12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

ama cuma akşamı ve cumartesi akşamı şehir dışından misafirimiz vardı su böreği falan yedim :KK43: hiç hoş olmadı
Ben de baktım kaçamak aradım bulamadım :KK70: yazmamışsın demek. Sana ceza mı versek :KK53: mesela 100 jumping jack :KK53:
Geçenlerde mavimli mavimli ye verdim yapmadı gerçi :))
Ben de 1 dilim kek yedim dün 1 saat yürüyüş yapacağım bu gün

Ben de baktım kaçamak aradım bulamadım :KK70: yazmamışsın demek. Sana ceza mı versek :KK53: mesela 100 jumping jack :KK53:
Geçenlerde mavimli mavimli ye verdim yapmadı gerçi :))
Ben de 1 dilim kek yedim dün 1 saat yürüyüş yapacağım bu gün

aaa yazmamış mıyım ya hafta sonu menümü yazdım diye hatırlıyorum ben ama :KK43:((( tamam bu akşam yapıcam 100 jumping jack zaten spora başlarken ısınma olarak 40 tane yapıyorum bazen :)

Kızlar selam nasılsınız şehir dışından çok yakın Bi misafirimiz var giremiyorum o yüzden bir de 2 akşamdır ipin ucu biraz kaçtı kızlar çok üzgünüm mümkün olduğunca yememeye çalılıyorum ama büyüklere yemeğe gidince diyet usulü olmuyır ne yazık ki ama yarın itibariyle toparlicam 😔

Dnkü menüm

Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
Ara: 1 adet yeşil 3lma
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, 1 adet sebzeli tavuk rosto, 3 yemek kaşığı sebzeli pilav
Akşam: yarım porsiyon kuru fasulye, 1 dilim su böreği, 2 yemek kaşığı tavuklu pilav

Yani ananem o kadar çok antidiyet yemeği yapmış ki mümkün olduğunca az yemeye çalıştım

Bugünkü menüm

Sabah: 1 simit, 2 adet örgü peynir, çeyrek dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 bıçak ucu Nutella, 2 bardak şekersiz çay
Öğle yok
Ara: misafirimiz bize oturmaya geldiği için kahve yaptım yanına ekler pasta falan koydum ve kendimi tutamadım 4 küçük dilim ekler yedim
Akşam: yine annemde yemekte olduğumuz için sadece 2 dilim su böreği yedim başka da bişi yemedim 🙄

baktım şimdide yazmışım aslıdna :)

Hiç bilem tontis değilim ben şu icsem yarıyor bı kerem :KK70:
Yaaawwww heee heee :KK53:

günaydın kızlaar.
dünki menümü yazayım
sabah: omlet peynir zeytin domates salatalık kapya biber
aralarda sahlep, filtre kahve,
akşam yemeğinde birazcık kaçırdım normal porsyon kilis tava çeyrek pide ve 1 bardak kola:110:
Ohaa kız olmamış bu menü :sinirli::KK20:

Günaydın kızlar haftasonu benim için kaçamaklı oldu yaa hafta içi toparlicam ama :KK43:

Dünkü menüm:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 3 örgü peynir, 1 adet tam buğday ekmeğinden karışık tost, 2 bardak şekersiz çay
Ara ve öğlen yok.
Akşam: 2 kepçe ezogelin çorbası, 2 köfte ve avuç içi kadar kızarmış tavuk pirzola, 1 kase mevsim salata
Bir şok daha karışık tost sucuk? kaşar? Aksam et porsiyonu cok olmus.

sabah: 1 bardak cevizli su, 1 haşlanmış yumurta 1 dilim uno tam tahıllı ekmek üzerine 1 bıçak ucu nutella :KK43:
Ara: Dün iş yerinden arkadaşın sözü vardı börek, tatlı falan getirmiş. 1 dilim su böreği ve 1 dilim ev yapımı cevizli baklava yedim kendimi aşağı atmak istiyorum.
Öğle: 1 kepçe mantar çorbası, 2 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara: Kuru üzümlü kurabiye :KK43:
Akşama da annem balık yemeye çağırdı kesinlikle kararlıyım balığı çok az yicem kendimi çok kötü hissediyorum şuan :KK43: Dün akşam kayınvalidem sen kilo mu verdin yüzün bi zayıflamış gibi dedi bende sevinmiştim bu kadar çok çabuk farkedilmesine ama bugün sanki kilo vermemiş gibi gömüldüm yemeye :KK43:

Kızlar bu benim diyete basladigim günden beri tuttuğum cizergem, bugün 81. günümdeyim, motive veriyor bana. Enson 11 nisanda 71.5 çıkmıştım, şimdi 5 mayısta gideceğim ramazan öncesi.

20190422_160311.jpg

X