- 23 Eylül 2013
- 23.875
- 48.558
Verirsin canım. Ama senin boyun da çok uzundu sanki.
1,65 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verirsin canım. Ama senin boyun da çok uzundu sanki.
Yaa 1.75 kalmış aklımda :)1,65 :)
Takımda kilo alırım diye listeye girmek istememisti canım da o yüzden dedim burda sıkıntı olmaz diyeTakımda ne sıkıntı oldun canım
Bencil eskiden 14. Takıma misafir oldum tam hatırlamıyorum ama 14. Takım olması lazım sonrada 6. Takıma misafir oldum kimsede kalıcı degildimHoşgeldin canım. 2. Takımda mıydın sen bi yerden tanıdık geldin sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakalım
Gündüzleri sohbet muhabbet ederiz. Akşam menü paylaşımı az biraz da spor yaptın mı tamamdır. Çok sıkı kurallara gerek yok
Takımda ne sıkıntı oldun canım
Eklerim çocuklardan bi fırsat bulsam
Ben ip atlıyorum
Harikasın yaaa işte böyle
Canım şimdi şöyle;
Leslie 3 mil açtın mesela onu tamamla. Çünkü yavaş yavaş ısınıp sonra hızlanıp yavaş yavaş vücudu soğutarak bitiriyorsun. Sen ortada hop bırakırsan nabzını düşürmeden zararı olabilir.
Vaktin azsa 1 mil aç.
Menü paylaşmazsak da ne gerek var ki
Anladım canım karıştırdım o zamanBencil eskiden 14. Takıma misafir oldum tam hatırlamıyorum ama 14. Takım olması lazım sonrada 6. Takıma misafir oldum kimsede kalıcı degildim
Teşekkürler. Bence çok zayıflar girmesin gruba psikolojimiz bozuluyorEvetttt heyecandan erken başlattık
Hoşgeldin
Yaa onlar bize destek olmak için gelmiş. İkisi de çok önemli benim için ve tecrübeleri bize çok faydalı olacakTeşekkürler. Bence çok zayıflar girmesin gruba psikolojimiz bozuluyor
Yaa tesekkür ederim ❤ ❤Yaa onlar bize destek olmak için gelmiş. İkisi de çok önemli benim için ve tecrübeleri bize çok faydalı olacak
ay hakkaten yaaaTeşekkürler. Bence çok zayıflar girmesin gruba psikolojimiz bozuluyor
Kac kilosun canım simdi hedefin kac yazdın da simdi hatırlamıyorum :)ay hakkaten yaaa
Bugün baslıyoruz sende katıl canım :)Başladınız mı bende istiyorum emzirip kilo alan bir anne olarak
ben 75.4 üm hedefim uzun vadede 62-63 ama burdaki hedefim yani bayrama kadar 65-66 en azından 67-68Kac kilosun canım simdi hedefin kac yazdın da simdi hatırlamıyorum :)
Bende bu yollardan gectim tartıda 74 kiloyu gördüm o zaman basladım kilo vermeye
Senin boyun iyiymis yine benim 1.58 benim boyum 74ü görünce cokk kötü olmustum,ben 75.4 üm hedefim uzun vadede 62-63 ama burdaki hedefim yani bayrama kadar 65-66 en azından 67-68
boyum 1.65 öyle çok uzun değilim ama 60 kilonun altı bende çok kötü duruyo kemiklimiyim neyim artık bilmiyorum. en fazla 79.9 u gördüm şaka gibiydi resmen.
doğum sonrası verdim hemen kiloları ama 2 yıl sonra işe başladım hareketsiz yaşam ve bol yeme ile uçuuup gitmiş bende kilolar
kız Allah seni napmasın kıızz 52 il ne işin var senin burdaaa.Senin boyun iyiymis yine benim 1.58 benim boyum 74ü görünce cokk kötü olmustum,
Yazın sınav döneminde yine 62 leri gördükten sonra burayı kesfettim 52 ye kadar düştüm 3-4 ayda canım
Boya bak masallahÇok iyi olur valla
Güncel kilom 70 hedefim 60. Boyum da 1,70
Anka ya destek için geldim canım ben :))kız Allah seni napmasın kıızz 52 il ne işin var senin burdaaa.
o zaman senden faydalanacağımız çok şey var
Boya bak masallah
Verirsin canım inşallah cok fazla kilon yok