Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evli değilim..

valla her türlü zorluğa varım, yeterki biran önce gitsin bu kilolar :))

gıdecek hıc merak etme :))) rekabet guzeldır bırılrıyle kendını kıyaslamak bazen cok ıse yarar.dereceye gırebılme hırsıda tetıkelr hele bı takıma rkadaslarımızı yeterlı sayıya ulastıralım kurallarımızı konusucaz ortak kurallar belırlıcez

benımde boyum 163 falan
kılom 75-76 arası oynuyoo ramazan dolayısıyla kısın basında 95 ıdım ve 20 kılo verdım 5.takımdaydım oraya basladıgımda 88.8 ıdım

evli değilim..

valla her türlü zorluğa varım, yeterki biran önce gitsin bu kilolar :))

Kesinlikle sana katılıyorumm, burası kiloların gitmesi için süper bir ortam..nerede olursak olalım amacımız ve savaşımız aynı ''kilo vermek'' işte bu yüzden de çok doğru karar vererek zaten kocaman bir adım atmışsın canım sen...:KK9:

sana bıldırımımı yapıcam demı yanı bızım takım lısteye gırene kadar toparlanana kadar hala 5.takımdamıyım
yok canım bu cuma son... 12 takımda devam edecek diye not düşücem.. haftayada 2-3-5 kaç kişi olursanız artık kendi takımınla bildirim yapacaksın..

hayır cnm olurmu bır ayagımda 5.takımda olacak 7 ayımı gecırdım o takımda, yerı ayrı :KK16::KK16::KK16::KK16:
7ınsallah becerırım ınsallah oturturuz takımı ama daha tık yok

Kesinlikleee :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bu arada dalinciğim eltim gelmek istiyor kk ya, seni önerdim..yeni grup açtı dedim..Çok istiyor zayıflamak 5-7 kilo vermek istiyor..2 ayı var Eylülde tatile gidicekler..Yarın sana yönlendirirm..olurmu hayatım? artık eltimin eti senin kemiği benim olur :KK53::KK53:

Kesinlikleee :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bu arada dalinciğim eltim gelmek istiyor kk ya, seni önerdim..yeni grup açtı dedim..Çok istiyor zayıflamak 5-7 kilo vermek istiyor..2 ayı var Eylülde tatile gidicekler..Yarın sana yönlendirirm..olurmu hayatım? artık eltimin eti senin kemiği benim olur :KK53::KK53:

olur tabı beklerım.zaten yarında kımse gelmezse takıma bırakıcam.bır uye var oda ugramıyor butun gun bakıp duruyorum kımse yok.2 gun oldu takım acılalı tık yok.baslamadan bıtecek bu seruven :KK43::KK43:

olur tabı beklerım.zaten yarında kımse gelmezse takıma bırakıcam.bır uye var oda ugramıyor butun gun bakıp duruyorum kımse yok.2 gun oldu takım acılalı tık yok.baslamadan bıtecek bu seruven :KK43::KK43:

Ama birazcık acele kararlar veriyorsun canım, biraz sabır..Hem yaz, hem ramazan ama 1 aya kalmaz insanlar patır patır dökülür..üstelik çok eski olan takımlar bile sallantıdayken şu an, az biraz sabır diyorum..üstelik sen bu işi yaparsın öyle ilk günden pes etmekte neyin nesi, o üyeninde kulağını çekeriz merak etme :KK16: :KK53:

Ama birazcık acele kararlar veriyorsun canım, biraz sabır..Hem yaz, hem ramazan ama 1 aya kalmaz insanlar patır patır dökülür..üstelik çok eski olan takımlar bile sallantıdayken şu an, az biraz sabır diyorum..üstelik sen bu işi yaparsın öyle ilk günden pes etmekte neyin nesi, o üyeninde kulağını çekeriz merak etme :KK16: :KK53:

acele karar deıl cnm yaz sonuna kadar burda bole beklenmezkı.sence beklenırmı.ben takımı acarken bu sekılde olacagını dusunmemıstım.ve hevesım kırılmaya basladı

X