Cuma 76,4 tü ama 2 gündür verdi mi acabaDeee hele kaç kilosun, ne kadar versem yenerim ona göre yürüyüş yapayım
Bende sevmiyorum, diyetisyenim dayıyorYaaa maşallah
Benim sorunum meyve sevmemem. Meyve yemeyince tatlı krizim geliyor
Heeee tamam beni havada karada geçemezCuma 76,4 tü ama 2 gündür verdi mi acaba
Ben yapamadım diyetisyenle 3 kilo alarak bitirdim ayıBende sevmiyorum, diyetisyenim dayıyor
Sen kaç kilosun kiHeeee tamam beni havada karada geçemez
Ben 82 yi geçince mecbur kaldımBen yapamadım diyetisyenle 3 kilo alarak bitirdim ayı
Senin kiloyu elbette gecemem eskiler yarışacakHeeee tamam beni havada karada geçemez
Yüzdeler yarışacakSenin kiloyu elbette gecemem eskiler yarışacak
Tamam onlar yarısssinYüzdeler yarışacak
Kız tontiş, bizde tontişidik yabancılık çekmeGrupta en şişman benim
Hiç bilem tontis değilim ben şu icsem yarıyor bı keremKız tontiş, bizde tontişidik yabancılık çekme
CANIM BUNUN NERESİNDE KAÇAMAK YAA. KIZARMIŞ TAVUK PİRZOLA DIŞINDA Kİ O DA ABARTILACAK KADAR DEĞİLDİR BENCE.Günaydın kızlar haftasonu benim için kaçamaklı oldu yaa hafta içi toparlicam ama
Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 3 örgü peynir, 1 adet tam buğday ekmeğinden karışık tost, 2 bardak şekersiz çay
Ara ve öğlen yok.
Akşam: 2 kepçe ezogelin çorbası, 2 köfte ve avuç içi kadar kızarmış tavuk pirzola, 1 kase mevsim salata
Yaa süpersinBen 82 yi geçince mecbur kaldımtiroitler, demir eksiklikleri, d vit hepsi çıktı ortaya mecbur gittim 2.5 ayda 11 kg gitti
Mutfağın kapısından geçerken kilo alangillerdenHiç bilem tontis değilim ben şu icsem yarıyor bı kerem
ama cuma akşamı ve cumartesi akşamı şehir dışından misafirimiz vardı su böreği falan yedimCANIM BUNUN NERESİNDE KAÇAMAK YAA. KIZARMIŞ TAVUK PİRZOLA DIŞINDA Kİ O DA ABARTILACAK KADAR DEĞİLDİR BENCE.
BEN Mİ RAHATIMKİ ACABA :d
toparlıycaz canım hep birlikte inşallah.ama cuma akşamı ve cumartesi akşamı şehir dışından misafirimiz vardı su böreği falan yedimhiç hoş olmadı
inşallah canım :)toparlıycaz canım hep birlikte inşallah.