Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

slm kızlar...evde yenicek bisi kalmadı yola cıkıcam diye de almıyorum..
kahvaltı 1kasenin icine 1tane armut dilimledim,yarım paket eti formun çörekotlu biskuvisi ve yogurt koydum onu yedim...
aksama kadar meyveyle gecistirirm..zaten alternatifim yok evde yiyecek yok :roflol:
akşam yemegine de bulurum bisiler yaa..ya belki gene makarna yagsız tuzsuz...ya da buzlukta balık vardı yine yag tuz katmadan fırın poşetinde pişiririm...
arada bi ugrayın firariler :roflol:

sevgili gunluk...günlük diyorum cunku benden baska bugun sana yazan yok :eek:klava:
aksam yemegine kadar biraz beyaz leblebi 1armut 1portakal 1mandalina ile geçiştirdim...
sonra ilacımı ictim buzluktan balık cıkardım sogan havuc fırında pişirdim...onlar pişmeyi beklerken tek kaçamadım 4-5kaşık şekerli yogurt yemek oldu...ama malum regl tatlı aranıyorum...
sonracıma 1bardak light kola 1bitki çayı içtim...
simdi elektronik çalışıcam...forumda da kimsecikler yokki iki kelam edelim :KK43:
neyse ben derse döneyim kndine iyi bak günlük a.s.

selam kızlar
firuzecimgeldim yazıyorum bugün bu saate kadar misafirim vardı ben ondan yazamadım
sabah normal bi kahvaltı ögle pasta çeşitleri mecburen yedim evinde misafir olunca ben diyetteyim yemem olmuyo
akşam sofrada otlandm masaya oturmadım yani neyi neadar yedim bilmiom ama yarın lahana çorbası diyetine başlıycam inşallah

ayy ayrıca benim yürüyüş bandının servisini bulduk yrn geliolarmış bakmaya umarım pes etmemiştir bant

Selamm kizlar dun aksam derse dalmisim,sorada uykuya dalmisim haha foruma yazamadimmkaydirigubbakcemile3

Dun sabahdan beri detoxdayim sadace meyve kompostosu ve bitkisal cay iciorum, tabi tuvalete gidebilmek izin sabahlari bir tane elma yiyiorummmhihoyyyt

Dun spora gittim, gogus calisdim ardindan 10dk kurek cekdimm, 15dk merdiven cikdim, 10dkda kosdum, 100mekik, 50ser yan mekik,20 sinav cekdim, birazda pilates topuyla hreketler yapdim, ayricaa oryantel yapdim 30dkhihoyyyt

Bugun ve yrn spor salonuna gtmiycem, sadece sivi aldigimdan spor yapamiorum ama pzt devammm:lepi::lepi:

Cok zayif olcazz cooooooookkkk:lepi:

kızlar iyigeceler
sabah normal bi kahvaltı kepek ekmekle birilikte
ögle yemedim geç kahvaltı yaptım
saat 5 gibi puding
akşam meyve yedim
şuan lahana çorbam pişiyo sabaha hazır olsun diye 3 4 gün lahana çorbası yemeyi düşünüyorum bakalım ne olcak

selam...
bende fitness yapmaya başladım haftada 3 gün 1,5 saat gidiyorum bakalım...
mens dönemim yaklaşıyor iştahım tavan yaptı....
bugün 45 dkda sauna yaptım ayrıca.....
sabah çeyrek ekmek,omlet ve 2 dilim peynir
öğle bitki çayı,1 avuç kayısı ve badem
akşam kuru fasulye ve maalesef 1 tabak pilav...
arkasınada 1 dilim pasta..
çok yedim yawww...öff valla vicdan yapıyorum suçluluk duyuyorum

günaydın arkadaşlar.. kahvaltıda 1 dilim börek yedim ve ıhlamur içtim(şekersiz).bugün spor yapmaya vakit yok. temizlik günüm ve çok işim var. annemler gelecek umarım yemekleri abartmam.. şimdilik kilom aynı.bakalım cuma ne olacak?!!

kızlar sabah bir kase lahana çorbası içtim ardından 1 fincan yeşil çay ara ögün olarak 1 elma ögle yemeği 1 kase lahana çorbası ara ögün olarak 1 avuç kuru üzüm 1 tane kuru kayısı
diger ögünlerimide yazarım unutmadan bunları yazmak istedim
sabah da pilates yaptım

kızlar slm umarım herkes iyidir ben berbatım yine düzenim bozuldu daha doğrusu düzeni oturturamıyorum psikolojim çok bozuk yiyerek mutlu oluyorum tabi anlık yedikten sonrada pişmanlıktan mafoluyorumsenağlama sabah tartıldım 61 çıktım :1shok:uzun zamandır bu kiloyu görmemiştim kendime inanamıyorum alıdakoyamıyorum elbet bir tık gelecek ama bu ara değil kafamı toparlayamıyorum kızlar bu koşullarda size zararım dokunacak o yüzden fiyuce space sizden bahara kadar izin istiyorum 1 şekilde kendime geldiğimde tekrar dönücem çok üzgünüm herkese başarılar diliyorum inşallah benim gibi sürmenaj olmayın şebnem fiyuce space molihua baby nurse sibel gkcen kimseyi unutmadım inşallah takım arkadaşlarım herşey gönlünüzce güzel olsun:nazar: sizleri seviyorum ve kocaman öpüüyorum sizlerden kopamam sürekli uğrarım bahara kendini yenilemiş bir şekilde dönücem inşallaha.s.

sunbul ayrılma canım yaa.ben de bi ara abartmıştım ama şimdi iyi sayılırım. sen de toparlayabilirsin. bi daha dene bence...

akşam sebze yemeği ve çorba vardı yemekte.. şimdi 2 dilim ekmek,4 zeytin,1 dilim peynir ve şekersiz çay içtim. dün 2 dilim tatlı yedim.temizlikten sonra çok acıkmıştım,dayanamadım tatlıyı görünce... bugün telfi etcem inşallah..

merhaba bayanlar,
ben de sınavlara çalışmaya çalışmaktan, koşturmaktan yeme düzenim kalmadı valla, zaten üşüttüm herhalde ve inşaallah başka bişi olmasın midem bulanıyor yaaaaaaaa :KK43:((((((((((((
şehir dışına gidip geliyorum gün içinde kurt gibi acıkıp evde saldırıyorum offfff
sınavlardan sonra inş, yürüyüşümü arttıracağım,
görüşmek üzere

kızlar slm umarım herkes iyidir ben berbatım yine düzenim bozuldu daha doğrusu düzeni oturturamıyorum psikolojim çok bozuk yiyerek mutlu oluyorum tabi anlık yedikten sonrada pişmanlıktan mafoluyorumsenağlama sabah tartıldım 61 çıktım :1shok:uzun zamandır bu kiloyu görmemiştim kendime inanamıyorum alıdakoyamıyorum elbet bir tık gelecek ama bu ara değil kafamı toparlayamıyorum kızlar bu koşullarda size zararım dokunacak o yüzden fiyuce space sizden bahara kadar izin istiyorum 1 şekilde kendime geldiğimde tekrar dönücem çok üzgünüm herkese başarılar diliyorum inşallah benim gibi sürmenaj olmayın şebnem fiyuce space molihua baby nurse sibel gkcen kimseyi unutmadım inşallah takım arkadaşlarım herşey gönlünüzce güzel olsun:nazar: sizleri seviyorum ve kocaman öpüüyorum sizlerden kopamam sürekli uğrarım bahara kendini yenilemiş bir şekilde dönücem inşallaha.s.

canım ya ayrılma:çok üzgünüm: vallahi hepimize dönem dönem oluyo bende bi aralar 66 dım tartıya bi çıktım 74 olmuşum ama tekrar toparlandım sende o dönemdesin toparlanacaksın yaza giycegimiz kıyafetleri unuttun galiba

bugünde lahana çolrbama devam edicem ama eşim suistimal etmeye çalışıyo ama dayanıyorum akşam eve gelirken yaşpastalar su börekleri getiriyo ve baba ogul karşımda afiyetle yiyolar sanki kendinin hiç kilo vermeye ihtiyacı yokmuş gibi

valla bırava sana nasıl dayanıyorsun...ben dayanamazdım.aten bu yüzden de bi veriyorum bi alıyorum kiloları. benim yerimde başkası olsa şimdiye çoktan kurtulmuştu bu doğum kilolarından. ama ben hala veremedim 8 ay oldu doğum yapalı.17,5 gitti.kaldı 3,5

Selam bayanlar 3 gunluk detoxu gebere gebere yapdimm:teytey: ama dun regl oldum 15gunde bir olyomm haha yumurtalik bollugu var herhalsırnaşık şey Neyse duzelcek ins sporumada devam cok fit olcam cok:lepi::lepi: Simdiden pantlonlarimda bollasma var ayhh cook mutluyumm, insan kendini iyi hissedio kot skmayincaşakkıdı

Space bn derim ki yeni hatunlar alalim gruba cok az kaldk, sevklenemioz :kahve:

valla gkcn mecbur dayanıyosun zaten şu son kilolar çok zor veriliyo dayanmak zorundayım amahafta sonları daha zor oluyo pek dayanamoıuyorum bu hafta sonu profiterollü puding yedim mesala
bende lahana diyetime devam ediyorum sabah ögle akşam lahana aralardada kayısı elma salatalık yogurt felan yedim

günaydın kızlar nerdesiniz hiç hareket yok nerelerdesiniz
sabah 1 tabak lahana çorbası 1 dilim kepekli ekmek yedim
pilates yaptım cuma gününe kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum ama cuma günü biyere davetliyim sab ah lahana akşam lahana ama öglen pasta neolur bilmiom artık

slm
sabahla ögle arası1 elma 1 kurukayısı
öglen lahana çrbası 1 kase yogurt 1 dilim kepek ekmek yedim
aslında ekmek yemesem iyi olurdu ama evi temizledim çok yoruldum açıktı m

X