Afiyet olsun canım. Suyun az onun dışında iyi gibiMenümü vereyim hayırlı akşamlar
Sabah 8.30 1 yumurtadan omlet yarım salatalık 1 domates 1 dilim çavdar ekmeği biraz peynir
14.00 1 kase yogurt 4 kasık yulaf tarcınla karıstırıp yedim 4 kayısı 20 tane kadar sarı leblebi
18.00 1 tane tavuk budu haşlanmış 1 kase yoğurt 3 4 catal makarna
Su 1 lt
6000 adım
Faydalı sayfalar da var aslında canım ben sadece verimli rutin ile minimal yasama bakıyorum gün içinde cok faydalı seyler öğrendim sayelerinde bide eskiden 13. Takımda diyetteyim ara verdim dönemedimEn iyisi canım valla vaktimi burda boş geçiyor aslında
İnsallah canım haftasonu uyamadım tam anlamıyla buğün basladım bakalımAfiyet olsun canım. Suyun az onun dışında iyi gibiinşallah cuma güzel sonuçlar alırsın
Aynen ben de o sayfalardayım. Hatta 13. TakımdayımFaydalı sayfalar da var aslında canım ben sadece verimli rutin ile minimal yasama bakıyorum gün içinde cok faydalı seyler öğrendim sayelerinde bide eskiden 13. Takımda diyetteyim ara verdim dönemedim
Senin menün emziren anne menüsü mü cok az degil mi doyuyur musun bu kadar azla sütünü etkilemiyor mu15 Nisan 2019
Saatleri hatırlayamıyorum
Sabah:
5 kaşık lor salata
10 zeytin
Öğle 5 hurma yoğurt
Akşam: taze fasulye 2 dilim ekmek salata
22:00 5 hurma yoğurt
Su:2,5 lt
Yok canım hiç mama vermiyorum hatta hurmalar ve salataya kattığım dereotu tere güzel süt yapıyor banaSenin menün emziren anne menüsü mü cok az degil mi doyuyur musun bu kadar azla sütünü etkilemiyor mu
Bunu bilmiyordum canım laydline kaptanımızdı bana 1 yıl oldu bırakalıAynen ben de o sayfalardayım. Hatta 13. Takımdayım
Masallah ne güzel canım ben emzirirken çok yiyordum ya offYok canım hiç mama vermiyorum hatta hurmalar ve salataya kattığım dereotu tere güzel süt yapıyor bana
Ben 4 ay oldu oraya başlayalı. Hala laydline kaptanımız. Gel istersen yeniden.Bunu bilmiyordum canım laydline kaptanımızdı bana 1 yıl oldu bırakalı
Ben de çok yiyordum canım 10 gündür diyetteyim işte. 13 kilo aldım doğumdan sonra benMasallah ne güzel canım ben emzirirken çok yiyordum ya off
Burada devam edeyim canım ilerde belki gelirim bende burada deneyim birazBen 4 ay oldu oraya başlayalı. Hala laydline kaptanımız. Gel istersen yeniden.
Ben kilo almadım dogum dan sonra ama vermedim de daha doğrusu hep 3 5 kilo verdim aldım verdim aldım hep aynı kiloları verdim durdum ilerleyemedim oglum 2.5 yasındadüşünsen artık korkunç halimiBen de çok yiyordum canım 10 gündür diyetteyim işte. 13 kilo aldım doğumdan sonra ben
Vazgeçer miyim hiç? Hafta arası yoğun çalışıyorum ondan giremedim gündüz.Arkadaşlar nerdesiniz diyet yapmaktan vaz mı geçtiniz
Benim var hemen atladım yalnızTenceresiz kaldim anne senin ikizlerin mi vardı?
Şimdi tartildim tam olarak 62 kadar kiloyum,hedefim 55.Alırız canım kilo hedef yaz. Tabloyu düzenlerken ekleyeyim seni de ama sessiziz çok katılım yok
Evet ben zaten doğumdan sonra aldım ama yine de sanmıyorum 60 olacağımı
10 yaş erkek, 7 yaş erkek ,2 yaş kız :))Allah bağışlasın canım yaşları kaç
Güncel 58 yazıyor bende buraya gelince guncelledim alt başlığıŞimdi tartildim tam olarak 62 kadar kiloyum,hedefim 55.