Merhaba kizlar kilom 63.8, verememisim genesenağlama
Bugun bayanlar workout grubuna katildim, haftalik plan verdi hoca bacak gogus sirt kol kaslarimi calisip ardindanda merdiven cikcam bide yuruyus yapcam, Diyette 5ogun gunluk 140kalori, haaaa bide baslamadan once diyete detox yapmak lazimmis 3 gun,, ofhhh cok zor detoxda(((Hocam dediki bolelikle yaglari eritip yerini kasa birakmasini sagliycaz ki kilonun geridonusumu olmasinhihoyyyt Ama ama ama vucuda kas yapcaginizdan tartiya bakip aldanmayin vucudunuzun olculeriyle bide yag olcumuyle anlarsiniz kilo verimini dedi Oda bnm kafami karistirdi, sizce bu kas olayina girsem grmesem miCADIARZUCADIARZU????
Fikir verin bana ???
Neyse bugun yediklerim
Sabah fix kahvaltim ve kahve
arada; diyet yogurt
oglen; fasulye tavuk
arada; elma
Aksam; fasulye, brokoli ve balik
Sporda 20dk yuruyus, 20dk merdiven, 10dk kurek
1saaat flnda takildim olee mekik, kol kasi flnhihoyyyt
yok cnm ne hamilesi :) ben bekarım ogrenciyim daha dur hele delikafadulden che ile karıstırmıssındır sen eski takım baskanımız..bikac gundur yok ama ugrar umarım benm de aklımda o...günaydın bayanlar,
alıntı yapmaya çalıştım fiyuce den olmadı nedense; sen hamile değil mi idin? karıştırdım herhalde
bugun öğle arasına randevu alıcam ve doktorda tartılıcam, bu sabah evde kilom çok fazla çıktı ahhh şu göbekten kurtulsam yetecekde,,
öğlende kilomu yazıcam arkadaşlar,, görüşmek üzere
merhabalar,
61,300 çıktım, gram vermişim ama olsun, sınavlarım vardı, spor yap diyor bayan ama ahhhh ahhhhh 1hafta süperdi de neyse şu sınavları atlayaımda inş.
kilom 61,300
sevgiler
Fiyucem teşekkür ederim herşey için. ben de oğlumu okula yollayayım gelip toparlarım. saat 3 te okula gitmem lazım. malum karne günü. o yüzden 3 e kadar lütfen bitirelim bildirimleri. ben de fazla oturamıyorum makine başına. gözüm hala aynı.. ciddi imiş son aldığım duyumlara göre. yarın bir daha doktor kontrolüm var. bakalım ne olacak. ben de birzdan kilomu hesaplayıp bildireceğim. 63,2 çıktım. atmışım regl şişkinliğini. bi de birkaç gündür iştahım filan yok. neyse. birazdan gelirim.
Tamamdır fıstıkım özel önlemler almaya gerek yok o zaman. 2 hafta bişi diil. Ben zaten sen belki diğerini tercih edersin diye sormuştum. Bildirim işini de dediğim gibi düşünme. Allah tan bir sorun çıkmazsa ben yaparım canım.
Fiyucem gülüm, paylaşım alanına da bildirimi yapmışsın. Ben sana nasıl teşekkür edeyim bilemedim ki. Rep de veremiyorum. Daha önce vermişim. Kotayı doldurmuşum. Sana kocaman bir öpücük yollasam. Gelecek haftaları dert etme güzelliğim hallederiz inşallah. Ama takımdan bir arkadaşımızın daha öğrenmesi konusunda haklısın. İnsanlık hali bir sorun olursa acil durumda yardımı çok kıymetli olurdu.
Kızlar olur ya Fiyuce veya beni göremezseniz cuma günü en olmadı kardeş takımdan destek alın olur mu? Dediğim gibi insanlık hali, normalde cuma mı boş bırakmaya çalışıyorum ama işte belli de olmuyor.Öğleye kadar bizlerden haber çıkmazsa bilin ki gerçekten acil bir durum oluşmuş ve girememişizdir. Sistemin işlemesi için bizleri beklemeyin ve ya paylaşım alanından ya da kardeş takımdan destek alın, aklınızda bulunsun. Hesaplamalarımızı vs yaparsanız gerisi çok basit işlemler zaten. Listemizi alıp kopyalıyoruz. Bu hafta güzel sonucumuz, birinci değiliz ama olsun.
Sunbul'um bu aranın sana iyi gelmesine çok ama çok sevindim. İnşallah mezun edeceğiz seni bir an önce, sen bir kafanı rahatlat, gerisi gelecek inşallah.
Sebnem cim, anlaşılan ciddi bir eşiğe gelmişsin. Bu durumda vücudunu şaşırtma taktiği uygulanıyor. Ya bir iki gün neredeyse kusana kadar ne istiyorsa canın yiyorsun veya daha önceki beslenmene göre çok daha sıkı bir diyet uyguluyorsun. Hangisinin en etkili olacağına senin karar vermen gerekiyor. Vücudunu dinle. O sana emin ol ne istediğini söyleyecektir. Ben durumuma göre ikisini de uygularım. Hadi sen de bir rahatla ve düşün bakalım şu eşiği kırmanın en etkili yolu ne olabilir. Bu eşiği aşarsan inan kaybettiğin zamanı hızla telafi edersin. o yüzden panikleme, relax :).
Gokcen cim maşallah çok güzel gitmiş senin de kilon :).. Şişkinlikleri atınca baya farkettik di mi :)
Fiyucem sen tatildeyken izinli olacaksın değil mi? Geri dönmek üzere mi diyelim, sabit mi geçelim? Kararı sen ver güzelim. 3 hafta uzun süre. Senin istediğin gibi olsun.
kızlar çok üzgünüm yürüyüş bandım bzuldu :1no2:allahtan yürüyüşümü bitirmek üzereyken bozuldu:teytey: benim koca söz verdi:1hug: yarın baktıracak güya ama bakalım haftaya sarkımaz umarım:jeyyar:
bugün sabah peyir domates yeşil çay
ögle kagıtta tavuk yemegi 1 dilim etimek tatlısı:çok üzgünüm:
akşam yemedim
5 km yürüdüm hihoyyyt