12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Selamlarr,

08:00 3 dilim tam buğday ekmeği yarım domates,salatalık,peynir,zeytin
12:30 1 adet köfte,1yemek kaşığı patates püresi, 1 kepçe erişte, mercimek çorbası,salata,yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
16:30 2 adet çiğ köfte dürüm yedim, 2 adette tulumba
Bugün daha da bişi yemem

Ben bu işi beceremiorm galiba...

Olsun canım bi anda olmuyor. Yavaş yavaş öğreniyorsun. Bu gün kaçamak olur yarın toparlarsın. Üzülüp pes etme sakın

Bizim takımda da yapanlar vardı bunu vve faydasını gördüler,
Gece yatmadan bir bardak suya ceviz koyuyorlar sabah kalkınca cevizi yiyip suyunu içiyorlar canım
Tesekkür ederim yarın bende deneyim

Bugünkü menüm
Sabah 8. 00 1 pankek 1 domates salatalık biraz peynir çay
14.00
1 kase yogurt 4 kasık yulaf tarcınla karıstırıp yedim ve maalesef ince bir dilim pasta
15.30
1 şekerpare
18.00
1 dilim beyaz ekmek
Salata tavuk çorbası 1 köfte
Su 1 lt
Adım 8000
Bügün kötü menüm farkındayım

İnşallah canım şu 65 den bir insem seytanın bacağını kırıcam ama olmuyor iradem zayıf
Kacamaklardan vazgeç canım işte o zaman 65 den kurtulursun birde yapabiliyorsan sporu biraz artır canım,
Birde içtiğin su miktsrı cook az canım su içtiğim dönemlerde daha güzel kilo verdim

İyi akşamlar kızlar

Menğm:

Sabah: 1 bardak cevizli su, 1 adet haşlanmış yumurta
Ara: sare Türk kahvesi
Öğle: iş yerinde dışarıdan yemek söyleyelim dediler ortka kararla pizza söylendi 3 dilim yedim pizza geç geldi ve çok acıkmıştım
Ara: 1 adet yeşil elma
Akşam : yarım kase nesfit kırmızı meyveli yulaf yarım bardak süte karıştırarak yedim

3210 adım attım ve şimdi spor yaptm 100 ip atlama 50 x 6 twist yaptım 20 x 3 bent ower row, pilates topu ile 20 x 3 top geçidi hareketi, 20 x 3 düz mekik, 20 x 3 çapraz mekik, 20 x 3 oblik twist, 20 x 3 ters tekme ve 20 x 3 squat ve kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…