Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

acele karar deıl cnm yaz sonuna kadar burda bole beklenmezkı.sence beklenırmı.ben takımı acarken bu sekılde olacagını dusunmemıstım.ve hevesım kırılmaya basladı

Yaz sonuna kadar beklemezsin belki, bir takım için en az kaç kişi olunması gerekiyor, bak senin 1. gün itibarıyla hali hazırda 2 üye sayılır, 2 üyen var bile...

Yaz sonuna kadar beklemezsin belki, bir takım için en az kaç kişi olunması gerekiyor, bak senin 1. gün itibarıyla hali hazırda 2 üye sayılır, 2 üyen var bile...

dıger uye bıde ben 2 kısıyız ama dıger uyem baska bı zayıflama topıgıne yazıyor.bende kendı kendıme konusamıorum mecburen

dıger uye bıde ben 2 kısıyız ama dıger uyem baska bı zayıflama topıgıne yazıyor.bende kendı kendıme konusamıorum mecburen

iyi geceler cnm....gel birde beni gör....can sıkıntısından neler yaptım....:44:biraz zamana ihtiyacımız var ...
önümüzdeki haftadan ümitliyim ben inşallah...

Merhaba,
Takımınıza üye olmak isterim, forumda daha yeniyim yardımcı olursanız sevinirim. Kilom 55,5 boyum 1,70.

Merhaba, gün içinde işim dolayısıyla sürekli bilgisayar başında olduğum için akşmları girmeyi pek sevmiyorum. Ayrıca gündüz 3-4 defa girdim ancak kimse yoktu. Adım papyon bu arada, diğer üye denilince dışlanmışlık oluyor biraz.

Takım tamamlandığında daha aktif görebilirsiniz beni. Ama malum şimdi zaten pek konuşan yok.

Merhaba,
Takımınıza üye olmak isterim, forumda daha yeniyim yardımcı olursanız sevinirim. Kilom 55,5 boyum 1,70.

Selam canım, boyuna göre kilon çok iyi durumda gibi, ama daha iyi hissedeceksen beraber girelim bu savaşa :)))
3.5 kilocuk göz açıp kapayana gider zaten hemen..

Hoşgeldin bu arada..

Merhaba,

Canım hoş geldin, arkadaş şu an buralarda yok ama tabiki 12. takım olarak seni de burda görmekten çok mutlu olucaktırr...benden tavsiye dalinle kilolardan kurtulmak çocuk oyuncağıdır..

Merak etmeyin olay direk kendimle ilgili olduğu için oldukça farkındayım ciddiyetinin

Bu iyi haber fıstık ve çok sevindim..Gerçekten istiyorsak ciddi almamız da çok doğal canım eltimde gelicek yarın ohh epey oluyorsunuz hadi bakalım..ben de sık sık bulunacığım burada

Selam canım, boyuna göre kilon çok iyi durumda gibi, ama daha iyi hissedeceksen beraber girelim bu savaşa :)))
3.5 kilocuk göz açıp kapayana gider zaten hemen..

Hoşgeldin bu arada..

Aynen papyona katılıyorum canım, sen en iyisi kaptan gelene kadar bir özet geç kilo alma sürecini, gelince oda okur ve kayda alır

Bu iyi haber fıstık ve çok sevindim..Gerçekten istiyorsak ciddi almamız da çok doğal canım eltimde gelicek yarın ohh epey oluyorsunuz hadi bakalım..ben de sık sık bulunacığım burada

Ooo süper yakında biz de sahalardayız o zaman :)))
12. Takımın gücünü göstereceğiz herkese :)))

Merhaba,
hosgeldın cnm sefalar getırdın boyuna gore kılon sahane ne kadar verıceksın

dıslanmıslıkmı bırdaha duymayayım keserım o dılını

ha sole be 2 sayfa akmıs ne kadar mutlu oldum sınanaynayyy

zyngomatık cım suankı kılonu ve hedef kılonu yaz kaydedeyım.ve sormak ıstedıgın bılmedıgın herseyı sor yardımcı oluruz bız

tam sevkım kırılmak uzereydıkı ılac gıbı geldınız saolun gacılar.
gamze bu sana

Aynen canım, ben mezunum ama koruma amaçlı hep aranızda olucağımm belki zayıflamaya devam bile ederim anlamadan

Hedefe ulaşınca mezuniyet mi oluyo :)) sırf mezuniyet töreni için katlanılır :)) çok sevdim bunu :))

Hepinize iyi sahurlar bayanlar, papyon kaçar...

Hedefe ulaşınca mezuniyet mi oluyo :)) sırf mezuniyet töreni için katlanılır :)) çok sevdim bunu :))

Hepinize iyi sahurlar bayanlar, papyon kaçar...

evet hedef kılona ulastıgında puskuut sneın karnenı hazırlıcak ve paylasıcak ısmının yazılı oldugu kupa resmını koyacak

evet hedef kılona ulastıgında puskuut sneın karnenı hazırlıcak ve paylasıcak ısmının yazılı oldugu kupa resmını koyacak

Ahaha süpermiş yaa :)) o zman çok çalışmalıyım, verimli uykuda amacımıza hizmet eder kızlar, unutmayalım :))

Şuan 55,5 kiloyum hedefim 52 kilo. Bu ayın başında diyete başladım 58 kiloydum en büyük hedefim annemden yadigar olan kalçalarımı sıkılaştırmak . Aranıza katılmaktan çok memnun oldum. Motivasyon tavsiye ne gerekirse sizlere herzaman yardımcı olabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…