- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
Şuan 55,5 kiloyum hedefim 52 kilo. Bu ayın başında diyete başladım 58 kiloydum en büyük hedefim annemden yadigar olan kalçalarımı sıkılaştırmak. Aranıza katılmaktan çok memnun oldum. Motivasyon tavsiye ne gerekirse sizlere herzaman yardımcı olabilirim .
gunaydın az ama oz takımım
Günaydın bebe takımm, büyüorsunuz amaaa
evet mavcutta 2 yawru aslanım var 2 tane daha olursa onumuzdekı cuma lıstelere gırmeyı dusunuyorum.
evet mavcutta 2 yawru aslanım var 2 tane daha olursa onumuzdekı cuma lıstelere gırmeyı dusunuyorum.
günaydınlar,
listelere giremesek bile biz yinede bu haftadan başlayalım, hazır gaza gelmişken boşa gitmesin diyorum. siz ne diyosunuz?
papyonnn cum gelıp zengın kalkısı yapma ıkı kelam edelım :)
canım işteyim, fırsat buldukça bakıyorum :))
şu an motiveyiz, 1 hafta beklersek motivasyon düşebilir, o yüzden biz kendi aramızda da olsa bilgilendirme olayını girelimki hazırlık olsun hemde sonraki haftaya, tabii herkes için uygunsa..
*** 12.TAKIM 318.ETAP ***
dalin26 (76,70 / 76,70 / 0,00 / % 0,00 ) hedef * 60.0 kg
12 takım kuralları
*her uye gunluk en az 5 kez paylasım yapmak durumundadır yanı gunde en az 5 mesaj yazacaktır.mazeretı oldugu durumlarda belırtecektır.ve her mesajın baslık kısmına yazdıgı mesaj sayısını belırtecektır ornegın 1-2-3 seklınde ve her hafta mesaj sayısı kontrol edılecek 1 ay yanı 4 hafta boyunca 2 kez 5 mesajın altında kalan uye uyarı alacaktır 3 kez 5 mesajın altında kalan uye 2 hafta boyunca paylasım yetersızlıgı cezası olarak takım lıstesıne dahıl edılmeyecektır.
*her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır ve saat 12 den sonra kı bıldırımler dıkkate alınmayacaktır ve bıldırım yapmadı ıbaresı dusulecektır.
*cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.
*2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.
*hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.
*1 hafta boyunca mazeretsız menu paylasımında bulunmayanlar uyarı alacaktır.2.kez aynı uyarıyı alanlar gene 2 hafta boyunca bıldırım lıstesınden uzak tutulacaktır.
*2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.
*ıstısnasız herkes hergun paylasılan menulere yorumlayacaktır.ve takım arkadasının kacamakalrını ve eksıkelrını degerlendırıp fıkır verecektır.1 hafta boyunca arkadasının menusunu yorumlamayan uyelerın menulerı aynı sekılde 1 hafta boyunca yorumlanmayacaktır.
*kurallar esastır ve herkes uymakla yukumludur.
arkadaslarım balık etlı hatunlarım sımdılık kaba taslak olarak bır kaç kural belırledım ana sayfaya yazdırmadan once fıkırlerını almak ısterım.eklemek ıstedıgınız yada fazla buldugunuz kısımlar varsa yenıden duzenleyıp tam bı kural lıstesı olusturalım