- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
iyimiş ya bende yapayım. Emzirmeye bir zararı olmaz heralde bildiğimz su ve ceviz
beeeennnnnnnKızlarrrrr kimler cumaya hazır
Vayyy süpersinizbeeeennnnnnn
Ben hiç hazır gibi hissetmiyorum ama hayırlısıKızlarrrrr kimler cumaya hazır
Olsun canım bi anda olmuyor. Yavaş yavaş öğreniyorsun. Bu gün kaçamak olur yarın toparlarsın. Üzülüp pes etme sakınSelamlarr,
08:00 3 dilim tam buğday ekmeği yarım domates,salatalık,peynir,zeytin
12:30 1 adet köfte,1yemek kaşığı patates püresi, 1 kepçe erişte, mercimek çorbası,salata,yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
16:30 2 adet çiğ köfte dürüm yedim, 2 adette tulumba
Bugün daha da bişi yemem
Ben bu işi beceremiorm galiba...
Olsun canım bi anda olmuyor. Yavaş yavaş öğreniyorsun. Bu gün kaçamak olur yarın toparlarsın. Üzülüp pes etme sakın
Tesekkür ederim yarın bende deneyimBizim takımda da yapanlar vardı bunu vve faydasını gördüler,
Gece yatmadan bir bardak suya ceviz koyuyorlar sabah kalkınca cevizi yiyip suyunu içiyorlar canım
Tesekkürler canım deniyeceğim inşallahevet canım 1 bardak suya 4 5 adet ceviz atıyorum sabhaa kadar bekliyor zaten sabah suyunu içip cevizini yiyorum
Inşallah faydasını görürsünTesekkür ederim yarın bende deneyim
İnşallah canım şu 65 den bir insem seytanın bacağını kırıcam ama olmuyor iradem zayıfInşallah faydasını görürsün
Kacamaklardan vazgeç canım işte o zaman 65 den kurtulursun birde yapabiliyorsan sporu biraz artır canım,İnşallah canım şu 65 den bir insem seytanın bacağını kırıcam ama olmuyor iradem zayıf
İş güç sorma evde de eşim hasta bebeklerle ilgilen falan haşatım çıktımavimli nerdesin