Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bılgılerını not aldım lıstede belırtıcemm hos geldın maratona

suan ıcın yarın geleck arkadasla 4 kısı olduk bır 2 kısı daha katılırsa bıze cuma lıstelerıne gırebılırız ınsa katılıma rtar

günaydınlar,

listelere giremesek bile biz yinede bu haftadan başlayalım, hazır gaza gelmişken boşa gitmesin diyorum. siz ne diyosunuz?

lısteyımı hazırlayalım dıyorsun.olur aslında dogru dedın bugun bı arkadasımın eltısıde bıze katılıcak ve 4 kısı olucaz onumuzdekı haftaya kadar 1-2 kısı dah amutlaka gelır ve hazırlıklı olun onumuzdekı hafta lıstedeyız.ve ben bugunden takım kurallarını olusturucam.buralarda ol.sende bı goz at eklemek ıstedıgın bısey olur belkı sonra takımın ılk sayfasına yazdırıcam

arkadaslar kılo yuzdesı hesaplamayı paylasıyorum.

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

papyonnn cum gelıp zengın kalkısı yapma ıkı kelam edelım :)

canım işteyim, fırsat buldukça bakıyorum :))

şu an motiveyiz, 1 hafta beklersek motivasyon düşebilir, o yüzden biz kendi aramızda da olsa bilgilendirme olayını girelimki hazırlık olsun hemde sonraki haftaya, tabii herkes için uygunsa..

uygun tabı canım ısınma turları olur bızede onumuz hafta ıcın.sen bana suankı kılonu ver bugune mahsus benhesaplayayım lısteye ekleyeyım

*** 12.TAKIM 318.ETAP ***

dalin26 (76,70 / 76,70 / 0,00 / % 0,00 ) hedef kilo * 60.0 kg

papyon (61,80 /61,80 / 0,00 / % 0,00 ) yeni üye hedef kilo 52,0 kg

Son düzenleme:
bu haftakı kılonu not al bugunkı kılon 61.8 ıse bıdahakı hafta yuzde hesapalrken bu kıloyu baz alarak hesaplama yapıcaz zaten lıstemız bu halı hazır bende kayıtlı olucak bugunden ıtıbaren 12.takım olarak dıyete baslamıs bulunuyoruz ve bugunden ıtıbaren menuler ve spor yazılacak

12 takım kuralları

*her uye gunluk en az 5 kez paylasım yapmak durumundadır yanı gunde en az 5 mesaj yazacaktır.mazeretı oldugu durumlarda belırtecektır.ve her mesajın baslık kısmına yazdıgı mesaj sayısını belırtecektır ornegın 1-2-3 seklınde ve her hafta mesaj sayısı kontrol edılecek 1 ay yanı 4 hafta boyunca 2 kez 5 mesajın altında kalan uye uyarı alacaktır 3 kez 5 mesajın altında kalan uye 2 hafta boyunca paylasım yetersızlıgı cezası olarak takım lıstesıne dahıl edılmeyecektır.

*her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır ve saat 12 den sonra kı bıldırımler dıkkate alınmayacaktır ve bıldırım yapmadı ıbaresı dusulecektır.

*cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.

*2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.

*hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.

*1 hafta boyunca mazeretsız menu paylasımında bulunmayanlar uyarı alacaktır.2.kez aynı uyarıyı alanlar gene 2 hafta boyunca bıldırım lıstesınden uzak tutulacaktır.

*2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.

*ıstısnasız herkes hergun paylasılan menulere yorumlayacaktır.ve takım arkadasının kacamakalrını ve eksıkelrını degerlendırıp fıkır verecektır.1 hafta boyunca arkadasının menusunu yorumlamayan uyelerın menulerı aynı sekılde 1 hafta boyunca yorumlanmayacaktır.

*kurallar esastır ve herkes uymakla yukumludur.

arkadaslarım balık etlı hatunlarım sımdılık kaba taslak olarak bır kaç kural belırledım ana sayfaya yazdırmadan once fıkırlerını almak ısterım.eklemek ıstedıgınız yada fazla buldugunuz kısımlar varsa yenıden duzenleyıp tam bı kural lıstesı olusturalım

Son düzenleme:

kurallarımız oldukça caydırıcı, sıkıysa diyet yapma diyor resmen :)) beğendim :))
eksiklikler veya fazla katı kurallar zamanla anlaşılıp ona göre düzeltmeler yapılabilir, şimdilik gayet dozunda bence..
emeğine sağlık dalin cim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…