12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Hoşgeldin canım. 2. Takımda mıydın sen bi yerden tanıdık geldin sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakalım :halay:

Gündüzleri sohbet muhabbet ederiz. Akşam menü paylaşımı az biraz da spor yaptın mı tamamdır. Çok sıkı kurallara gerek yok :KK36:

Takımda ne sıkıntı oldun canım

Eklerim çocuklardan bi fırsat bulsam :confused:

Ben ip atlıyorum :spor:

Harikasın yaaa işte böyle :KK71:

Canım şimdi şöyle;
Leslie 3 mil açtın mesela onu tamamla. Çünkü yavaş yavaş ısınıp sonra hızlanıp yavaş yavaş vücudu soğutarak bitiriyorsun. Sen ortada hop bırakırsan nabzını düşürmeden zararı olabilir.
Vaktin azsa 1 mil aç.

Menü paylaşmazsak da ne gerek var ki 🤷‍♀️
Bencil eskiden 14. Takıma misafir oldum tam hatırlamıyorum ama 14. Takım olması lazım sonrada 6. Takıma misafir oldum kimsede kalıcı degildim :KK70:

Bencil eskiden 14. Takıma misafir oldum tam hatırlamıyorum ama 14. Takım olması lazım sonrada 6. Takıma misafir oldum kimsede kalıcı degildim :KK70:
Anladım canım karıştırdım o zaman
Neyse önce adının altındaki yazıyı değiştirerek başlayalım:KK66: mart geçti haziran yapalım
O yukarı yukarı bakan ikilemde kalmış az biraz güvensiz emojiyi kaldıralım 😎 böyle daha kendinden emin emoji koyalım :KK66:

Kac kilosun canım simdi hedefin kac yazdın da simdi hatırlamıyorum :)
Bende bu yollardan gectim tartıda 74 kiloyu gördüm o zaman basladım kilo vermeye
ben 75.4 üm hedefim uzun vadede 62-63 ama burdaki hedefim yani bayrama kadar 65-66 en azından 67-68
boyum 1.65 öyle çok uzun değilim ama 60 kilonun altı bende çok kötü duruyo kemiklimiyim neyim artık bilmiyorum. en fazla 79.9 u gördüm şaka gibiydi resmen.
doğum sonrası verdim hemen kiloları ama 2 yıl sonra işe başladım hareketsiz yaşam ve bol yeme ile uçuuup gitmiş bende kilolar

ben 75.4 üm hedefim uzun vadede 62-63 ama burdaki hedefim yani bayrama kadar 65-66 en azından 67-68
boyum 1.65 öyle çok uzun değilim ama 60 kilonun altı bende çok kötü duruyo kemiklimiyim neyim artık bilmiyorum. en fazla 79.9 u gördüm şaka gibiydi resmen.
doğum sonrası verdim hemen kiloları ama 2 yıl sonra işe başladım hareketsiz yaşam ve bol yeme ile uçuuup gitmiş bende kilolar
Senin boyun iyiymis yine benim 1.58 benim boyum 74ü görünce cokk kötü olmustum,
Yazın sınav döneminde yine 62 leri gördükten sonra burayı kesfettim 52 ye kadar düştüm 3-4 ayda canım

Senin boyun iyiymis yine benim 1.58 benim boyum 74ü görünce cokk kötü olmustum,
Yazın sınav döneminde yine 62 leri gördükten sonra burayı kesfettim 52 ye kadar düştüm 3-4 ayda canım
kız Allah seni napmasın :KK70: kıızz 52 il ne işin var senin burdaaa.
o zaman senden faydalanacağımız çok şey var

Ben spor sevmiyorum ne yapıcam bilmiyorum. Zaten sabah 7 akşam 7 işteyim. Eve gel yemek ye bebeği uyut duş al otur 9 oluyor. bi çay içip sızıyorum :KK43: En büyük zaafım ekmek ve çayın yanında atıştırmalıklar..

X