evet kızlar, paylaşım alanına takımımızın kilitlenmesi ricasını bıraktım. Yöneticiler müsait olduklarında takımı kilitleyeceklerdir. Ardından yazı yazamayacağız. Acaip buruk oldum yalnız. Nasıl anlatabilirim duygularımı bilmiyorum. O kadar uzun süredir buradayım ki. Burası benim için hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. Buraya girip kilo vermeye başladığımdan beri hayatımda gerçek anlamda önemli değişiklikler oldu. Benim için burası bir nevi mihenk taşı. Ama bu bir veda değil, sadece görüşmek üzere ayrılığı. ınşallah hepimiz ilk fırsatta tekrar bir araya gelip birbirimize destek olacağız, kalan son kilolarımızı vereceğiz ve fotoğraflarımızı paylaşacağız. Ben buna inanıyorum.
Sanırım herkese mail adresimi ilettim. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım. Bu yaz bebek planlayan arkadaşlarımızın güzel haberlerini, burada olmasanız da verdiğiniz kiloları vs haberdar edin olur mu?
Hepiniz kendinize iyi bakın, kilonuzu korumaya çalışın. Yaz günleri esasında daha rahat kilo verilir. Bunu unutmayın. Güzel güzel tatillerinizi yapın ve yaz sonunda inşallah hepimiz bomba gibi dönelim. Buraları sakın unutmayın. Kilo verme amacınızı hep aklınızda tutun. Güzelliğinizden, sağlığınızdan vaz geçmeyin. Sevdiklerinizle hepinize güzel bir tatil dilerim güzel arkadaşlarım.senağlamaÇok üzgünüm çoook:a015: