- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
kurallarımız oldukça caydırıcı, sıkıysa diyet yapma diyor resmen :)) beğendim :))
eksiklikler veya fazla katı kurallar zamanla anlaşılıp ona göre düzeltmeler yapılabilir, şimdilik gayet dozunda bence..
emeğine sağlık dalin cim..
Hayırlı Cumalar. Bende 12. takımda olmak istiyorum.Gamzeyle konuştuk beni buraya yönlendirdi..eltiyiz onunla vermek istediğim kilolar var..yeniyim burda yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı Cumalar. Bende 12. takımda olmak istiyorum.Gamzeyle konuştuk beni buraya yönlendirdi..eltiyiz onunla vermek istediğim kilolar var..yeniyim burda yardımcı olursanız sevinirim
gamzede geldı hosgeldı gamzosumm bak bızde eltınle senden bahsedıyoduk cok cadı lanet dıyoduk sen geldın
ooo elticiğim teşrif etmişyaww kızım sana dün 1 saat kk kursu verdim hala acemiyim diyorsun, o koca poponu kaldırda biraz gel bir ara bize, yine öğretirim balımaa hoş geldin elticiğim...seni dalinin hassas kollarına teslim ediyorum
daliiiinnnnn, eti senin kemiği benimm
hoşbuldum elticiğim :) sana yetişicem kilolarımı vericem :)
bende artık aranızdayım zayıflamak için mücadele vericem. ben şu an 70.8 im hedefim 62-63 olmak yeni doğum yaptım biraz kaldı kilolarım onları eritmeliyim boyum 1.80 yaşım 27 evliyim gamzeyle çok yakın oturuyoruz onun önerisiyle geldim.her zaman yardım alabilirim bu benim için çok iyi oldu.
benim hedef kilom 63 olabirmi acaba. o kadar düşsem yeter bana
hoşgeldin canım, yaa ne güzelsiniz, boylara bak maşallah :)