Yani onu da yeseydinAnka canım kaptanım çekirdek yiyesim var. Bugün çok mu alduki ha bu arada yarım incecik bi lavaş yedim akşam.
Ama kadayıf vardı tatlıda yemedim hiiçç
Aşk olsunYani onu da yeseydin
Sen bilirsin canım diyette olduğumuza eminsek yemememiz lazım:) cuma herkes kilo verirken sen üzülmek istemezsin dimi
Ama ben sen fit ol, fazla kilon olmasın, bayramda herkes şaşırsın diye dedimmmm küsme lütfennnnnAşk olsun
CanıımmAma ben sen fit ol, fazla kilon olmasın, bayramda herkes şaşırsın diye dedimmmm küsme lütfennnnn
Yemiyoruz dimi çekirdekCanıımm
HemennnnNe yedin yaz bakalım
Afiyet olsun canım. Karnabaharlı yumurta ilk defa duydumHemennnn
Kahvaltı 8de filtre kahve ve 10da bir porsiyon karnabaharlı yumurta
Öğlen 12de bir kaç fıstık, ceviz
Akşam 5te bir porsiyon güveç ve yarım kase bulgur pilavı.
Biraz önce çay.
Tabi. 4 kişilik için. Önce yarım kahnabahardan biraz fazlası haşlanır.4 yumurta çok az süt, tuz,isteğe bağlı pul biber, karabiber eklenerek çırpılır. Karnabahar küçük parçalar halinde yumurtaya bulanır ve kızartılır. Ben teflonda az yağda kızartıyorum. Daha doğrusu eşim yapıyor onun tarifi :) afiyet olsun.Afiyet olsun canım. Karnabaharlı yumurta ilk defa duydum
Haşlıyor musun önce tarif verir misin?
Çok sağol canım bunu biliyorumTabi. 4 kişilik için. Önce yarım kahnabahardan biraz fazlası haşlanır.4 yumurta çok az süt, tuz,isteğe bağlı pul biber, karabiber eklenerek çırpılır. Karnabahar küçük parçalar halinde yumurtaya bulanır ve kızartılır. Ben teflonda az yağda kızartıyorum. Daha doğrusu eşim yapıyor onun tarifi :) afiyet olsun.
Ben bilmiyordum eşim yapar ondan öğrendim. Biz de hiiç kızartma olmazdı. Eşim sayesinde tüm zararlı şeyleri öğrendimÇok sağol canım bunu biliyorum
Ben omlet gibi bişey hayal etmiştim
Wwaaayyyy bize neden diyenn yoktu acabaaaSevgili hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
12 Nisan 3 Haziran arası kilo verme yarışmamıza hoşgeldiniz
Kurallarımız basit
*Her cuma tartı günü olacak. İlk bildirim 12 Nisanda yapılacaktır. Bildirimler cuma saat 17.00 e kadardır.
*Her gün an az 2 litre su içiyoruz, SABAH KALKINCA DA BIR BARDAK SU OLMAZSA OLMAZ
*Saat 19:00'dan sonra yemek yasak, içecek serbest, onun dışında zararlı olan şeyler belli ama belli bir diyeti takip etmeyeceğiz , isteyen istediği diyeti yapabilir.
*Herkes 5 haziran için hedef belirleyip hedefine ulaşmaya çalışacak.
her gün sabah 9 a kadar bir önceki günün spor ve menü bildirimi yapılacak. Spor yapmak şart değil ama en az 15 dk spor yapmak çok faydalı.
*Kilo hesaplaması: verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu olacağı için adaletli bir sistem olacaktır.
Evetttttt katılmak isteyenler.
12 Nisanda alımlar bitecektir.
Yarışmacı hedef Başlangıç 19
Nisan26
Nisan3
Mayıs10
Mayıs17
Mayıs24
Mayıs31
MayısAnka 60 73,5 @Zipzip- 49 52,8 @soffty 60 66,8 amesia 65 75,4 @Mi_a 55 57,8 @Mavikus_ 60 68,8 rreyhann 63 70,7 @minik meleklerim 70 77,3 @Amazing_GNC 60 70 @olvidos 59 65 @cheetah 55 64,4 A Aylinry 62 70,4 @bebekicin 83,5
Benden zayıf olma diyeWwaaayyyy bize neden diyenn yoktu acabaaa
Gelmem küsüm sizeBenden zayıf olma diye
Kız kimseye özel haber vermedim gören geldi. Gel sen de eklerim seni de
Aç bitir ne canım.Selam kızlar bugün pek giremedim, sanırım grip olacağım ya başım ve boğazlarım çok ağrıyor
Menüm şu şekilde
Sabah 1 bardak cevizli su, haşlanmış yumurta, bir de eşimbeni annemlerden almaya gelmişti peynirli börek almış yarım pors yedim
Öğlen: 2 dilim aç bitir, dilimli tam buğday ekmeğinden 1 tane karışık tost ve şekersiz çay
Akşam: yarım pors mantarlı tavuk sote
Eşim gece vardiyesindeydi eve gelince uyudu bende onunla beraber uyuyunca öğlen yemeği 3te kahvaltı gibi oldu
Ben sana küstüm en sonne ara değiştik
Fırsatını buldun küseyim dedin yanisen hep küsüyonnzaten banq fırsat kalmıyodu
Aç bitir ne canım.
Yarım porsiyon börek kaç dilim yapıyor
Yarım porsiyon tavuk sote kaç kaşık yapıyor.
Porsiyondan anlamıyorum ben