Ben de baktım kaçamak aradım bulamadımama cuma akşamı ve cumartesi akşamı şehir dışından misafirimiz vardı su böreği falan yedimhiç hoş olmadı
Ben de baktım kaçamak aradım bulamadımyazmamışsın demek. Sana ceza mı versek mesela 100 jumping jack
Geçenlerdemavimli ye verdim yapmadı gerçi :))
Ben de 1 dilim kek yedim dün 1 saat yürüyüş yapacağım bu gün
gördüm gördüm yazmışsın anane böreği kilo yapmaz :)aaa yazmamış mıyım ya hafta sonu menümü yazdım diye hatırlıyorum ben ama((( tamam bu akşam yapıcam 100 jumping jack zaten spora başlarken ısınma olarak 40 tane yapıyorum bazen :)
Kızlar selam nasılsınız şehir dışından çok yakın Bi misafirimiz var giremiyorum o yüzden bir de 2 akşamdır ipin ucu biraz kaçtı kızlar çok üzgünüm mümkün olduğunca yememeye çalılıyorum ama büyüklere yemeğe gidince diyet usulü olmuyır ne yazık ki ama yarın itibariyle toparlicam
Dnkü menüm
Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
Ara: 1 adet yeşil 3lma
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, 1 adet sebzeli tavuk rosto, 3 yemek kaşığı sebzeli pilav
Akşam: yarım porsiyon kuru fasulye, 1 dilim su böreği, 2 yemek kaşığı tavuklu pilav
Yani ananem o kadar çok antidiyet yemeği yapmış ki mümkün olduğunca az yemeye çalıştım
Bugünkü menüm
Sabah: 1 simit, 2 adet örgü peynir, çeyrek dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 bıçak ucu Nutella, 2 bardak şekersiz çay
Öğle yok
Ara: misafirimiz bize oturmaya geldiği için kahve yaptım yanına ekler pasta falan koydum ve kendimi tutamadım 4 küçük dilim ekler yedim
Akşam: yine annemde yemekte olduğumuz için sadece 2 dilim su böreği yedim başka da bişi yemedim
Jumping jack nedir bilmiyorum kiBen de baktım kaçamak aradım bulamadımyazmamışsın demek. Sana ceza mı versek mesela 100 jumping jack
Geçenlerdemavimli ye verdim yapmadı gerçi :))
Ben de 1 dilim kek yedim dün 1 saat yürüyüş yapacağım bu gün
Sor Google amcayaJumping jack nedir bilmiyorum ki
Yaaawwww heee heeeHiç bilem tontis değilim ben şu icsem yarıyor bı kerem
Ohaa kız olmamış bu menügünaydın kızlaar.
dünki menümü yazayım
sabah: omlet peynir zeytin domates salatalık kapya biber
aralarda sahlep, filtre kahve,
akşam yemeğinde birazcık kaçırdım normal porsyon kilis tava çeyrek pide ve 1 bardak kola
Bir şok daha karışık tost sucuk? kaşar? Aksam et porsiyonu cok olmus.Günaydın kızlar haftasonu benim için kaçamaklı oldu yaa hafta içi toparlicam ama
Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 3 örgü peynir, 1 adet tam buğday ekmeğinden karışık tost, 2 bardak şekersiz çay
Ara ve öğlen yok.
Akşam: 2 kepçe ezogelin çorbası, 2 köfte ve avuç içi kadar kızarmış tavuk pirzola, 1 kase mevsim salata
Yaaawwww heee heee
Ohaa kız olmamış bu menü
Bir şok daha karışık tost sucuk? kaşar? Aksam et porsiyonu cok olmus.
yalnız mesajı okurken hiç üstüme alınmadım varyaLunya bizi açlıktan öldürmeye gelmiş
Aç kalmayalım sağlıklı beslenelimLunya bizi açlıktan öldürmeye gelmiş
Hem kola neyimmm iç hemde üstüne alınmayalnız mesajı okurken hiç üstüme alınmadım varya
canım çok haklısın evet bugün iyi gidiyorum inşallah düzgün bi şekilde günü tamamlarımAç kalmayalım sağlıklı beslenelim
Sucuk, kaşar, salam, hamur işi, fazla fazla protein porsiyonları, tatlı hazır içecekler cısssssss
No kola salep, yes yeşil çay
ya ben bugün daha kötü gidiyorum Allahım yaa kendime çok sinir oluyorumbiri bana vursun nolur
Inan 2 haftayı kacamaksiz geçirdin mi gerisi geliyor, kaçamak yapılmıyor.canım çok haklısın evet bugün iyi gidiyorum inşallah düzgün bi şekilde günü tamamlarım
Ay ben kolayı görmedimHem kola neyimmm iç hemde üstüne alınma