12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

ama cuma akşamı ve cumartesi akşamı şehir dışından misafirimiz vardı su böreği falan yedim hiç hoş olmadı
Ben de baktım kaçamak aradım bulamadım yazmamışsın demek. Sana ceza mı versek mesela 100 jumping jack
Geçenlerde mavimli ye verdim yapmadı gerçi :))
Ben de 1 dilim kek yedim dün 1 saat yürüyüş yapacağım bu gün

aaa yazmamış mıyım ya hafta sonu menümü yazdım diye hatırlıyorum ben ama ((( tamam bu akşam yapıcam 100 jumping jack zaten spora başlarken ısınma olarak 40 tane yapıyorum bazen :)

baktım şimdide yazmışım aslıdna :)

Hiç bilem tontis değilim ben şu icsem yarıyor bı kerem
Yaaawwww heee heee

Ohaa kız olmamış bu menü

Bir şok daha karışık tost sucuk? kaşar? Aksam et porsiyonu cok olmus.

sabah: 1 bardak cevizli su, 1 haşlanmış yumurta 1 dilim uno tam tahıllı ekmek üzerine 1 bıçak ucu nutella
Ara: Dün iş yerinden arkadaşın sözü vardı börek, tatlı falan getirmiş. 1 dilim su böreği ve 1 dilim ev yapımı cevizli baklava yedim kendimi aşağı atmak istiyorum.
Öğle: 1 kepçe mantar çorbası, 2 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara: Kuru üzümlü kurabiye
Akşama da annem balık yemeye çağırdı kesinlikle kararlıyım balığı çok az yicem kendimi çok kötü hissediyorum şuan Dün akşam kayınvalidem sen kilo mu verdin yüzün bi zayıflamış gibi dedi bende sevinmiştim bu kadar çok çabuk farkedilmesine ama bugün sanki kilo vermemiş gibi gömüldüm yemeye

Kızlar bu benim diyete basladigim günden beri tuttuğum cizergem, bugün 81. günümdeyim, motive veriyor bana. Enson 11 nisanda 71.5 çıkmıştım, şimdi 5 mayısta gideceğim ramazan öncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…