- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
O bir kaç ay önceydiGüncel 58 yazıyor bende buraya gelince guncelledim alt başlığı
Çok aşırı kilon yok canım öyle düşünme.Ben kilo almadım dogum dan sonra ama vermedim de daha doğrusu hep 3 5 kilo verdim aldım verdim aldım hep aynı kiloları verdim durdum ilerleyemedim oglum 2.5 yasındadüşünsen artık korkunç halimi
Seninkini biliyorum canımBenim var hemen atladım yalnız
Hem pilav hem patates hem makarna bana çok geldi ama ya.Günaydın kızlar dün akşam yazamadım baya kötüydüm erkenden yattım
Sabah: 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 1 kepçe brokoli çorbası, 1 adet fırında baget ve 2 elma dilim fırında patates, 4 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı
Akşam: Bu aralar tavuk yemekten kanatlanıp uçcam iş yerinde tavuk evde tavuk3 adet fırında kanat, 2 yemek kaşığı makarna
Spor olarak da 5880 adım attım bu hafta annemlerdeyim iş yerine yürüyerek gidip geliyorum.
Tamam canım not aldım. Cuma ekleyebilirim sanırımŞimdi tartildim tam olarak 62 kadar kiloyum,hedefim 55.
Maşallah baya büyümüş seninkiler de. Minik yazınca hepsi küçük sandım10 yaş erkek, 7 yaş erkek ,2 yaş kız :))
Çok aşırı kilon yok canım öyle düşünme.
Seninkini biliyorum canım
Hem pilav hem patates hem makarna bana çok geldi ama ya.
Tamam canım not aldım. Cuma ekleyebilirim sanırımzor oluyor çünkü.
Maşallah baya büyümüş seninkiler de. Minik yazınca hepsi küçük sandım ☺
Bende öyle tartiya bile muamele yapıyorum bazen yanlıştır diyeO bir kaç ay önceyditekrar 62 diye güncellemeye elim gitmiyor :))
Buraya dahil oldugimdq kızım 45 günlük tü orda öyle kaldı nick değişince herkes yakışmıyor diyor kaldı böyle yapıştı banaÇok aşırı kilon yok canım öyle düşünme.
Maşallah baya büyümüş seninkiler de. Minik yazınca hepsi küçük sandım ☺
Günde sadece birini ye bence. Süreci uzatır illakiaz yediğim için çok bi sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm canım
Anladım canım. Ben baya değiştirdim kullanıcı adımı. 11 sene oldu KKda benimBuraya dahil oldugimdq kızım 45 günlük tü orda öyle kaldı nick değişince herkes yakışmıyor diyor kaldı böyle yapıştı bana
Günde sadece birini ye bence. Süreci uzatır illaki
Anladım canım. Ben baya değiştirdim kullanıcı adımı. 11 sene oldu KKda benim
Tamam cuma olsun fark etmezÇok aşırı kilon yok canım öyle düşünme.
Maşallah baya büyümüş seninkiler de. Minik yazınca hepsi küçük sandım
Ben yanlıştır diye yeni tartı almayı bile dusundumBende öyle tartiya bile muamele yapıyorum bazen yanlıştır diye
Ben yanlıştır diye yeni tartı almayı bile dusundum
Ayy kızlar evi topladım üstten süpürdüm yoruldum yahu. Bu ev işleri niye bitmiyor
Öyle valla çocuk da olunca çok dağılıyoren nankör iş ev temizliği
Öyle valla çocuk da olunca çok dağılıyor
Nasıl oluyor detoks canımBen bu gün hurma yoğurt detoksu yapıyorum. Bakalım nasıl etkileri olacak
Nasıl bir detoks bu? Yoğurda hurma mı katıyoruz başka bişey yenmiyor mu gün boyunca?Ben bu gün hurma yoğurt detoksu yapıyorum. Bakalım nasıl etkileri olacak