kızlar merhaba. bir haftadır giremedim. özür dilerim. bilgisayarın başına çok az oturuyorm. hala tek gözlüyüm ve çok rahatsızlık veriyor birşey okumak, dikkat vermek filan. geçmiş yazılarınızı pek okuyamadım. alalecele bildirim yaptım ama sünbülün niye gittiğini anlamadım. naptın be sünbülcüm. ne oldu öyle.
(.. yakalayamadım ki seni. ama kendini böyle iyi hissedeceksen peki.inşallah rahatlar, kafanı toparlarsın.
molihua haklısın takımımıza birilerini almak iyi olacak. ancak sorun şu ki ben pek oturamıyorum buraya. yeni gelen arkadaşlara takımı/kuralları anlatmak, takıma girişte yardımcı olmak lazım. fiyucem de yok 2 hafta. ben kısmetse gelecek hafta filan gözlük almış olacağım sanırım. o zaman daha rahat görebilirim. şimdi inanın tek gözümü kapatıp öyle yazmaya çalışıyorum. bir süre sonra baş ağrısı, odaklanma sorunu filan yaratıyor maalesef.
hiçbirşey yapamıyorum valla ya. ne kitap ne örgü ne bilgisayar. öyle boş boş oturuyorum ve kafayı yemek üzereyim
(. sürekli birşeylerle meşgul olmaya alışınca boğuluyorum resmen. Bir normale dönsm ama görünen o ki hala yara devam ediyor ve numara belirlenemiyor. Pazartesi bir kontrol daha var. inşallah o zamana düzelir de şu göz kurtulurum artık. Neyse buna da şükür diyelim. en nihayetinde tedavisi var. biraz daha sabretmem gerek sadece
((.. yazamazsam lütfen kusura bakmayın. takımı bırakmadım. en kısa sürede toparlanır, yeni arkadaşlarla inşallah tekrar motivasyonumuzu geri kazanırız. Azıcık sabır kızlar olur mu
(.