- 30 Kasım 2018
- 895
- 1.378
- 46
Tamam
Tamam cnm teşekürler
wuhhuu süpersiinnnBen bu gün tartıldım 71,7 geldim.Başladığımızdan beri 1,8 gitti
canım senin vermen daha kolay olur lohusa sayılırsın halaDeğiştirdim canım ama benimki daha uçuk olmuş
Alırız canım kilo hedef yaz. Tabloyu düzenlerken ekleyeyim seni de ama sessiziz çok katılım yokMerhaba kızlar, beni de alır mısınız yarışa bu ara kendi kendime hakim olamıyorum
Evet ben zaten doğumdan sonra aldım ama yine de sanmıyorum 60 olacağımıcanım senin vermen daha kolay olur lohusa sayılırsın hala
bu dönemi iyi değerlendirmek lazım
gerçi sen zaten biliyosundur tecrübelisin :)
Ne zaman soğuk yaptın canım allah sağ salim büyütmeyi nasio etsin inşallahAlırız canım kilo hedef yaz. Tabloyu düzenlerken ekleyeyim seni de ama sessiziz çok katılım yok
Evet ben zaten doğumdan sonra aldım ama yine de sanmıyorum 60 olacağımı
Soğuk derken doğum mu demek istedin canım. Ben 26 kasımda yaptım. 4,5 aylık bebeğimNe zaman soğuk yaptın canım allah sağ salim büyütmeyi nasio etsin inşallah
Ne zaman doğum yaptın yazacaktım nereden çıktı bu soğuk ://Ne zaman soğuk yaptın canım allah sağ salim büyütmeyi nasio etsin inşallah
MaşallahSoğuk derken doğum mu demek istedin canım. Ben 26 kasımda yaptım. 4,5 aylık bebeğimsağol allah razı olsun ☺
Karataya alışana kadar 3 ana öğün ya da 2 ana öğün 1 ar öğün yapmanı öneririm canım. Bi anda 2 öğüne geçmek zor oluyorÖğlen sonrası cok acikip bir iki tane kuru uzumlu yulaflı bisküvi biraz fındık ve bir tane sade soda ile gecistirdim
Aksam yemeği menemen yoğurt ve tarhana çorbası doyanba kadar
Aynen yaa en tatlı zamanlarından biriMaşallahyanlış yazmama rağmen anlamışsın ne sirindir şimdi o rabbim güzel ömür versin
Öyle mi dogru dur canım olur öyle şeyler ben pek aktif kullanmıyorum pek göze carpmamMavikus_ ben seni nazra diye biriyle karıştırmışım.
Allah bağışlasın canım yaşları kaçYok bende ikiz :)) hepsi tek tek 3 tane
Öyle mi dogru dur canım olur öyle şeyler ben pek aktif kullanmıyorum pek göze carpmam