Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar günadın dün misafiri vardı yazamadım pek dikat edemedim bugünde misafirim var ama akşama yazarım daha dikkatli olucam

........................................ mesaj tekrarı oldu

Son düzenleme:

Arkadaşlar lütfen HERKES Püsküütün mesajını okusun. Püsküütümüz sağolsun tüm takımımızın çok güzel bir analizini yaptı. Paylaşım alanını takip ediyor musunuz bilmiyorum ama yeni bir uygulama var. Püsküüt (sağolsun) tüm takımların analizini yapıyor ve buna göre yavaş kilo veren, veremeyen veya alanları belirliyor. Bu kişilerden 3-4 soruya cevap vermesi isteniyor. Bizim takımdan şimdilik Fiyuce ve Baby_Nurse den bu soruları yanıtlaması isteniyor. Cevapları paylaşım alanına yazacağız. Sorularınız olursa burdayım güzeller. Kimse poğaça, börek vs takılmıyor değil mi? Eliniz tabağa uzanırken bir kere daha düşünün, gerçekten istiyor musunuz, aç mısınız, yoksa sadece alışkanlık üzere mi yiyorsunuz? Kendinize karşı dürüst olun. O zaman emin olun yeme alışkanlığımız çok ama çok değişecek.

günaydın kızlar.. klasik bi kahvaltı yapıyorum.peynir,zeytin,domates... şekersiz çay.. dün çok hastaydım.üşütmüşüm heralde. mide bulantısından bişey yiyemedim.şimdi yiyorum doğru dürüst bişeyler.. yarın artık işe başlıyorum. uzunca bi süre evdeydim oğlum için aylıksız izindeydim ama bitti. bi koşuşturmaca beni bekliyor. artk günleri yazamıcam.akşamları yazarım artık..
okulumuzda kantin yok.ve yemek olayı da yok. evden bişeyler götürmem lazım. ekmek arası kilo aldırır diye korkuyorum.sabahları kahvaltı yapıp çıkacağım ama öğle için ne götürebilirim. fikirlerinizi bekliyorum..

kızlar valla hfta sonu çok fenaydı misafirden gözümü açamadım bu sabah kahvaltıya misafirim vardı yarın devam edicem

gkcn cim ben öglenleri haftanın 3 günü tuzlu etiform bisküvi ve elmayla idare ederdim ama haftanın 2 günü de tavuklu salata yada ton balıklı salata yahutta peynirli salata yapar götürürdüm böyle idare ederdim

merhaba kızlar 1 haftadır yoktum izmire annemin yanına gittim bugün döndüm...
giderken haber veremedim biraz acil oldu....
beni iyi bir ele almışsınız aslında böyle birşeye ihtiyacım vardı ....
gerçekten bende farkındayım kilo veremiyorum ...
şimdi kiloda almış olabilirim anne yemeklerinden dolayı....yarın aç karnına tartılacağım
aslında benim istediğim ayda 3 kilo vermek ama hırs yapamıyorum herhalde....
takıldığım şey benim zannediyorum insülin direncim var ve biraz acıktığım zaman yemeden duramıyorum o andada elime ne geçerse yiyiyorum endokrine gideceğim ama hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye hastanede çalışıyorum doktora gidemiyorum
ben herşeye açığım arkadaşlar tuğba arkadaşımın desteğinide alabilirim zayıflayayım da.....
destek olduğunuz için çok teşekkürler iyi ki varsınız....

kızlar günaydın özür dilerim yazamadım dün
bu sabah kepekli ekmekle normal kahvaltı yaptım spor felan yokk öff ya

Kizlarrr Ozur diliorumm :eek:2 haftadir kayiplardayimm, hastalikdan kurtulim derken vizelere tutuldumm, Gozumu aciyorum bakteriler virusler, gozumu kapiom haleen onlar Allahin hikmeti ne karisik ilginc seyler yaratmis dimi?Ogrenmekde bana kalmis :eek:
Son 5 vizem kaldii suan sabahliorum derslerlekaydirigubbakcemile3 Alerji icinde teste gitcemm, yeni yenii duzene koydum herseyii Sira geldii kiloo olayinakaydirigubbakcemile3

Bu arada Demet hosgeldin,Sbnm ve Gkcn Saolun aksatmadan yazmissiniz aynen Demet sende boleee yaz ne yiyon ne icion , spor yapion mu felan, Bende bugun itibariylaaa eski moduma dondumm cook super kilo vercezz inSalllahhhh!!!!! :Saruboceq:

Gunluk raporum,
Sabah cornfleks diet sut
Oglen sebze
Arada muz
Aksam karides salata
Arada Sebze, kivi suyu
Bide bolca kahve icdimm uyumiyim dieee:)))) sporda 30dk kosdum

Optummm yepinizi yrn gorusmek uzreee:lepi:

Son düzenleme:
taze fasülye ve makarna yedim.buara düzen biraz bozuk çalışmaya başladım evdeki gibi yeme olayı olmuyor. ekmek arası bişeyler veya simit falan yiyorum. bu hafta geçti artık da haftaya okula yoğurt,meyve,diyet bisküvi gibi şeyler götürcem. bakalım artık ne olcak.. ben cuma işte olacağım için perşembe akşamı bildirim yapcam. görüşürüz bayanlar..

evinizin neşesi takımın gevezesi manyak fizikçisi fiyuce geldi hanımmmmmmmm :roflol:

kızlar yedim içtim gezdim göbüş yaptım geldim.... yarından itibaren sıkı rejime başlıorm...spacem de söz verdi oklavayla paşimde dolanacak...1nisana fiyuce 55 olacak :):)
pek bi özledim sizi yaaaa
yeni üyemiz varmış demet hosgeldin cnm...

kızlar pengicu 22subatta geliomuş.... gelir gelmez foruma sokacam onu merak etmeyin...
alışveris yaptım tüm otları topladım eve... baktım baya şişmisim tartı 61leri gösterio... acil diyet modu...
ayrıcana bugun ltb den bi kot aldım 36 beden hayretim tavan yaptı :roflol:

kızlar iyigeceler bugün sabah kepekli ekmekle kahvaltı yptım öglen gezmedeydim mercimekli köfte helva felan yedim akşamyemek yemedim ama azcık çerez yedim ve elma

fiyuce ve molihuahogeldiniz ay sizlerin yazılarını okuyunca şevke gelgim yrndan itibaren bende sıkıcam kendimi

fiyuce ve molihuahogeldiniz ay sizlerin yazılarını okuyunca şevke gelgim yrndan itibaren bende sıkıcam kendimi

Hoşbulduk canım...
valla ben bu sefer dizginleri elimde tutucam... yarın başlıyorum...dogrusu aksam yemegim dısarıda olacak işte yicem haliyle ne gelirse bahtıma durumu olacak ama napalım... bi şekilde düzene giricem...geldim baktım 60kgyu geçmişim... annem babam amcam iyi beslediler beniÇok üzgünüm çoook bunları yine bayramlarda oldugu gibi kesin 2hafta içinde geri veririm...sonra da sıkmaya devam edersem kendimi biraz dizginlersem istedigim kiloya ulaşırım gibime geliyor...
bu arada profilime istanbuldan bikaç foto ekliyorum dogrusu gobek yaptım allahtan cok belli olmuyor ama su kalan kiloları da versem manken olacam manken :):)
kendimi böyle motive ediyorum napiim :1rolleyes:

günaydın bayanlar,
cuma günü sabahtan şehir dışına gideceğim, dolayısıyla bildirim yapamıyacağım. şimdiden kilo bildirimimi yapayım istedim. herhangi bir değişiklik yok kilom 61.
bu arada okula geri dönüyorum hafta içi şehir dışında olacağım ve bildirim yapamıyacağım, üzülerek soruyorum ama bu yarışta aksaklık oluşturmamak için ayrılayım diorum, sorun olur mu?

X