12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

22 nisan pazartesi menüm

Sabah 9:30
2 yumurta 5 ceviz tere dereotu

Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt

Akşam 18:00 :
6 köfte salata

21:00
5 hurma 1 kase yoğurt

Su: 3 lt

22 nisan pazartesi menüm

Sabah 9:30
2 yumurta 5 ceviz tere dereotu

Öğle 5 hurma 1 kase yoğurt

Akşam 18:00 :
6 köfte salata

21:00
5 hurma 1 kase yoğurt

Su: 3 lt

günaydınn❤
images.jpeg

kızlar dün sitede sorun mu vardı bi girdim çalışma var yazdı bi girdim sayfaları okuyamadım menü bildirimi yapacaktım yapamadım. evde de laptoptan girmeye üşendim derken kaldı
ama iki gündür sıfır kaçamak
menüleri mi yazayım

22.04.2019
sabah 7 hurma 1 bardak süt
öğle bezelye yemeği bulgur pilavı yoğurt
akşam tavuk şiş ayran salata

23.04.2019
sabah omlet zeytin peynir bitki çayı
öğle yok aralarda sade kahve çiğ badem 2 dilim kivi 2 dilim elma
bitki çayı 1 günkurusu 1 kuru erik
akşam ıspanak yemeği ve çok az balık çeyrek bardak şalgam suyu

spor yapıldı bitki çayları ve sular içildi

sabah: 1 bardak cevizli su, 1 haşlanmış yumurta 1 dilim uno tam tahıllı ekmek üzerine 1 bıçak ucu nutella :KK43:
Ara: Dün iş yerinden arkadaşın sözü vardı börek, tatlı falan getirmiş. 1 dilim su böreği ve 1 dilim ev yapımı cevizli baklava yedim kendimi aşağı atmak istiyorum.
Öğle: 1 kepçe mantar çorbası, 2 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara: Kuru üzümlü kurabiye :KK43:
Akşama da annem balık yemeye çağırdı kesinlikle kararlıyım balığı çok az yicem kendimi çok kötü hissediyorum şuan :KK43: Dün akşam kayınvalidem sen kilo mu verdin yüzün bi zayıflamış gibi dedi bende sevinmiştim bu kadar çok çabuk farkedilmesine ama bugün sanki kilo vermemiş gibi gömüldüm yemeye :KK43:

kızlar pazartesi günkü menümün akşam yemeği eksikti. Dediğim gibi annem balık yemeye çağırmıştı 10 adet hamsi ve 1 kase salata yedim

Dünkü menüme gelecek olursak.

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 örgü peynir, şekersiz çay
Ara ve Öğle yok.
Akşam: 1 porsiyon tavuk göğüs kızartma, 1 kase patates salatası ve 5 adet çilek

Bu arada günaydııınnn :))

Bir de dün akşam leslie mil 3 yapıp sonrasında 1 saat kadar bölgesel egzersizler yaptım :)

waaoovv çok iyi 1 saat bölgesel çok iyi yaa bende yapıyorum ama öyle 1 saat falan değil 15-20 dk ancadır

sıkılaşmamda lazım canım çalışıyorum ama benim üst kısma pek etki etmiyor eşke böyle 1 aylık çalışma sonucu bariz belli olsa göbüşüm gitse falan. İnstada diyet sayfalarıda falan görüyorum millet 1 ayda tığ gibi kalıyor :/

Kızlar benim yarın misafirim var kaç gündür temizlikle uğraşıyoruz. Bahar temizliği de aradan çıktı gelemiyorum özür dilerim :KK43:

günaydın kızlar buralar sessizleşmiş
dünki menümü yazayım

sabah: omlet, peynir, zeytin ıhlamur
ara: sade kahve,
ara: bitki çayı badem gün kurusu
öğle: karabuğdaylı bol yeşillikli salata
ara: nescafe, kuru incir
ara:sade kahve minicik zencefilli tarçınlı kurabiye
akşam: patlıcan kebabı vardı ama ben patlıcan biber domates yedim bol bol 2 köfte kadarda etinden ve ayran

bu arada ayaküstü bi arkadaşa uğramıştım o da umreden geldi hurma ve zemzem ikram etti tabiki geri çevirmedim
N Nana gelir şimdi bu ne kadar kuru meyve diye ama 1 günkurusu 1 kuru incir 1 hurma :KK66:

yürüyüş ve bölgesel çalışma yapıldı
su ve bitki çayları içildi

X