt:lepi:

Walla sbnmcim hic bilg basina gectigim yok, alerjim iyyce azdii sporda yapamiorum terden aciyor, midemi usutmusum paso istifar ediyorum ondan yemekde yemiyorum, haftayada vizelerim var Ozetle rezill olmus durumdayimsenağlama Kendimi toparlamaya calisyom ama heran baska bisi olyoo off offf Neyse duzelirsemm spor diyet devamm etcem insallah

günaydın arkadaşlar
nöbetten çıkmama rağmen kendimi çok enerjik hissediyorum
adetimin 3. günü şişliklerim azalmaya başaldı kendimi mutlu hissetmeye başladım....
bugün fitness yapmaya gideceğim....

arkadaşlaar sabah pilates yaptımkaydirigubbakcemile2
kahvaltıda 1 tabak lahana çorbası bide oglumun omletinden çok küçük 1 parça :icecream:
ögle 5 tane zyaglı sarma 1çatal ıspanaklı kek 1 dilime yakın gömbeklava:
ikindi 1 tabak lahana çrbası salata çok az biber kavurmasıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…