12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Sabah Karatay kajvaltimi yaptım gün boyu su içtim şimdiye kadar başka bişey yemedim iyi gidiyor şimdilik

Kahvaltı 10.00
İki tane sahanda soğanlı yumurta (zeytinyağlı)
3-4 tane zeytin
Peynir
Bir avuç badem fındık ve fıstık

Merhaba kızlar, beni de alır mısınız yarışa bu ara kendi kendime hakim olamıyorum
Alırız canım kilo hedef yaz. Tabloyu düzenlerken ekleyeyim seni de ama sessiziz çok katılım yok
canım senin vermen daha kolay olur lohusa sayılırsın hala
bu dönemi iyi değerlendirmek lazım
gerçi sen zaten biliyosundur tecrübelisin :)
Evet ben zaten doğumdan sonra aldım ama yine de sanmıyorum 60 olacağımı

Alırız canım kilo hedef yaz. Tabloyu düzenlerken ekleyeyim seni de ama sessiziz çok katılım yok

Evet ben zaten doğumdan sonra aldım ama yine de sanmıyorum 60 olacağımı
Ne zaman soğuk yaptın canım allah sağ salim büyütmeyi nasio etsin inşallah

Öğlen sonrası cok acikip bir iki tane kuru uzumlu yulaflı bisküvi biraz fındık ve bir tane sade soda ile gecistirdim

Aksam yemeği menemen yoğurt ve tarhana çorbası doyanba kadar

Öğlen sonrası cok acikip bir iki tane kuru uzumlu yulaflı bisküvi biraz fındık ve bir tane sade soda ile gecistirdim

Aksam yemeği menemen yoğurt ve tarhana çorbası doyanba kadar
Karataya alışana kadar 3 ana öğün ya da 2 ana öğün 1 ar öğün yapmanı öneririm canım. Bi anda 2 öğüne geçmek zor oluyor

Menümü vereyim hayırlı akşamlar
Sabah 8.30 1 yumurtadan omlet yarım salatalık 1 domates 1 dilim çavdar ekmeği biraz peynir
14.00 1 kase yogurt 4 kasık yulaf tarcınla karıstırıp yedim 4 kayısı 20 tane kadar sarı leblebi
18.00 1 tane tavuk budu haşlanmış 1 kase yoğurt 3 4 catal makarna
Su 1 lt
6000 adım

15 Nisan 2019
Saatleri hatırlayamıyorum

Sabah:
5 kaşık lor salata
10 zeytin

Öğle 5 hurma yoğurt

Akşam: taze fasulye 2 dilim ekmek salata

22:00 5 hurma yoğurt

Su:2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…