- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Bilgim yoktuYok canım arkadaş bizim takımdaydı. Yeni ayrıldı listeden. Katılacağını sanmıyorum zaten de ben de özür dilerim alamayacağım kendisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgim yoktuYok canım arkadaş bizim takımdaydı. Yeni ayrıldı listeden. Katılacağını sanmıyorum zaten de ben de özür dilerim alamayacağım kendisini
YÜRÜYÜŞÜM 40-45 DK OLUYOR CANIM.Ben iyiyim sen nasılsın canım
Hayırdır canım neyin var?
Ben ip atlıyordum iyi de gidiyordum ama ayağım acıyor bu hafta atlayamayacağım.
Yürüyüş yeter ilk haftalarda aslında. Sonra bölgesel çalışmaya başlarsın benim fikrimce. Ne kadar yürüyorsun.
Evet canım 52-53 arası takılıyorum :))Zipzip- sen 52 kilo musun
Cok iyiymiş cok da verme ya 52-53 iyi değil mi boya göre :/Evet canım 52-53 arası takılıyorum :))
Değiştirdim canım ama benimki daha uçuk olmuşYÜRÜYÜŞÜM 40-45 DK OLUYOR CANIM.
BU ARADA ANKACIM BENİM HEDEF ÇOK UÇUK OLMUŞ YA ONU 68 YAPABİLİR MİYİZ SANA ZAHMET
Iyi canım zaten ben daha cook buraya Anka ya destek için geldimm :)Cok iyiymiş cok da verme ya 52-53 iyi değil mi boya göre :/
Himm anladım canımIyi canım zaten ben daha cook buraya Anka ya destek için geldimm :)
Aynen bir sürü destek olan var canlarım sağolsun ben bi motivemi koruyabilirsem sizi bıktırmadan zayıflıcam inşallahIyi canım zaten ben daha cook buraya Anka ya destek için geldimm :)
Bence zamanın varsa leslie yap canım.Arada sporlarla ilgili bilgiler paylasirmisiniz bilenler ben yarım yamalak yapıyorum mesela 5 dakika bişey yapıp ara verip akşam üzeri başka bişey yapıyorum hiç yapmamaktan iyidir ama idael olanı nasıl mesela ??
Korursun Korursun destekcin cook canım ❤Aynen bir sürü destek olan var canlarım sağolsun ben bi motivemi koruyabilirsem sizi bıktırmadan zayıflıcam inşallah
İnşallah canım yaa bakalım böyle gidersem iyi arada bi geliyorlar bana sağdan sağdanKorursun Korursun destekcin cook canım ❤
Inşallah yaza seni takımlardan mezun edeceğiz canım ❤
Yag yakımı 20-30 dakikadan sonra baslıyor o yüzden sporu toplu yapabilirsen daha iyi olur canımArada sporlarla ilgili bilgiler paylasirmisiniz bilenler ben yarım yamalak yapıyorum mesela 5 dakika bişey yapıp ara verip akşam üzeri başka bişey yapıyorum hiç yapmamaktan iyidir ama idael olanı nasıl mesela ??
Gelsinler kovarız onlarıİnşallah canım yaa bakalım böyle gidersem iyi arada bi geliyorlar bana sağdan sağdan
Cook iyi gidiyorsun canım maşaAllahBen bu gün tartıldım 71,7 geldim. Başladığımızdan beri 1,8 gitti
İnşallah canım şu son 3 gündür beslenme iyi değildi bugün düzene geçtik yeniden inşallah olaxak eve gidince terleyene kadar spor düşünüyorum :))Tenceresiz kaldim anne bu arada özel başlığın 10 numara oldu gelsin 65
Ben bu gün tartıldım 71,7 geldim. Başladığımızdan beri 1,8 gitti