Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım bence önce biraz kilo ver,incel yani..daha sonra kas yapmaya calıs..simdi kasa yuklenirsen saglıklı bi vucudun olur evet ama kaslar yaglardan agırdr kilon fazla gösterir...kalıp olarak da ince durmazsın....

yok cnm ne hamilesi :) ben bekarım ogrenciyim daha dur hele delikafadulden che ile karıstırmıssındır sen eski takım baskanımız..bikac gundur yok ama ugrar umarım benm de aklımda o...

**kızlar regl yuzunden karın agrım dayanılmaz boyutlarda nolur bildirimler gec vakte kalmasın sırf bunun icin kalktım geri yatıcam

merhabalar,
61,300 çıktım, gram vermişim ama olsun, sınavlarım vardı, spor yap diyor bayan ama ahhhh ahhhhh 1hafta süperdi de neyse şu sınavları atlayaımda inş.
kilom 61,300
sevgiler

Fiyucem teşekkür ederim herşey için. ben de oğlumu okula yollayayım gelip toparlarım. saat 3 te okula gitmem lazım. malum karne günü. o yüzden 3 e kadar lütfen bitirelim bildirimleri. ben de fazla oturamıyorum makine başına. gözüm hala aynı.. ciddi imiş son aldığım duyumlara göre. yarın bir daha doktor kontrolüm var. bakalım ne olacak. ben de birzdan kilomu hesaplayıp bildireceğim. 63,2 çıktım. atmışım regl şişkinliğini. bi de birkaç gündür iştahım filan yok. neyse. birazdan gelirim.

merhabalar,
61,300 çıktım, gram vermişim ama olsun, sınavlarım vardı, spor yap diyor bayan ama ahhhh ahhhhh 1hafta süperdi de neyse şu sınavları atlayaımda inş.
kilom 61,300
sevgiler

saol cnm hemen bildirdiin icin:1hug:

geriye tuğçe kaldı... o da yapınca tmmdır bildirimimiz....a.s.

Son düzenleme:

spacem ben yazana kadar sen yazmıssın bile takıma :)
yukarıya hesapladım kilonu sennde supersin:)
ben de regl basladı valla dun 58.7idim bugun tartıda 58.9u gordum inat ettim dun kacamak yapmadım hepsi reglden banane 58.7 yazdım

ablacım bu arada sümbül bu hafta da izinliydi di mi sabit gectim yanlıslık yapmıs olmayım...ben haftaya bugun yola cıkıyorum...2hafta olmayacagım cuma kilomu bildirir hesaplara kalamam buyuk ihtimalle...kuşu teyzeme bırakıp aştiye geçicem...ver elini istanbul :) yıllar sonra gezebilicem istanbulu amcam gezdirirse :):):):)
haftaya guzel bi bildirim yapmak istiyorum cunku dondugumde 60kg olmamam lazım... illaki kilo alıcam ama hala 59larda kalmayı planlıyorum...sonra 1 nisana şaka gibi mezun olcam...şevkliyim hırslıyım azimliyim...ayrıcana hepinizi pek bi çok seviom a.s.

Son düzenleme:
Güzelim Fiyucem,
esas ben hesaplayana kadar sen girmişsin. Tuğçe tatile çıkmıştı. O yüzden kilosunu sabit geçiyoruz bu hafta. Onu beklemiyoruz yani.
Pengicu cum, gideceğin belli olursa seni geri dönmek üzere diye belirtiriz. Döndüğünde takımda yerin belli. Diğer arkadaşlara da birazdan yazacağım. :) bi yandan ufaklığı hazırlıyorum bi yandan buraya hızlıca yazmaya çalışıyorum. Fiyucem sen yoruldun güzelim. Bu kadar işi hallettin. İstersen sen yat. ben öğleden sonrasına bakarım. Kardeş takıma bildirim vs işlerine. yorma kendini git dinlen. Teşekkür düğmesi de yok ki :). gerçi yetmezdi teşekkür düğmesi ya hadi neyse..

Evet Fiyucem, sunbul izinli. Haftaya bildirim yapacak..

12.TAKIM **88. ETAP SONUÇLARI**
spacegirl: (64,4) /63.2 / 1.2 / 1.86%)
Fiyuce: (58.8) / 58.7 / 0.1 / 0.17%)
sunbul: (58.4) / 58.4/ 0/0%)
pengicuu: (62,2) /62.9 / -0.7/ -1.13%)
sibellee: (61,6 ) / 61.3 / 0.3 / 0.49%)
baby_nurse: (66,8) / 66.9 / -0.1 / -0.15%)
Gkcn58.0) / 56.5 / 1.5 / 2.59%)
tugce75,6) /75.6 / 0/ 0%)
Molihua64.0) / 63.8 / 0.2 / 0.31%)
sbnmcsm69,0) /69.3 / -0.3 /-0.43 %)
hülyalı: "Kendi isteğiyle takımdan ayrıldı"

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (638.8) /636.6 / 2.2 / 0.34%)

spacem ben hlllettim :):))
zaten 3hafta bildirim sana kalacak..sonra da bilmiyorum 2.donem ders programım nasıl olacak..umarım gene cuma gunum bos olur :)

ilac ictim az once kahvaltı etmem lazım yani uyuyamıcam...biliosun ilaclara göre yasıyorum... yaparım bu hafta bildirimi sonra 3hafta seni yalnız bırakıcam...aslında takımdaki arkdslar da hesaplamayı bilse cok iyi olur sanırım... en azından böyle sıkısık anlarda baskası da yapabilir bildirimi...
bi yarım saat falan firarım ben kahvaltı edeyim...reglim die cok dikkat edicem...haftya 57ye inmek istiyorum....
yenecek pek bisi de kalmadı evde buzdolabini bosaltmam lazım...
salata malzemesi - yogurt- az peynir- meyve- bir iki tane de salatalık domates var dolapta idare edicem onlarla....

Bildiriminiz doğru çıtırlar. Listemizi birazdan gönderiyorum. Sevgiler, 2. Takıma.s.

spacem bizim bildirim işi bitti...2.takımın kontrolu kaldı bi ben bisiler yemeye gidiorm... gelirim yarım saate ...
a.s.

Buda bizim listemiz kontrol edebilirmisiniz kızlar..Teşekkürler....

2. TAKIM **88. ETAP**

Kocaeli (61.0/62.0/-1/-1.64% )
singing kettle (72.0/72.0/0/0% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0%)
december (58.0/58.0/0/0%)
çiçek (63.5/63.5/0.0/0.0%)
handemi (71.7/71.7/0/0.00%)
bahar_0186 (69/68.5/0.5/0.72%) Yeni Üye
misirunu (66/64.3/1.7/2.58%) Yeni Üye
Karmen2 (85 /83 /2/%2.35) Yeni Üye
EN-FUR-TU (74.0/73.0/1.0/%1.35) Yeni Üye

2. TAKIM TOPLAM KİLO (677.5/673.3/4.2/0.62%)

Fiyucem gülüm, paylaşım alanına da bildirimi yapmışsın. Ben sana nasıl teşekkür edeyim bilemedim ki. Rep de veremiyorum. Daha önce vermişim. Kotayı doldurmuşum . Sana kocaman bir öpücük yollasam. Gelecek haftaları dert etme güzelliğim hallederiz inşallah. Ama takımdan bir arkadaşımızın daha öğrenmesi konusunda haklısın. İnsanlık hali bir sorun olursa acil durumda yardımı çok kıymetli olurdu.
Kızlar olur ya Fiyuce veya beni göremezseniz cuma günü en olmadı kardeş takımdan destek alın olur mu? Dediğim gibi insanlık hali, normalde cuma mı boş bırakmaya çalışıyorum ama işte belli de olmuyor.Öğleye kadar bizlerden haber çıkmazsa bilin ki gerçekten acil bir durum oluşmuş ve girememişizdir. Sistemin işlemesi için bizleri beklemeyin ve ya paylaşım alanından ya da kardeş takımdan destek alın, aklınızda bulunsun. Hesaplamalarımızı vs yaparsanız gerisi çok basit işlemler zaten. Listemizi alıp kopyalıyoruz. Bu hafta güzel sonucumuz, birinci değiliz ama olsun.
Sunbul'um bu aranın sana iyi gelmesine çok ama çok sevindim. İnşallah mezun edeceğiz seni bir an önce, sen bir kafanı rahatlat, gerisi gelecek inşallah.
Sebnem cim, anlaşılan ciddi bir eşiğe gelmişsin. Bu durumda vücudunu şaşırtma taktiği uygulanıyor. Ya bir iki gün neredeyse kusana kadar ne istiyorsa canın yiyorsun veya daha önceki beslenmene göre çok daha sıkı bir diyet uyguluyorsun. Hangisinin en etkili olacağına senin karar vermen gerekiyor. Vücudunu dinle. O sana emin ol ne istediğini söyleyecektir. Ben durumuma göre ikisini de uygularım. Hadi sen de bir rahatla ve düşün bakalım şu eşiği kırmanın en etkili yolu ne olabilir. Bu eşiği aşarsan inan kaybettiğin zamanı hızla telafi edersin. o yüzden panikleme, relax :).
Gokcen cim maşallah çok güzel gitmiş senin de kilon :).. Şişkinlikleri atınca baya farkettik di mi :)
Fiyucem sen tatildeyken izinli olacaksın değil mi? Geri dönmek üzere mi diyelim, sabit mi geçelim? Kararı sen ver güzelim. 3 hafta uzun süre. Senin istediğin gibi olsun.

yok spacem 3hafta diil....haftaya bildirimi yapcam kaçıcam direk :):)
hesaplamaya yokum...
30ocakta bildirim yapıcam sonra yolculuk
6şubataa tahmini eregliye gecmis olurum bildirim yapamam..
13şubata da ank daolmam lazım...okulların kaydının son gunu... eger 12subata burda olursam bildirim yaparım...13ünde ankya gelirsem bildirim yapamam...
yani max 2hafta yokum bildirimde..zaten nasıl bi okul anlamadım 15tatil diyolar...bizim sadece12gun tatilimiz var

kahvaltımı yaptımmmm :)
baya obur bi kahvaltı oldu... ekmek yok yine :)
1haslanmıs yumurta(baya bi kucuktu yaa)
yarım kibrit kutusundan da az beyaz peynir
1domates
1salatalık...

hıı öncesinde de 1demir 1folik asit hapıkafamçokkarıştı

Tamamdır fıstıkım özel önlemler almaya gerek yok o zaman. 2 hafta bişi diil. Ben zaten sen belki diğerini tercih edersin diye sormuştum. Bildirim işini de dediğim gibi düşünme. Allah tan bir sorun çıkmazsa ben yaparım canım.

ya psikolojik olarak etkilenmekten korkuorm acıkcası
şimdi izinli olursam 2hafta dondugumde kilo almamam lazım derim...ama gecici olarak cıktım dersem aman nası olsa 1-2hafta gec girer o kiloyu veririm öyle dönerim der çuvallayabilirim :):)
suana kadar pek izin kullanmadım ya 55i görmeden izin alasım da gelmio acıkcası..ama tatile cok ihtiyacım var..ondan istanbula gidicem degisiklik lazım...zaten istanbula gitmesem de ereglide tartı var ama net yok.. tabi bide mekandan farkeden bi kilo olcak...malum maddiyat ankda kaldıkca dogal gaz tukeniyor..ailem de vakit kaybetmeden gel masraf artmasın diyor..kriz bizi de vurdu..
off zaten 2.donem battım ben.. bi iş bulucam part time..arada calısıyorum hosteslik falan da yetismiyor iste..bide dersler... umarım o kosusturmada 55i görebilirim..
spor yapmıyorum mecalim yok cidden..lanet ilaclar en ufak bi etki göstermedi dha hala ellerim buz gibi aşırı yorgunluk uyku...subat sonunda dra gidince onu da azarlıcam zaten...ben dedim ona ilaçlar bende işe yaramıyor sorun baska diye...dinlemiyorlar valla düzenli alıyorum...saati duzenli degil ama mutlaka yemekten yarım saat once alıyorum daha napcam bilemedim (

karnım hla agrıyor...ders de calısmam lazım en iyisi evi temzleyim ben hem hareketle agrım biraz azalır belki...
kaçtım ugramaya calısırm arada..
ya ben cok seviyorum sizi yaaaa:asigim::asigim:

kızlar çok üzgünüm yürüyüş bandım bzuldu :1no2:allahtan yürüyüşümü bitirmek üzereyken bozuldu:teytey: benim koca söz verdi:1hug: yarın baktıracak güya ama bakalım haftaya sarkımaz umarım:jeyyar:
bugün sabah peyir domates yeşil çay
ögle kagıtta tavuk yemegi 1 dilim etimek tatlısı:çok üzgünüm:
akşam yemedim
5 km yürüdüm hihoyyyt

ayy kusana kadar yiyemem önüne geçemem sonra kendimin en iyisi daha sıkı bi diyet uygulamak

keske benm de evde bi yuruyus bandım olsa yaa...dogruu bende bacak basen sorunu yok ama dısarı cıkıp yürümeye üşeniyorum :):)

bugun ben
kahvaltı: 1haslanmıs yumurta domates salatalık azıcık peynir
aralarda: 1avuc beyaz leblebi 4-5tane hanımellerklava:
aksam: yagsız tuzsuz 1tabak haslanmıs makarna + 190kalori idi bi tane gordon blue
sonrasında 1sütlü turk kahvesi, 2kucuk armut 2mandalina yedim...
su icmeye calısıyorum...
regl 2.gun olabildigince tatlıdan uzak duruyorum... kısmetse haftaya kiloyu biraz daha düşürüp tatile öyle cıkıcam...dönüste de +1-2kg olacak buyuk ihtimal kusura bakmazsınız umarım...cunku ailem malum beslicek:roflol:
bide annem aşure yapmak icin beni bekliyorkaydirigubbakcemile
bu arada etimek tatlısına ben de bayılırım....cokacimcoook sen az yemissin valla benim evde olsa 4-5-6dilim falan diye giderdi bu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…