12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Günaydın kızlar :)

Dünkü menüm

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 bıçak ucu acuka
Ara: Sade türk kahvesi,
Öğle: 2 kepçe sebze çorbası, 1 kepçe nohut, 4 yemek kaşığı sebzeli pilav, bugün bir de sütlaç vardı yemekhanede sütlaçı çok severim karşı koyamadım 1 kase de sütlaç
Ara: ! kupa bardak yeşilçay
Akşam: 2 biber kızartması, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 adet örgü peynir

Günaydın hanımlar bu hafta diyete hiç uyamadım tartıda bunu bana gösterdi bu hafta 68.2 çok üzgünüm

Günaydın kızlar bizim evde tartı yok geçen 2 hafta annemlerde kalmıştım orda tartılıyordum ne güzel bu hafta sonu tartı alacağız.

Bu arada dünkü menüm:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 adet örgü peynir
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yemek kaşığı taze fasulye, 3 yemek kaşığı pilav
Akşam: 1 kase mevsim salata

15 dk leslie 3 mil yaptım 30 dk hiit pilates yaptım

canım sürpriz olur sana da işte ne güzel:)

ben de unutmadan menümü yazayım
sabah erken uyanmıştım canım da bişey istemedi sade kahve 1 kuru incir 2 ceviz yedim
saat 11 gibi karabuğday chia keten tohumu 3-4 çilek 1 kivi karıştırdım yedim
saat 15:00 da taze fasülye ve yoğurt yedim
akşam da menüm kalabalıktı ama az az yedim 2 kaşık taze fasülye mantar ve ıspanak köklerini fırında pişirdim onu yedim çok lezzetliydi tavsiye ederim salata bi dee yağsız tuzsuz makarna ama az ölçüde sarımsaklı yoğurt 1 kaşıkda kıymalı sos

Kızlar ben de artıda görünüyorum bakalım yürüyüşe çıktım 12 de tartılacağım belki sabit gelirim

Bende kilo bildirimi yapayım bu hafta cook gelemedim ama
Gecen hafta 52.5
Bu hafta 52.4

bu arada ayaküstü bi arkadaşa uğramıştım o da umreden geldi hurma ve zemzem ikram etti tabiki geri çevirmedim
N Nana gelir şimdi bu ne kadar kuru meyve diye ama 1 günkurusu 1 kuru incir 1 hurma
Ben buğu den itibaren akarım, kilomu bugün bildireceğim, menüden sorumlu devlet bakanı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…