12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Hazirana kadar zaten canım önce 70 de istersen
Tamam başlangıç 77.300 olsun bugün 77.100 u gördüm ama dün fazla bişey uemedivim için sanırım :)) aslında daha düşüğü de gördüm ama sonrasında bosladim falan artık daha sıkı olacak :))

Tamam o zaman Anka eklesin canım :))
Hadi bakalım inşallah takım kadar sıkıntı olmaz diye cagırdım canım senide :)))

kızlar spor olarak neler yapıyorsunuz? ben hala oturtamadım düzenimi
yürüyüşü seviyorum ama sanırım fazla üşengecim aslında leslie tam benlik bişey ama ondan da sıkılıyorum biraz sabırsızım bu konuda

Ben biraz önce müge anlı izlerken 25 dakika Leslie yaptım TV de seni saracak bişey açabilirsin insan zaman nasil geçiyor anlamıyor o zaman

Hoşgeldin canım. 2. Takımda mıydın sen bi yerden tanıdık geldin sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakalım
Ne yapmam gerekiyor kime bilgi vereceğim
Gündüzleri sohbet muhabbet ederiz. Akşam menü paylaşımı az biraz da spor yaptın mı tamamdır. Çok sıkı kurallara gerek yok
Tamam o zaman Anka eklesin canım :))
Hadi bakalım inşallah takım kadar sıkıntı olmaz diye cagırdım canım senide :)))
Takımda ne sıkıntı oldun canım
Anka eklicek canım bilgilerini günlük menü paylasımı da yapıyoruz yine
Eklerim çocuklardan bi fırsat bulsam
Ben ip atlıyorum
Zipzip- Buranın gazına gelip 25 dakika leslie yaptım 5 dakikası kırıtarak E Evvab
Harikasın yaaa işte böyle
Daha yaparim da biraz da öğle kahvesinde sonra artık

Canım şimdi şöyle;
Leslie 3 mil açtın mesela onu tamamla. Çünkü yavaş yavaş ısınıp sonra hızlanıp yavaş yavaş vücudu soğutarak bitiriyorsun. Sen ortada hop bırakırsan nabzını düşürmeden zararı olabilir.
Vaktin azsa 1 mil aç.
Selamlar
Sohbetteydim yeni geldim menü paylaşma şeysi olmasa çok iyiymiş o bana bir külfet oluyor
Menü paylaşmazsak da ne gerek var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…