12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Afiyet olsun canım. Suyun az onun dışında iyi gibi inşallah cuma güzel sonuçlar alırsın

En iyisi canım valla vaktimi burda boş geçiyor aslında
Faydalı sayfalar da var aslında canım ben sadece verimli rutin ile minimal yasama bakıyorum gün içinde cok faydalı seyler öğrendim sayelerinde bide eskiden 13. Takımda diyetteyim ara verdim dönemedim

15 Nisan 2019
Saatleri hatırlayamıyorum

Sabah:
5 kaşık lor salata
10 zeytin

Öğle 5 hurma yoğurt

Akşam: taze fasulye 2 dilim ekmek salata

22:00 5 hurma yoğurt

Su:2,5 lt
Senin menün emziren anne menüsü mü cok az degil mi doyuyur musun bu kadar azla sütünü etkilemiyor mu

Iyi aksamlar diyetdaslarim ben dr.da tartildim kıyafetli 73 kilo geldim şok oldum ya bu ay catlatma iğnesi filn olmuştum yumurta cagoltici hap içtim kilo aldığımı bildim de bu kadar olacağını zannetmiştim.kist olurmuş adet olamadım bekliyorum bakalım düzene girmeyi

Ben de çok yiyordum canım 10 gündür diyetteyim işte. 13 kilo aldım doğumdan sonra ben
Ben kilo almadım dogum dan sonra ama vermedim de daha doğrusu hep 3 5 kilo verdim aldım verdim aldım hep aynı kiloları verdim durdum ilerleyemedim oglum 2.5 yasındadüşünsen artık korkunç halimi

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltım:yulaf süt chia 1 kivi biraz badem keten tohumu tarçın
Kahvaltım geç olduğu için öğle yemedim bişeyler atıştırdım sadece
Öğle: yoğurt karabuğdaylı çubuk 11 zeytin
Çok alakasız oldu biliyırum
Akşam:yarım kase çorba 3 köfte biraz makarna
7000 adım atıldı
Bugün hiç yeşil çay vs içemedim eksiğim

Günaydın kızlar dün akşam yazamadım baya kötüydüm erkenden yattım

Sabah: 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 1 kepçe brokoli çorbası, 1 adet fırında baget ve 2 elma dilim fırında patates, 4 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı
Akşam: Bu aralar tavuk yemekten kanatlanıp uçcam iş yerinde tavuk evde tavuk 3 adet fırında kanat, 2 yemek kaşığı makarna

Spor olarak da 5880 adım attım bu hafta annemlerdeyim iş yerine yürüyerek gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…