12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Kızlar h.sonu telden girmeye hiç vaktim olmadı yazamadım. Şimdi 3 günlük menümü yazacağım. H.sonu kaçamak oluyor ama malesef. Benim en büyük kaçamağım beyaz ekmek. Eşim hep onu alıp geliyor mecburen ondan yiyorum bikaç dilim

Cumartesi : bugün yemek yapamadım hep kahvaltılık türü yedim
09:00 taze soğanlı,maydonozlu,2 yumurtalı omlet, peynir,zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
14:00 2 dilim tam buğday ekmeğinden sandviç
19:00 2 dilim beyaz ekmek peynir zeytin.

Pazar
10:30 2 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı acuka,peynir,zeytin 3 dilim beyaz ekmek
15:00 1 adet sütlü şekersiz nescafe yanın 2 kare çikolata 3 adet bisküvi
18:00 şehriye çorbası,fırında köfte patates 3 adet köfte 5 parmak patates, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı,salata,ayran
20:00 bir dilim mozaik pasta

Pazartesi
10:00 menemen,peynir,zeytin,acuka 3 dilim beyaz ekmek,
15:00 ekmek arası köfte patates
20:00 mercimek çorbası,fırında tavuk but 2 adet, elma dilim patates 4 adet, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase yoğurt

Bugünden itibaren beyaz ekmek yemicem ve akşamları salata eklicem. İşe gelince daha düzenli besleniyorum evdeyken gördüğünüz gibi kaçamaklı gidiyor

Ben kilo almadım dogum dan sonra ama vermedim de daha doğrusu hep 3 5 kilo verdim aldım verdim aldım hep aynı kiloları verdim durdum ilerleyemedim oglum 2.5 yasındadüşünsen artık korkunç halimi
Çok aşırı kilon yok canım öyle düşünme.
Benim var hemen atladım yalnız
Seninkini biliyorum canım
Hem pilav hem patates hem makarna bana çok geldi ama ya.

Şimdi tartildim tam olarak 62 kadar kiloyum,hedefim 55.
Tamam canım not aldım. Cuma ekleyebilirim sanırım zor oluyor çünkü.

10 yaş erkek, 7 yaş erkek ,2 yaş kız :))
Maşallah baya büyümüş seninkiler de. Minik yazınca hepsi küçük sandım

az yediğim için çok bi sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm canım

Buraya dahil oldugimdq kızım 45 günlük tü orda öyle kaldı nick değişince herkes yakışmıyor diyor kaldı böyle yapıştı bana

az yediğim için çok bi sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm canım
Günde sadece birini ye bence. Süreci uzatır illaki
Buraya dahil oldugimdq kızım 45 günlük tü orda öyle kaldı nick değişince herkes yakışmıyor diyor kaldı böyle yapıştı bana
Anladım canım. Ben baya değiştirdim kullanıcı adımı. 11 sene oldu KKda benim

Tamam cuma olsun fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…