SüpersinKızlar bu benim diyete basladigim günden beri tuttuğum cizergem, bugün 81. günümdeyim, motive veriyor bana. Enson 11 nisanda 71.5 çıkmıştım, şimdi 5 mayısta gideceğim ramazan öncesi.
Eki Görüntüle 2261260
Salepte var aralardaAy ben kolayı görmedim
Salep benim diyetisten seviyorsan iç demişti arada. Ben çok sevmedim. Ama emzirdiğim için belki bilmiyorum.Salepte var aralarda
Aynen hem yiyok hem zayıflıyok
Benim yediklerimi gör senSalep benim diyetisten seviyorsan iç demişti arada. Ben çok sevmedim. Ama emzirdiğim için belki bilmiyorum.
Aynen hem yiyok hem zayıflıyok
Arkadaki battaniye den şalim var benim
15 yıllık battaniyeArkadaki battaniye den şalim var benim
Saka bir yana iyi gorunuyorsun aşağı kısım çok fit üst taraf ben gibi15 yıllık battaniye
Siyahları giyip böyle yan dönünce ben de zayıf oluyom
Benim de göbeğin olmuyor yatınca keşke hep öyle gezsekSiyahları giyip böyle yan dönünce ben de zayıf oluyom
Hele sırt üstü yatınca kayboluyorum
Bakayım bi araBenim yediklerimi gör sen
Instagramin varsa bak nais diye herkese açık yemek benden sorulur, itina ile yerim
KeşkeBenim de göbeğin olmuyor yatınca keşke hep öyle gezsek
Bende kabin de denk geliyorum o acı gerçekle kabının aynasina tukuruyorumKeşke
yan dönünce acı gerçekle yüzleşiyorum
Yan fotoğraf çekmeyi beceremiyorum yoksa hemen hemen verdiğim kiloların yüzde 80 i üsten gittiSaka bir yana iyi gorunuyorsun aşağı kısım çok fit üst taraf ben gibi
Dur sana cuma günü beyazla fotoğraf atayımSiyahları giyip böyle yan dönünce ben de zayıf oluyom
Hele sırt üstü yatınca kayboluyorum
Anaaa bu benden çalmışLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bu var nais