Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende denemek istiyorum da açıkmıyor musun canım kaç gün yapıyorsunEvet sabah öğle akşam 7 hurma 1 kase yoğurt yeniyor normalde ama ben emzirdiğim için akşam 14 hurma var. Baya iyi hissediyorum kendimi bakalım yarın sonuç nasıl olacak
İlk defa bu gün denedim canım. Acıkmadım çok rahat geçti sadece halsizlik oldu. Ender Saraç 7 gün demiş ama benim diyetisyenim 1 gün dedi yarın yok.Bende denemek istiyorum da açıkmıyor musun canım kaç gün yapıyorsun
100 jumping jackOff off dayanamadım bebeklerle bulgur pilavı yedim 7:30da. İrademin tövbe tövbe. Çok sinirliyim kendime
7 gün mü yok artıkİlk defa bu gün denedim canım. Acıkmadım çok rahat geçti sadece halsizlik oldu. Ender Saraç 7 gün demiş ama benim diyetisyenim 1 gün dedi yarın yok.
100 jumping jack diyom7 gün mü yok artık
Günaydın kızlar :)
Dünkü menüm:
Sabah: 1 bardak cevizli su, 1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 fincan Sade Türk kahvesi
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 3 adet serçe parmağı büyüklüğünde izmir köfte ve 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara: 1 adet elma
Akşam: 3 adet fırın kanat
Kendimi daha iyi daha hafif hissediyorum ne kadar çok yiyormuşum önceden onu farkettim kızlar :) 2 3 hafta önce tartıda 73.7leri görmüştüm 2 sabahtır dayanamayıp tartılıyorum 69,6 görüyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam :)
Tebrikler canım. cevizli su ne işe yarıyor her sabah içiyorsun dimii.
Canım cevizli suyu aksamdan bir bardak suya 1 ceviz ekleyip mi yapıyorsunteşekkür ederim canım :) yaklaşık 2 3 haftadır her sabah içmeye özen gösteriyorum canım ben burda zayıflama grubuna katılmadan önce başlamıştım ufak ufak zayıflama çalışmalarıma :) cevizli su tok tutuyor ve yağ yakımını kolaylaştıyormuş, yağ yakımı konusunda şuan bişi diyemeyeceğim ama şuan 1 bardak cevizli su ve 1 haşlanmış yumurta ile iş yerinde öğlen yemeğine kadar ciddi bi açlık hissetmiyorum :) bir de birçok faydası var cevizli suyun, faydalarını yazayım hatta bi dk
Alıntı.
- İçindeki bolca protein sayesinde uzun süre tok tutuyor, yağ yakımını kolaylaştırıyor.
- Kötü kolesterolün yükselmesine engel oluyor, halihazırda yüksek olan kötü kolesterolü düşürüyor.
- Damarların tıkanmasına engel olarak kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor.
- Ceviz suyunun tiroid rahatsızlığına da iyi geldiği biliniyor. (Ancak dikkat, tiroid, hipotiroid ve hipertiroid gibi farklı nedenlerle oluşabildiğinden konuyla ilgili mutlaka doktorunuza danışın.)
- Omega 3 yağ asitlerinin etkisiyle sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.
- Kan şekerini dengeliyor, özellikle Tip 2 diyabet rahatsızlığı olanlar için oldukça olumlu etkiler yaratıyor.
- Karaciğerin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor, hormonların olması gerektiği gibi salgılanmasına yardımcı oluyor.
- Antioksidan özelliği sayesinde vücudu toksinlerden arındırıyor.
- Kabızlık sorunu yaşayanları bu sorundan kurtarıyor.
- Cilt ve saç sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Daha güçlü ve parlak saçlara, daha arınmış bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.
Bizim takımda da yapanlar vardı bunu vve faydasını gördüler,Canım cevizli suyu aksamdan bir bardak suya 1 ceviz ekleyip mi yapıyorsun
Canım cevizli suyu aksamdan bir bardak suya 1 ceviz ekleyip mi yapıyorsun
evet canım 1 bardak suya 4 5 adet ceviz atıyorum sabhaa kadar bekliyor zaten sabah suyunu içip cevizini yiyorum